Meni

Pretražite letove za Geteborg

Prikaži filtere

Geteborg

Gde naći let za Geteborg?

Let za Geteborg najbrže se može naći u nekom od internet pretraživača letova, poput eSky, gde su prikazane sve opcije avionskog prevoza preko više od 150 najvećih avio prevoznika.

Naravno, dostupna je i onlajn prodaja avio karata kako za ovaj, tako i za mnoge druge gradove širom sveta. Avio karte za Geteborg lako ćete pronaći u periodu godine u kojem želite da putujete za ovaj švedski grad, a mogu se kupiti i preko mobilne aplikacije, koja se može besplatno preuzeti iz internet prodavnice.

U ponudi na eSky su ne samo direktni letovi iz Beograda za Geteborg već i letovi sa kraćim ili dužim presedanjem u nekom od usputnih evropskih gradova, te vaše putovanje ne mora trajati dugo. Takođe, brzi pretraživač letova koji je lak za korišćenje omogućiće vam transparentan pregled cena, ali i ponuditi mogućnost da odaberete povoljnije karte tako što ćete pomeriti period putovanja.

Da biste bili sigurni da ste našli jeftine avio karte za Geteborg, sada ih možete rezervisati zajedno sa smeštajem. Osim što štedite vreme na pretraživanje i rezervaciju, uštedećete i novac – objedinjena cena avio karte za Geteborg sa smeštajem može biti niža i do trideset posto.

Let Beograd - Geteborg Wizzair

Letovi iz Geteborga za Beograd često se rezervišu preko mađarskog niskotarifnog prevoznika Wizz Air. Na sajtu eSky je, naravno, na transparentan način naznačeno koje su cene karata i šta se uz kartu niskotarifnog prevoznika mora doplatiti.

Prtljag je usluga koju većina putnika zahteva, te kada kupujete kartu preko nekog od njih, imajte na umu da se on naplaćuje po različitim cenama u odnosu na sezonu i udaljenost polazišta i odredišta, a takođe se njegova cena obračunava po smeru putovanja (to jest, morate je uračunati dvaput kada imate povratni let). Sve dodatne usluge, poput prioriteta pri ukrcavanju ili većeg prostora za noge u avionu, takođe se doplaćuju prilikom rezervacije karte ili naknadno pre čekiranja za let, dok se hrana i piće (ako ih uzimate) naplaćuju u avionu.

Beograd - Geteborg direktan let saobraća utorkom, povremeno četvrtkom i redovno subotom, i to u ranim večernjim satima, dok se avio karte Geteborg – Beograd mogu kupiti za kasne večernje letove.

Da li postoje jeftini letovi za Geteborg?

Da! Beograd - Geteborg avio karte mogu se naći povoljno preko niskobudžetnog prevoznika, ali i tokom promocija ili popusta nekog od redonih prevoznika za letove s presedanjem.

Cena avio karte Beograd - Geteborg razlikuje se dosta u zavisnosti od perioda godine kad putujete. Takođe, ako kartu kupujete par dana pred put, očekujte da cena neće biti niska. Da biste to izbegli i nabavili karte po dobrim cenama, izbegavajte periode kad ljudi masovno putuju u Geteborg (što su obično periodi oko Nove godine, velikih praznika ili manifestacija). I takođe kartu kupite ranije – bar dva meseca unapred.

Imajte na umu da najjeftinije avio karte za Geteborg nisu uvek preko niskotarifnih prevoznika, pa razmotrite ideju da putujete s presedanjem preko prevoznika kao što su Lufthansa (gde biste imali pauzu u Frankfurtu ili Minhenu), Swiss Airlines (u Cirihu) ili recimo Turkish Airlines (u Istanbulu). Svi pomenuti – ali i mnogi drugi avionski prevoznici – u različitim periodima godine daju različite sezonske popuste na putovanja, pa se može kupiti povoljna karta preko njih. Da biste uštedeli vreme i izbegli neprestano pretraživanje veb-sajtova ovih kompanija iščekujući popust, možete se pretplatiti na eSky mailing listu, te ćete dragocene informacije o aktuelnim sniženjima dobijati redovno u inboks.

Još jedna mogućnost zanimljiva putnicima je deo sajta nazvan Prilike, u kom se redovno objavljuju prilike za putovanja u različite krajeve sveta po povoljnim cenama. Obavezno proverite da li je Geteborg među aktuelnim gradovima danas!

Sletanje u Geteborg

Aerodrom Göteborg Landvetter (sa IATA oznakom GOT) međunarodni je aerodrom koji opslužuje švedski grad Geteborg i koji je jedini putnički aerodrom za ovaj grad. Tokom 2018. godine preko njega se prevezlo oko 7 miliona putnika, što ga po prometu smešta na drugo mesto, odmah posle stokholmskog aerodroma Arlanda.

Aerodrom Landveter se nalazi u opštini Härryda, u okrugu Västra, na oko 20 kilometara od Geteborga i oko 40 km na zapad od grada Borås. Kao fokus, ovaj aerodrom izabrale su različite nordijske kompanije, kao što su Norwegian Air Shuttle, Thomas Cook Airlines Scandinavia, Scandinavian Airlines i TUI fly Nordic, a prisutan je sa mnogo letova i niskotarifni prevoznik Ryanair.

Na ovaj aerodrom sleću letovi Geteborg – Beograd drugog niskotarifnog prevoznika, Wizz Air. Trenutno ovaj aerodrom ima samo jedan terminal.

Kako doći do Geteborga sa aerodroma?

Više je načina da se sa aerodoma dođe do centra Geteborga: privatni autobusi, uz naravno rentirane automobile i taksi prevoz.

Sa aerodroma su automobilom lako dostupni i gradovi Boros i Jankoping. A ako ovim prevoznim sredstvom putujete iz centra Geteborga, da biste stigli do aerodroma na švedskom nacionalnom putu broj 40 treba da odaberete izlaz 77. Razdaljina je oko 25 kilometara, te se stiže za oko 25 minuta.

Na aerodromu postoje brojne kompanije za rentiranje automobila, među kojima su, pored lokalnih švedskih, i velike svetske kao što su Sixt, Budget, Avis, Europcar, Enterprise i Hertz.

Taksi je, naravno, najbrži i najudobniji način da za prevoz do aerodroma, a vožnja iz centra košta oko 40 evra (425 švedskih kruna). Taksi vozilo takođe možete rezervisati pre sletanja (čim kupite avio karte Geteborg).

Što se javnog prevoza sa aerodroma u Geteborgu do centra grada tiče, trenutno ne postoji nijedna opcija na raspolaganju, ali postoje privatni ekspres autobusi koji vode do centra.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Geteborg na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Geteborg?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Geteborg, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Geteborg?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Geteborg uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Geteborgu

Popularne avio kompanije za Geteborg

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Geteborgu

Nađite smeštaj u Geteborgu