Meni

Pretražite letove za Diseldorf

Prikaži filtere

Diseldorf

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: nemački
  Vremenska zona: UTC+2 (leto), UTC+1 (zima)
  Valuta: Evro (EUR)

 • Diseldorfski aerodrom

  Aerodrom se nalazi osam kilometara od centra grada. Preko njega se preveze oko 22 miliona putnika godišnje. Dobro je povezan sa gradom – ima odličnu železničku vezu.

 • Taksi u gradu

  U Diseldorfu ima više od hiljadu taksija sa zvaničnom dozvolom, a podeljeni su u dva udruženja. Možete ih prepoznati po tamnoplavoj boji automobila i crnoj tabli sa žutim natpisom i brojem vozila.

 • Najduži bar u svetu

  Altstadt je stari deo Diseldorfa koji čine uske uličice. U njemu ima više od 260 barova, zbog čega se naziva najdužim barom na svetu. Vredi posetiti neke od malih pivara koje se nalaze u tom kraju.

Gde kupiti najjeftinije avio karte za Dizeldorf?

Putnicima iz Srbije jeftine avio karte za Dizeldorf lako su dostupne preko bilo kojeg pretraživača letova, recimo eSky. Tu su zastupljeni kako letovi redovnih, nacionalnih, tako i niskobudžetnih (low cost) avio prevoznika.

Letovi za Dizeldorf mogu se kupiti direktno u pretraživaču, bilo da želite direktan let do ovoga grada ili vam više odgovara let s presedanjem jer biste radije išli preko nekog specijalnog avio prevoznika.

Bez obzira šta odaberete, u različita doba godine možete naći jeftine avio karte iz Beograda za Dizeldorf. Letovi iz Niša za Dizeldorf od kraja marta 2019. nažalost su mogući samo s presedanjem, jer se tad ukida redovna direktna linija između dva grada. U ponudi preko veb-sajta eSky možete naći i avio karte za Dizeldorf iz Zagreba ili nekog drugog grada koji vam je blizu ili vam iz nekog drugog razloga odgovara.

Pretraga letova za Dizeldorf

Pretraga letova eSky izlistaće za vas sve prevoznike preko kojih se može leteti ka Dizeldorfu, a naravno, isto važi i za bilo koji drugi grad u Evropi i svetu. Sve ovo dostupno je i preko besplatne mobilne aplikacije, koja se može preuzeti sa internet prodavnice.

A kada rezervišete svoje jeftine avio karte iz Beograda za Dizeldorf imajte na umu da uz njih možete rezervisati i smeštaj i rentirati automobil – sve u samo nekoliko klikova. Ne samo što ćete uštedeti vreme u samom pretraživanju i poštedeti sebe odlaska u agenciju, već ćete ostvariti i znatnu finansijsku uštedu, do čak 30%.

Direktan let za Dizeldorf

Kako smo pomenuli, tokom cele godine dostupan je direktan let za Dizeldorf iz Beograda.

Er Srbija let za Dizeldorf saobraća svakodnevno, sa različitim terminima polaska, uglavnom u večernjim časovima. Na specijalnoj ponudi ove karte se mogu pronaći po ceni od oko 60 evra u jednom smeru, odnosno 90 evra za oba pravca. Kada kupujete kartu, Air Serbia nudi više različitih cena avio karte, pa odaberite tarifu koja vam odgovara na osnovu toga koliko prtljaga nosite i da li želite dodatne usluge.

Ukoliko vam za putovanje odgovaraju i hrvatski aerodormi, imajte na umu da više avionskih prevoznika ima letove za Dizeldorf iz Hrvatske, a među popularnijim kompanijama su Eurowings, Condor i Ryanair (direktni letovi iz Zagreba, Pule, Splita i Rijeke, uz sezonske iz Zadra i Dubrovnika).

Kako da ostvarim popust na avio karte za Dizeldorf?

Pošto za Dizeldorf, kao i za druge cene, variraju cene avio karata, treba da pronađete mesto na kojem su vam dostupni i jeftini letovi, ali gde su uračunati mogući popusti svih avio kompanija.

