Meni

Pretražite letove za Moskvu

Prikaži filtere

Moskva

Rezervacija avio karata za Moskvu

Letovi za Moskvu iz Srbije ili gradova u regionu mogući su preko različitih avio prevoznika. Da bi posetiocima ruske prestonice olakšao pretragu i obezbedio jeftine avio karte za Moskvu, eSky je osmislio efikasan internet pretraživač avio karata, u kojem ćete između ostalih destinacija u Evropi moći da pronađete i najjeftiniji let za Moskvu.

Svi koji letove vole da pretražuju sa svog mobilnog telefona mogu koristiti mobilnu aplikaciju eSky, preko koje su takođe dostupne jeftine avionske karte za Moskvu. Samo je preuzmite iz odgovarajuće internet prodavnice, instalirajte na svoj telefon i pretraga jeftinih letova može da počne.

Bilo da je u pitanju let za Moskvu iz Beograda, letovi za Moskvu iz Podgorice ili let za Moskvu iz Tivta, rezervacija karata je jednostavna. Ukucajte aerodrom polaska i odaberite Moskvu kao finalnu destinaciju, a naš pretraživač će vam ponuditi sve opcije avionskog prevoza, sortirane tako da prvo vidite jeftine avio karte za Moskvu. Pretragu možete prilagoditi prema željenom avio prevozniku, datumu odlaska i povratka i slično. Ako niste zadovoljni trenutnom cenom karte u periodu u kom želite da otputujete, pretražite cene za bliži ili dalji period (opcija Najjeftiniji letovi +/- 3 dana) ili pogledajte rezultat opcije Najbolje cene. Preko našeg sajta dostupni su kako letovi redovnih prevoznika, tako i low cost letovi za Moskvu, što garantuje da ćete pronaći jeftine avio karte za Moskvu u skladu sa svojim potrebama.

Koja je cena avio karte za Moskvu?

Avio karte za Moskvu prodaju se za direktne letove, ali i za letove sa presedanjem u nekom od evropskih gradova, u zavisnosti od avio kompanije koja taj konkretan let pruža. Cene letova iz Srbije za rusku prestonicu mogu znatno da variraju.

Ipak, na sajtu eSky moguće naći jeftine avio karte za Moskvu. Ono što treba da znate kad su u pitanju konkretno cene avio karata Beograd-Moskva jeste sledeće: letovi sa presedanjem, iako su obično skuplji od direktnih letova, u slučaju relacije Beograd-Moskva mogu da budu znatno jeftiniji nego direktni letovi između tih gradova.

Avio karte za Moskvu iz Beograda mogu se naći po ceni od oko 150 evra za povratnu kartu. Za direktan let za Moskvu treba izdvojiti od 190 evra naviše u vreme promocija, u zavisnosti od prevoznika (Air Serbia, Aeroflot, Red Wings).

Avio karte Moskva-Niš su skuplje jer južni srpski grad nije direktno povezan s prestonicom Rusije. Cena avionske karte do Moskve obično se kreće od oko 150 evra (u oba pravca), ali ne za direktan, već za let sa presedanjem kompanije Swiss.

Avio karte Moskva-Tivat takođe su u ponudi preko našeg sajta. Direktnu vezu između dva grada obezbeđuje Aeroflot po ceni od oko 350 evra, dok cena avio karte Tivat-Moskva sa presedanjem (u Beogradu) najčešće iznosi od oko 300 evra u oba pravca.

Promotivne avio karte za Moskvu

Za sve koji se pitaju gde i kako je moguće naći jeftine avionske karte Beograd-Moskva, jedna od opcija je da pratite sezonske promocije i druge popuste preko kompanija koje imaju let za Moskvu. To nekad zna da bude zamorno, čekanje dugo traje, a tokom njega možete propustiti i neku dobru priliku.

Zato za sve vas koji želite jeftine avio karte za Moskvu imamo dva praktičnija rešenja. Jedno je mejling lista eSky, čiji članovi redovno dobijaju informacije o popustima i drugim promenama u cenama karata, te mogu da reaguju na vreme i iskoriste popuste i druge promotivne pogodnosti. Drugo mesto na kojem se mogu naći promo cene avio karata za Moskvu jeste odeljak Prilike na našem sajtu, u kojem se povremeno prodaju avionske karte do gradova u Evropi i širom sveta po veoma povoljnim cenama. Ovde se katkad mogu naći i recimo letovi za Moskvu iz Beograda, ali i druge prilike za putovanje koje bi putnicima iz Srbije mogle biti interesantne.

