Meni

Pretražite letove iz Beograda za Ajndhoven

Prikaži filtere

Ajndhoven

Putujte iz Beograda za Eindhoven jeftino avionom

ESky je pravo mesto za vas ukoliko želite da kupite avio karte Beograd – Eindhoven. Na ovom sajtu lako vam je dostupna fenomenalna pretraga letova do ovog holandskog grada (kao i mnogih drugih u Evropi i svetu) preko više stotina avionskih kompanija koje lete na željenoj relaciji. Svi letovi iz Beograda za Eindhoven biće sortirani prema datumima polaska i povratka. Uz to, na raspolaganju vam je i jedna za putnike zgodna opcija da proverite cene ako vreme putovanja pomerite za dan ili dva, ili čak u nedelju dana kasnije ili ranije.

Ako ste nekada tražili avionske karte preko interneta, znate da to ume da bude veoma zamorno jer je avio prevoznika mnogo, a svaki od njih samostalno određuje cene karata, koje još variraju i prema datumima. Zbog toga eSky, kao sajt od poverenja, nudi jasne uslove korišćenja i lako ga je koristiti za aranžiranje putovanja, ne samo kad su u pitanju avio karte Beograd – Eindhoven već i za mnoge druge gradove i usluge neophodne putnicima. Pročitajte detaljnije u tekstu.

Koji sve jeftini letovi Beograd – Eindhoven postoje?

Kada pretražujete jeftine letove Beograd – Eindhoven, ne morate koristiti pretraživač eSky samo sa svog tableta ili računara. Oni koji vole da karte i druge usluge rezervišu preko mobilnog telefona sada to mogu učiniti zahvaljujući mobilnoj aplikaciji eSky, koja se može besplatno i brzo preuzeti sa interneta. Jeftini letovi Beograd – Eindhoven mogu se u njoj naći preko različitih prevoznika, ali trebalo bi da iskoristite priliku i kupite avio karte iz Beograda za Eindhoven preko onih povoljnijih avio prevoznika, koje obično zovemo niskobudžetni (low cost). Među njima se na ovoj relaciji ističe mađarski avio prevoznik Wizz Air, koji ima direktne letove iz srpske prestonice do ovog holandskog grada četiri puta nedeljno.

Tako, jeftine avio karte Beograd – Eindhoven možete kupiti preko ovog prevoznika na veb-sajtu eSky, a dostupne su vam i druge opcije – npr. putnici nekada koriste letove srpskog nacionalnog prevoznika Air Serbia, koji nisu direktni do ovoga grada, već vode do obližnjeg Amsterdama. Još jedna opcija su letovi preko različitih evropskih avionskih prevoznika s presedanjem u nekoj od metropola u susedstvu. Uz direktne letove, na eSky ćete imati i dobar pregled letova sa presedanjem. Omiljeni prevoznik kad su u pitanju ovakvi avionski letovi Beograd-Eindhoven je KLM, koji ima presedanje u Amsterdamu.

Faktori koji utiču na cenu avionske karte Beograd - Eindhoven

Kada tražite jeftine avio karte iz Beograda za Eindhoven, obratite pažnju i na to da li možete da koristite neki od susednih aerodroma, pa na eSky uporedite cenu karata do Eindhovena iz različitih gradova ili razmotrite opciju da letite do Amsterdama. Prevoz do aerodroma i sa njega tako može znatno uticati na to da cena avionske karte Beograd – Eindhoven poraste. Inače, cena avionske karte Beograd – Eindhoven može da bude samo devet evra u jednom pravcu!

Još nešto što utiče na cenu vaše karte je količina prtljaga – jer ako sa sobom nosite samo ručni prtljag (koji je i dalje preko većine avio prevoznika besplatan, iako se razlikuje njegova dozvoljena veličina i težina), direktni low cost letovi Beograd – Eindhoven su prava opcija za vas. Za veći prtljag, koji ne možete da unesete u kabinu, već morate da predate na šalteru na aerodromu, doplata se vrši po različitim cenama u različitim periodima godine, ali imajte na umu da se prtljag doplaćuje u oba smera putovanja.

Najbolje vreme za kupovinu Beograd – Eindhoven avio karte

Kao i kad su drugi gradovi u pitanju, Beograd - Eindhoven letovi mogu naglo da promene cenu i različito koštaju u različitim periodima godine, kao što su recimo novogodišnji ili neki drugi važni crkveni ili nacionalni praznici. Zbog toga vaše avio karte za Eindhoven iz Beograda mogu da budu skuplje. Ipak, potražite u pretrazi eSky sve opcije koje nudimo da biste ovo prebrodili – istražite koja je cena najbolja na mesečnom ili nedeljnom nivou, ili pak ako putovanje pomerite za samo nekoliko dana.