Na cene letova utiču različiti faktori, kao što su period kada želite da putujete, izbor avio prevoznika (da li je niskotarfini, pa recimo morate da doplatite prtljag) i tome slično. Ipak, jeftine avionske karte za Dizeldorf mogu se naći na više načina. Jedan od njih je da uz avionsku kartu rezervišete i hotelski smeštaj, što možete uraditi na sajtu eSky na ovom linku.

Druga opcija je da pratite popuste koje tokom godine ima Air Serbia ili druge avio kompanije, što može da bude zamorno, zbog čega je na eSky sajtu otvoren poseban deo, nazvan Prilike, gde se redovno ažuriraju avio karte s popustima za Dizeldorf, ali i mnoge druge gradove. Proveravajte redovno da biste mogli da kupite karte kad budu zaista jeftine.

Kada da kupim avio karte za Dizeldorf?

Najjeftinije avio karte za Dizeldorf naći ćete kad za ovaj grad vlada manje turističko interesovanje, što će reći obično tokom zimskog perioda (ali ne i Nove godine!), a mogu se naći i ako ih kupite dovoljno vremena unapred.

Kako biste ih dobili po najboljoj ceni, najbolje je da avionsku kartu rezervišete nekoliko meseci ranije.

Prilikom izbora, da biste bili sigurni da su vam dostupni jeftini letovi za Dizeldorf na sajtu eSky proverite cene avionskih karata ako putovanje pomerite nekoliko dana ranije ili kasnije, a omogućen je i pregled cena po avio prevoznicima, gde su navedene najpovoljnije cene preko svakog od njih. Takođe možete proveravati cene karata po mesecima da biste odredili najbolji datum za polazak.

Svi aerodromi u Dizeldorfu i njegovoj bliskoj okolini

Glavni međunarodni aerodrom u Dizeldorfu (DUS) nalazi se na oko 7 kilometara od centra grada. Samo 20 kilometara ovaj aerodrom deli od Esena, takođe važnog grada u okolini. Uz aerodrome Frankfurt i Minhen, aerodrom u Dizeldorfu je najveći po veličini u Nemačkoj, s prometom od oko 25 miliona putnika godišnje. Sastoji se od tri putnička terminala (A, B i C). Fokus je za nekoliko avio prevoznika, a takođe je i baza kompanije Eurowings. Ovde sleću Air Serbia letovi za Dizeldorf.

Aerodrom Dizeldorf Weeze ima šifru NRN – Niederrhein Airport i koriste ga niskotarifni avio prevoznici, među kojima se ističe Ryanair. Nalazi se 7 km od grada Vece, a od Dizeldorfa je udaljen 90 km. Ovde su sletali letovi za Dizeldorf iz Niša (ukoliko ste imali avio karte do kraja marta 2019).

U blizini ova dva aerodroma su još neki: Keln-Bon (udaljen oko 48 kilometara) i Dortmund (na oko 90 kilometara).

Kako se prevesti do aerodroma u Dizeldorfu?

Za putnike koji imaju avio karte za Dizeldorf, postoji nekoliko vrsta prevoza: voz, autobus, a naravno i taksi prevoz i rentiranje automobila.

Iz centra Dizedorfa direktno do aerodroma u Dizeldorfu može se doći podzemnim vozom S-Bahn, na liniji S6. Stanica se nalazi neposredno ispod zgrade terminala. Iz različitih gradova Nemačke do aerodroma vode regionalni brzi ICE vozovi, a železnička stanica je na oko dva i po kilometra od terminala. Ako putujete iz Esena vozićete se oko sat vremena, a iz Dortmunda sat i dvadeset minuta.

Za one koji se voze rentiranim automobilom, do aerodroma vodi A44 auto-put (Belgium – Kassel, izlaz Dusseldorf-Flughafen), koja se povezuje dalje na A52, A57, A3. Ako dolazite iz Dortmunda, vožnja traje oko 40 minuta, iz Esena oko dvadeset, a iz centra Dizeldorfa samo desetak.

Iz centra Dizeldorfa i okolnih gradova možete uzeti i autobuski prevoz.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Diseldorf na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Diseldorf?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Diseldorf, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Diseldorf?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Diseldorf uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Diseldorfu

Idi do aerodroma

Popularne avio kompanije za Diseldorf

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Diseldorfu

Nađite smeštaj u Diseldorfu