Direktan let Beograd-Moskva

Kada je u pitanju let za Moskvu iz Beograda, više prevoznika pruža usluge prevoza na ovoj trasi, te jeftine avionske karte za Moskvu možete kupiti za direktan let Beograd-Moskva preko jedne od dve ruske (Aeroflot, Red Wings) ili preko srpske avio kompanije (Air Serbia). Beograd-Moskva trajanje leta je oko tri sata.

Beograd-Moskva avio karte u ponudi su takođe mnogih drugih avio prevoznika za letove sa presedanjem u nekom od evropskih gradova: Austrian prodaje jeftine karte za Beograd-Moskva let sa presedanjem u Beču (putovanje traje od 6 sati u jednom pravcu), Lufthanza organizuje presedanje u Frankfurtu ili Minhenu (leti se takođe 6 sati i duže), Swiss u Cirihu... Ovi letovi mogu biti i znatno povoljniji od direktnih.

Do kojih se aerodroma saobraća u Moskvi?

Avio prevoznici koji iz Srbije saobraćaju za Moskvu sleću na jedan od tri aerodroma: Šeremetjevo, Domodedovo ili Vnukovo.

Najveći aerodrom u Moskvi, koji je ujedno i najprometniji u celoj zemlji, zove se Šeremetjevo. Poznat je pod oznakom SVO, a nalazi se na oko 30 kilometara od centra grada. Ima više terminala (C, D, E i F), a pošto je velik, vodite računa o udaljenosti terminala na koji slećete (posebno kad je u pitanju C, jer se on nalazi sa suprotne strane piste u odnosu na ostala tri). Na ovaj aerodrom u Moskvi dolasci su preko avio prevoznika Aeroflot, Air Serbia, KLM...

Aerodrom Domodedovo je obeležen oznakom DME i udaljen je 45 kilometara od centra grada. Ima samo jedan terminal, koji služi i za domaće i za međunarodne letove (domaći su na prvom, ostali na drugom spratu). Na njega recimo sleću letovi kompanija Austrian, Swiss, Lufthansa ili ruskog prevoznika Red Wings (direktan let Moskva-Beograd).

Treći aerodrom u Moskvi (ali i u celoj zemlji) po veličini i broju prevezenih putnika jeste aerodrom Vnukovo u Moskvi. Ako ste kupili jeftine avio karte za Moskvu preko nekog od low cost prevoznika kao što je Wizz Air (let iz Budimpešte za Moskvu), sletećete na ovaj aerodrom. Nalazi se na 28 kilometara od centra grada i nosi oznaku VKO.

Kako doći do centra grada sa aerodroma u Moskvi?

U zavisnosti od aerodroma na koji slećete, postoji više prevoznih sredstava koje možete koristiti, a na raspolaganju su autobusi, železnica, maršrutke (minibusevi), kao i taksi sa aerodroma do centra grada.

Nakon što ste nabavili svoje jeftine avio karte za Moskvu do aerodroma Šeremetjevo, na raspolaganju vam je više opcija za prevoz. Vozovi Aeroexpress danju i noću za oko 35 minuta prevoze do metro stanice Beloruski u centru grada, odakle je posle lako doći do bilo koje druge tačke. Autobuske linije takođe vode sa aerodroma do grada: 817 do Plenernaja stanice (linija 7), a 851 na Rečnoj vokzal (linija 2 metroa). Noćni autobus N1 prevozi do Lenjinske i Lenjingradske avenije u centru, a polasci su na pola sata između 3 i 5.30 ujutru.

Sa aerodroma Domodedovo do stanice Paveletski stiže se za 45 minuta Aeroexpress vozom. Takođe, autobus 308 ali i minibusevi (maršrutke) saobraćaju do centra (stanica Zamoskvoretskaja na liniji 2 metroa). Vožnja traje takođe oko 45 minuta.

Ukoliko vaši jeftini letovi za Moskvu vode na Vnukovo, do železničke stanice Kijevski u Moskvi vodi direktna linija Aeroexpress vozova. Stiže se za oko 35 minuta. Nekoliko linija Mosgortrans autobusa takođe vodi u centar, a najbolja konekcija je 611, koji vodi na Jugozapadnu i stanicu Troparjovo, obe na liniji metroa Sokolničeskaja. Maršrutka autobus br. 45 takođe saobraća ka centru, a vožnja, u zavisnosti od gustine saobraćaja, može potrajati 15–60 minuta.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Moskvu na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Moskvu?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Moskvu, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Moskvu?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Moskvu uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Moskvi

Idi do aerodroma

Popularne avio kompanije za Moskvu

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Moskvi

Nađite smeštaj u Moskvi