Ovo važi kako za avio karte Wizz Air Beograd – Eindhoven tako i za karte drugih prevoznika. Još jedna stvar koja vam može znatno podići cenu je blizina datuma polaska na putovanje. Stoga gledajte da avionske karte za Eindhoven rezervišete što ranije, kako biste izbegli ovaj tip poskupljenja koje nameću avio prevoznici. Najbolje cene, prema našem istraživanju za ovu relaciju, postižu se ako kartu kupite mesec dana pred put.

Osnovno o aerodromu Eindhoven

Bilo da koristite neki let Air Serbia Beograd – Eindhoven ili Eindhoven - Beograd avion, vaša destinacija svakako će biti eindhovenski aerodrom, koji koriste uglavnom low cost prevoznici za svoje letove. Ryanair i Wizz Air su među njima (iako Wizz Air ima letove iz Srbije, nekadašnji let Ryanaira sa niškog aerodroma do Eindhovena više nije u opticaju), ali i holandski niskobudžetni prevoznik Transavia. Ovaj aerodrom ima IATA šifru EIN i nalazi se oko 8 km na zapad od grada, u blizini belgijske granice. Preko njega se godišnje preveze više od pet miliona putnika, po čemu je na drugom mestu u Holandiji.

Ovaj aerodrom pruža hotelski smeštaj i ima sve ostale sadržaje koji su putnicima obično potrebni tokom putovanja.

Kako se prevesti kad su Beograd - Eindhoven letovi u pitanju?

Svi Beograd - Eindhoven letovi polaze od beogradskog aerodroma, a i za njega, kao i za aerodrom u Eindhovenu, postoje brojne opcije za prevoz.

Pre svega, u slučaju oba aerodroma dostupan je taksi prevoz, koji će u Beogradu biti znatno jeftiniji nego u Eindhovenu. Isto važi i za rentiranje automobila. Jeftiniji je svakako prevoz javnim prevozom. Do aerodroma Nikola Tesla saobraća više gradskih autobusa. Autobuska linija sa Zelenog venca u centru grada ide do aerodroma uz brojna stajanja, pa računajte da ćete stići za minimum 50 minuta (i znatno više u slučaju gužve). Linija 607 ima nešto kraću trasu i polazi sa Novog Beograda. Putnicima iz centra dostupan je i minibus A1, koji polazi sa Trga Slavija, a polaske ima i u toku noći (na svakih sat vremena tokom većeg dela noći).

Bilo da imate karte iz Beograda ili avionske karte Eindhoven – Beograd, unapred isplanirajte dolazak/odlazak sa aerodroma u Eindhovenu. Blizu njega su razni holandski gradovi, s kojima je dobro povezan: Amsterdam, Roterdam, Hag, Najmegen, Mastriht, ali i belgijski Brisel, Antverpen i Gent. Sa aerodroma ka zapadu i severu Holandije vodi auto-put A2, kojim za Amsterdam, Utreht i Mastriht možete doći automobilom. Do samog Eindhovena i glavne železničke stanice u njemu vode autobusi 400 i 401. Vožnja traje dvadesetak minuta, a polasci su na svakih nekoliko minuta. Dostupna je i autobuska linija 20 do železničke stanice Best. Taksi prevozom do centra grada stiže se za nešto više od deset minuta.

Do Amsterdama možete stići Intercity vozovima, koji polaze na desetak minuta. Voz za Amsterdam kratko zastaje u Den Bošu i Utrehtu. Imajte na umu da se karte mogu kupiti na stanici isključivo kreditnom karticom.

Još neki trikovi za kupovinu avio karte Beograd - Eindhoven

Pored toga što nudi da istovremeno tražite najbolju ponudu leta, eSky u svojoj pretrazi „Let+Hotel“ nudi i pretragu i rezervaciju smeštaja na destinaciji. Joše neke usluge koje možete naći na sajtu su putno osiguranje, rezervisanje prevoza sa aerodroma ili rentirate automobila na vašem odredištu.

Posebno se ističe ponuda jeftinog leta i hotela (Beograd - Eindhoven Wizzair je samo jedna od opcija za let u tom slučaju), pogotovo jer je na raspolaganju više od milion smeštajnih objekata. To je najbolje rešenje za one koji cene svoje vreme i novac. Letove i smeštaj možete prema cenama i ostalim usluga uporediti na jednom mestu. U našoj bazi ponuda, koja se neprestano osvežava i proširuje novim mogućnostima, putnici mogu da pronađu najbolju, do čak 30% nižu cenu. I to nije sve – putnici koji su već boravili na vašoj destinaciji ili smeštajnom objektu koji ste odabrali ostavljali su komentare i ocene, koji vam mogu pomoći u odabiru pravog mesta – iskoristite to!

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Ajndhoven na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Ajndhoven?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Ajndhoven, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Ajndhoven?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Ajndhoven uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Ajndhoven

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Ajndhoven

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Ajndhovenu

Nađite smeštaj u Ajndhovenu