Meni

Pretražite letove za Miluz

Prikaži filtere

Miluz

Koji su gradovi dostupni sa aerodroma Miluz?

Miluz je gradić u francuskoj pokrajini Alzas, u neposrednoj blizini granice ove države sa Nemačkom i Švajcarskom, te su u komšiluku i njihovi pogranični gradovi Frajburg i Bazel, ali i alzaski glavni grad Strazbur.

Do aerodroma Miluz moguće je organizovati letove preko raznih evropskih gradova, ali je veoma aktuelan direktan let Beograd-Basel. Jedina kompanija koja saobraća direktno na ovoj trasi je Wizz Air. Letovi su tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom. Iz Beograda se kreće u ranim poslepodnevnim časovima, a polazak iz Bazela za Beograd je kasno uveče. Let traje tek nešto manje od dva sata.

Jeftini letovi iz Beograda za Miluz preko kompanije Wizz Air mogu se rezervisati po ceni čak i od dvadesetak evra, odnosno oko pedeset za povratnu kartu. Kada rezervišete jeftine avionske karte iz Beograda za Bazel obratite pažnju i na količinu uračunatog prtljaga. Ako na destinaciji ostajete duže, sigurno ćete poneti više prtljaga, a imajte na umu da se predati prtljag naplaćuje. Trošak za njega nekada može premašiti i cenu avio karte. Takođe, cena prtljaga obično je naznačena samo u jednom pravcu.

Avio karte za Bazel, Miluz i druge obližnje gradove

Miluz, Bazel i Frajburg, kao gradovi koji se nalaze u neposrednoj blizini tromeđe država Francuske, Švajcarske i Nemačke, veoma su dobro međusobno povezani. Iz njihove blizine lako je naći železnički ili autobuski prevoz do bilo kog grada u Švajcarskoj, a takođe su dostupni manji, veoma romantični gradovi francuske pokrajine Alzas, u kojima se organizuju čuvene vinske rute. Avio karte za Bazel (Miluz/Frajburg) možete pronaći veoma povoljno preko sajta eSky, koji vam može biti polaznik za pretraživanje jeftinih letova ka ovoj popularnoj regiji.

Potrebno je najpre da pretražite avio kompanije koje prevoze do aerodroma Miluz u Francuskoj. Avio karte će biti sortirane prema ceni, a lak je i pregled dodatnih usluga. Vodite računa o tome da na cenu utiče vreme putovanja (datum polaska), usluge koje od prevoznika očekujete, ali i prtljag koji planirate da ponesete.

Iz ove regije, dostupni su različiti letovi prema evropskim gradovima, ali i letovi van Evrope. Jeftine letove iz Miluza možete pronaći ovde.

Najjeftinije avio karte za Bazel

Jeftine avionske karte za Bazel moguće je naći preko redovnih avio prevoznika, ali i preko niskobudžetne avio kompanije Wizz Air. Kada tražite najjeftinije avio karte Beograd Basel, međutim, još jednom napominjemo da uzmete u obzir i cene prtljaga koji se, kada letite lou-kost prevoznikom, dodatno doplaćuje.

Radi pregleda cena karata mogu se koristiti različiti sajtovi koji se isključivo bave putovanjima. Jedan od njih je eSky, koji nudi poseban pregled prema ceni karte i na transparentan način prikazuje njenu cenu, tako da vam je u startu jasno koji će biti vaši izdaci za avio karte za Bazel - Miluz.

Uzmite u obzir da povoljne ponude avio karata za Bazel možete naći i sa drugih aerodroma u Srbiji i regionu, ne samo sa beogradskog. Ako i njih uzmete u obzir prilikom pretraživanja, ustanovićete da su nekada najpovoljnije cene za avio karte Bazel-Niš, a katkad i za avio karte Tuzla-Basel.

Avionske karte Bazel-Beograd mogu se naći i po ceni od pedesetak evra u periodu kada manje turista hrli na vašu destinaciju. Beograd Bazel Wizz Air konekcija veoma je dobra i povoljna opcija, koja može učiniti da vaš let do Alzasa ili Švajcarske protekne veoma brzo i uz malo dodatno utrošenog vremena na prevoz.

