Meni

Pretražite letove Brazil - do Brazila

Brazil

 • Natal
 • Fortaleza
 • Salvador
 • Resife
 • Kampinas
 • Kuritiba
 • Brazilija
 • Opšte informacije

  Službeni jezik: portugalski
  Vremenska zona: UTC -3
  Valuta: Real brazylijski (BRL)

 • Dine u parku

  U gradu se nalazi park Estadual das Dunas de Natal – drugi po veličini gradski park u Brazilu. Tamo su zaštićeni peščane dine i delovi šume Mata Atlantika, koji se nalaze uz obalu, duž auto-puta.

 • Maior cajueiro do Mundo

  U Natalu je pronađen najveći indijski orah na svetu. Drvo je veličine 70 prosečnih i u obimu ima čitavih 500 metara. Godine 1994. uvršćeno je u knjigu Ginisovih svetskih rekorda.

 • Ginga com tapioca

  Ako biste isprobali neki lokalni specijalitet, naručite jelo ginga com tapioca. To je lagano jelo od ribe koje se služi sa krompirom tapioka. Najbolja ova jela prave na trgu Redinja.

Šta videti u Natalu

Natal – prestonica brazilske države Rio Grande do Norte – nalazi se na severoistočnom delu grada. Jedna od njegovih najpoznatijih ulica je Via Costeira (Senador Dinarte Mariz Avenue). Pruža se uz obalu i u njoj su smešteni veoma luksuzni hoteli.

Grad mami posetioce lepotom svoje prirode, kojoj se možete diviti na fantastičnim plažama. Među njima su najbolje Maracajaú, Ponta Negra i Genipabu. Imaju peščane dine, lagune, mirnu obalu i čist pesak. U Natalu se odigrava Carnatal, jedna od micareta koje se državaju širom zemlje, karnivala van sezone. U ovoj proslavi možete uživati u decembru.

Natal je prestonica brazilske pokrajine koja je najbliža Evropi i Africi. Najbliži aerodrom se nalazi u mestu Sao Gonsalo do Amarante, Aeroporto Internacional Governador Aluízio Alves. Udaljen je nekih 25 kilometara od centra Natala. Do grada možete stići taksijem ili autobuskim prevozom. Uz brojne letove u zemlji, preko njega saobraća i nekoliko međunarodnih letova. Autobuska stanica je udaljena tri kilometra od grada i sa nje svakodnevno ima po nekoliko polazaka za veće gradove u drugim delovima zemlje.

Za restorane koje posetioci preporučuju videćete da mnogi od njih služe morsku hranu. Jedan od najpoznatijih takvih je Camaroes Potiguar (u ulici Rua Pedro Fonseca Filho br. 8887), koji je jedan u lancu restorana. Dok budete naručivali, prisetite se da su porcije veoma obilne! Drugi restoran koji je cenjen je Manary Gastronomia & Arte, u Rua Francisco Gurgel br. 9067. Posetioci preporučuju i Nau Frutos Do Mar u ul. Avenida Odilon Gomes de Lima br. 1772.

Veoma interesantna opcija koja važi u brazilskim gradovima, pa tako i u Natalu, jeste rodízio, što ukratko znači – jedete koliko god možete. I primenjuje se kako za meso, tako i za morsku hranu, paste ili picu. Ovu opciju najbolje je iskoristiti u mestima zvanim churrascarii, gde se služe različite vrste mesa.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Brazila na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Brazila?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let do Brazila, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove do Brazila?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova do Brazila uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Popularne avio kompanije do Brazila