Meni

Pretražite letove iz Beograda za Amsterdam

Prikaži filtere

Amsterdam

Kupovina avio karte iz Beograda za Amsterdam iz fotelje

Veoma je velika ponuda avio karata Beograd – Amsterdam, kako u redovnim turističkim agencijama tako i na internetu. Međutim, ako nemate mnogo vremena i želite da u kratkom roku i bez izlaska iz kuće rezervišete putovanje (u samo nekoliko klikova) najbolje je da se oslonite na neki pouzdan internet pretraživač avio karata iz Beograda za Amsterdam, koji se povoljan i lak za korišćenje. Jedan od njih je eSky, koji je posvećen tome da pronađe Beograd - Amsterdam let danas – ili za bilo koji drugi period. U ponudi se može naći kako direktan let Beograd – Amsterdam tako i letovi između ova dva (ali i mnogih drugih evropskih i svetskih gradova) s presedanjem.

U ponudi na eSky su i avio karte Beograd - Amsterdam low cost, i možete ih kupiti (same ili zajedno sa drugim uslugama) bilo kroz pretraživač na veb-sajtu, bilo u mobilnoj aplikaciji, koju možete besplatno da preuzmete sa interneta. Ona omogućava da, osim sa računara, svoje avionske karte iz Beograda za Amsterdam kupite bukvalno i u pokretu, u samo nekoliko klikova.

Detalji kupovine avio karte Beograd - Amsterdam

Korisnici veb-sajta ili mobilne aplikacije eSky posebno ističu da im ovaj pretraživač izuzetno štedi vreme, što je poznato svima koji su ikada tražili avio prevoz Beograd – Amsterdam na sajtovima avionskih kompanija. Veoma je naporno i oduzima vreme kada u gomili otvorenih prozora pokušavate da uporedite cene karata, posebno ako želite neke dodatne usluge poput prtljaga.

Avio karte Beograd – Amsterdam međutim možete lako rezervisati sledeći tačne instrukcije na stranici eSky, a čitav proces posebno je lak ukoliko imate kreditnu karticu koju možete koristiti za plaćanje avio karata onlajn.

Koliko traje let Beograd – Amsterdam? Let iz Beograda za Amsterdam traje dva i po sata i ukoliko ste odabrali direktan let, posle tog vremena naći ćete se na aerodromu u glavnom holandskom gradu.

Cena povratne avionske karte Beograd – Amsterdam može da varira u skladu s različitim kriterijumima, te na vreme obavite njenu rezervaciju. Jedna od avio kompanija koja ima redovni let na relaciji Beograd – Amsterdam je Air Serbia, koja leti za prestonicu Holandije čak i nekoliko puta dnevno.

Koji su low cost letovi iz Beograda za Amsterdam?

Jeftine avio karte iz Beograda za Amsterdam preko holandskog avio prevoznika Transavia možete kupiti na veb-sajtu eSky.

Uz avio karte Beograd - Amsterdam Transavia posebno morate da ukalkulišete i troškove kao što je prtljag koji želite da ponesete sa sobom na put – ali je to na eSky sajtu prikazano veoma transparentno.

Inače, kao i kada su u pitanju letovi drugih niskotarifnih prevoznika, low cost letovi iz Beograda za Amsterdam podrazumevaju uštedu na dodatnim uslugama osim osnovne karte, na čemu se postiže sniženje cene. Tako preko njih možete kupiti jeftine avio karte iz Beograda za Amsterdam, ali ćete doplatiti za dodatne usluge.

Jedna od onih koja se najviše koristi kada su u pitanju avio karte Beograd - Amsterdam low cost jeste prtljag – on se naplaćuje po smeru leta, a ne po celokupnom putovanju. Još neke od usluga koje Transavia dodatno naplaćuje su prioritetno ukrcavanje, susedna sedišta, sedišta sa više prostora za noge i slično. No, preko ove kompanije u određenim periodima možete kupiti zaista povoljne avio karte Beograd – Amsterdam.

Svi jeftini letovi Beograd – Amsterdam na jednom mestu

Specifičan po svojoj ponudi, eSky nudi brojne mogućnosti, i to ne samo kad su u pitanju low cost letovi Beograd – Amsterdam. Njegov pretraživač takođe prati akcijske i promotivne ponude vodećih avio kompanija i objavljuje ih na jednom mestu, u odeljku sajta (ili tabu mobilne aplikacije) koji se naziva Prilike. U njemu se u određenim periodima mogu pronaći i veoma jeftini letovi Beograd – Amsterdam. Samo treba da budete strpljivi i čim se ukaže ponuda za Amsterdam koja vama odgovara, takođe i da brzo reagujete. Zbog povoljnih cena avio karata one često veoma brzo budu rasprodate.