Bazel Miluz aerodrom

Puno ime mu je „Euroairport Basel Mulhouse Freiburg“ i za prvi deo svog naziva može zahvaliti što upravljanje njime dele tri države – Francuska, Švajcarska i Nemačka. Inače, aerodrom se nalazi na teritoriji Francuske. Veoma je blizu obližnjih gradova u sve tri pomenute države, te ga od švajcarskog Bazela deli samo 4 kilometra, od Miluza u Francuskoj dvadesetak, a nešto više od 40 km udaljen je od nemačkog Frajburga.

Nemojte se iznenaditi kada stignete na Bazel Miluz aerodrom – njegova teritorija podeljena je samo formalno na države koje ga dele, ali je snalaženje na njemu lako. Pošto nema prepreka putovanju zahvaljujući tome što je Srbija članica Šengenskog sporazuma, na Miluz aerodrom možete pristupiti iz bilo koje od pomenute tri države. Obratite pažnju koje prodavnice i ostali uslužni objekti pripadaju kojoj državi, jer to utiče na cene, ali i izbor valute kada plaćate.

Miluz aerodrom koriste kako redovni avio prevoznici, tako i niskobudžetne avio kompanije. Do njega iz Beograda i Niša leti direktno lou-kost prevoznik Wizz Air.

Kako stići sa aerodroma do centra Bazela?

Aerodrom u Bazelu nalazi se veoma blizu centra grada. Linija gradskog autobusa broj 50 vodi sa aerodroma do Glavne železničke stanice u ovom gradu.

Putovanje traje nešto više od dvadeset minuta. Sa Glavne železničke stanice u Bazelu SBB/SNCF mreža regionalnih vozova prevozi širom Švajcarske, Francuske, ali i u mnoge druge gradove Evrope. Ova stanica je takođe i jedno od glavnih gradskih prevoznih čvorišta i dobro je povezana sa ostalim delovima grada.

Kako stići sa Miluz aerodroma do Strazbura?

Flixbus je najjeftiniji vid prevoza i vodi direktno od aerodoma u Miluzu do Glavne autobuske stanice u Strazburu. Vožnja traje oko dva sata. Druga opcija je šatl bus do Sen Luisa, pa kombinacija vozova do Miluza i Strazbura.

Na putu do Strazbura autobus kratko zastaje u Miluzu. Do Miluza je moguće stići i regionalnim vozom iz Sen Luisa, koji se nalazi na putu ka aerodromu u Miluzu i do njega možete doći pomenutim šatl busom ili pešice (za okvirno 20 minuta). Vožnja dalje do Miluza traje oko dvadeset minuta i polasci su na svaki sat.

Kako stići sa Miluz aerodroma do Frajburga?

Najbrži put je svakako automobil, ali je do nemačkog grada Frajburga može se doći i autobuskim linijama, od kojih je Flixbus najjeftinija opcija. Put traje sat vremena.

Druga mogućnost je autobus do Glavne železničke stanice u Bazelu, potom voz za Frajburg, koji saobraća na svakih sat vremena i vožnja traje oko 40 minuta.

Najpopularnije konekcije sa Miluz aerodroma

Kada ste našli povoljnu kartu do Miluz aerodroma, znajte da odatle možete da uživate u letovima različitih avio kompanija, između ostalih lou-kost. Jeftini letovi iz Beograda za Miluz mogu se iskombinovati sa drugim letovima prevoznika HOP!. Sa ovog centralnoevropskog aerodroma on nudi regionalne konekcije do različitih gradova u svojoj mreži. Među njima su Tuluz, Bordo, Bijaric i mnogi drugi.

Još jedan niskobudžetni avio prevoznik koji saobraća sa bazelskog aerodroma je Igl Azur (Aigle Azur). Preko njega su dostupni letovi za četiri grada u Alžiru. Letove za glavni grad te iste države obezbeđuje još jedan francuski prevoznik, Er Alžir (Air Algerie).

Letove do drugih gradova sa aerodroma Bazel Miluz obezbeđuje i nacionalni francuski prevoznik Er Frans, koji direktno prevozi do Palma de Majorke, Nice i Londona.

Imajte na umu da, iako je popularan niskotarifni prevoznik, Wizz Air sa aerodroma u Bazelu ne obezbeđuje letove ka drugim gradovima Evrope osim ka Balkanskom poluostrvu. Te je tako povezanost sa Skopljem, Nišom, Prištinom, Tuzlom, Ohridom znatno jednostavnija drugim vidovima prevoza.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Miluz na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Miluz?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Miluz, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Miluz?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Miluz uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Miluzu

Popularne avio kompanije za Miluz

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Miluzu

Nađite smeštaj u Miluzu