Ako vas zanima povratna avio karta Beograd – Amsterdam ali i smeštaj na toj destinaciji, uštedu možete ostvariti i koristeći zajedničku rezervaciju avionske karte i hotela, u odeljku sajta Let+Hotel, odnosno istoimenom delu mobilne aplikacije. Kada ovu kupovinu obavite odjednom, imate priliku za uštedu do 30% na ukupnoj ceni vašeg turističkog aranžmana. A zamislite samo koliko će vam samo vremena uštedeti rezervacija kompletne usluge koja je jednom putniku potrebna.

Kolika je cena povratne avio karte Beograd – Amsterdam?

Cena povratne avio karte Beograd – Amsterdam zavisi od različitih faktora, ali se kreće od oko četrdeset pet evra preko niskotarifnog prevoznika.

Kad je u pitanu avio karta Beograd - Amsterdam cena se razlikuje u odnosu na recimo dužinu putovanja (nekada su karte jeftinije u jednom pravcu, ali skuplje u povratku). Još jedan veliki faktor je vreme putovanja – kada putujete u nekom periodu koji je inače popularan za putovanje, kao što su veliki praznici u vašoj matičnoj zemlji ili na destinaciji, očekujte skuplju kartu.

Takođe, vaš let Beograd – Amsterdam, ako ga rezervišete barem mesec-dva unapred, biće jeftini nego ako kupite let Beograd - Amsterdam danas.

Odakle poleću i gde sleću Beograd - Amsterdam letovi

Dva ćete aerodroma sigurno koristiti za svoje putovanje za Amsterdam iz Beograda. Poleće se sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Ovaj međunarodni aerodrom je glavni u prestonici Srbije i takođe je najveći u zemlji. Obeležen je IATA oznakom BEG. Od 1962. godine s njega vode letovi iz Beograda ka svetu – trenutno više od 30 avio kompanija, do više od 90 destinacija na četiri kontinenta. Nalazi se u predgrađu zvanom Surčin, na oko 20 kilometara zapadno od centra Beograda. Ovaj aerodrom baza je sprskog prevoznika Air Serbia, a na njemu bazu ima i Wizz Air, popularni mađarski niskotarifni prevoznik. Sa njega se svake godine preveze preko 5 miliona putnika.

Međunarodni aerodrom Luchthaven Schiphol u Amsterdamu je najveći u Holandiji i važno je napomenuti da na njega sleću i regularni i jeftini letovi iz Beograda za Amsterdam. Skraćenica mu je AMS i udaljen je 17 kilometara od centra grada. Vaše jeftine avionske karte Beograd - Amsterdam

kupljene na eSky vode upravo na ovaj aerodrom koji je baza nekoliko prevoznika. Četvrti je po broju putnika u Evropi sa 42 miliona prevezenih putnika protekle godine. Ima 3 hale i podeljene su po slovima od B do H. Na njega sleću, osim Er Srbije i Transavije, i mnogi drugi avio prevoznici. Lak je za snalaženje, ali dođite ranije ako se čekirate na njemu jer je dosta velik.

 

Vodič za prevoz do i sa aerodroma

Sastavili smo kratak vodič za sve one koji putuju iz Beograda za Amsterdam avionom. Mnogi putnici iz naše zemlje kupuju karte za Beograd - Amsterdam direktan let. Pre nego što pođete na putovanje obavezno treba da se raspitate o načinima prevoza, posebno na destinaciji. Ukoliko na avio let Beograd – Amsterdam dolazite iz nekog grada u Srbiji, proverite da li postoji kombi prevoz iz vašeg grada, pošto postoji dosta privatnih prevoznika koji voze direktno.

U suprotnom, ako dolazite automobilom, možete koristiti auto-put A1, s kojeg postoji obeležen izlaz ka aerodromu. Možete koristiti i usluge javnog prevoza. Do aerodroma Nikola Tesla vode autobus 72 sa Zelenog venca, a tokom noći ima nekoliko polazaka i kombija A1, koji polazi sa trga Slavija u centru grada.

Uzmite Beograd - Amsterdam vreme leta u obzir prilikom sletanja da biste najlakše organizovali prevoz, no imajte na umu da je aerodrom prilično blizu centra. Možete koristiti železnicu, direktne autobuse, a naravno i taksi i iznajmiti vozilo. Autobus do grada polazi sa stanice Schiphol Plaza, odakle možete uzeti gradski autobus 197, koji ima polaske na svakih petnaestak minuta. Osim toga, direktne autobuse koristi više od 100 hotela u gradu – proverite da li i vaš! Voz je najjeftiniji i najbrži: od stanice na aerodromu u grad se stiže za oko 20 minuta. Vozovi saobraćaju tokom čitavog dana, sa čestim polascima.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Amsterdam na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Amsterdam?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Amsterdam, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Amsterdam?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Amsterdam uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Amsterdam

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Amsterdam

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Amsterdamu

Nađite smeštaj u Amsterdamu