Meni

Pretražite letove iz Beograda za Malme

Prikaži filtere

Malme

Najbolji način da pronađete jeftine avio karte za Skandinaviju

Većinu putnika iz Srbije sigurno će iznenaditi činjenica da je u Malmeu četvrta nacija po broju putnika koji slete na njihov aerodrom baš Srbija. I taj veliki broj putnika sa beogradskog aerodroma takođe je u porastu. Mnogi kupuju avio karte Beograd – Malme za putovanja u ovaj važan grad u Švedskoj. A takođe i da bi posetili njemu susedni studentski grad Lund, kao i prestonicu Danske, Kopenhagen.

Nadomak aerodroma u Malmeu nalazi se Kopenhagen, na samo 55 kilometara – a deli ih tek nedavno izgrađeni, moderni Oresundski most. I ono što je takođe zanimljivo, građanima Malmea tehnički je malo bliži aerodrom u Kopenhagenu nego aerodrom u njihovom gradu, iako su im oba prilično blizu.

No, koji su sve letovi Beograd - Malmo dostupni? Različiti, kako direktni preko low cost kompanije, tako i redovni letovi s presedanjem preko različitih avio prevoznika. Prodaja avio karata obavlja se i preko onlajn turističkih agencija – koje ne samo što pružaju uslugu prodaje avionske karte Beograd - Malme već nude i sve druge važne usluge na vašoj destinaciji ili tokom putovanja: hotelski smeštaj, osiguranje, rentacar... Jedna od ovih agencija na kojima možete naći avionske karte Beograd - Malme je eSky, koji osim veb-sajta sa pretraživačem avionskih karata i ostalih usluga po različitim kriterijumima, a koji možete koristiti sa svog računara ili tableta, nudi i mobilnu aplikaciju, koja se može besplatno preuzeti.

Kupovina avio karte Beograd - Malme

Budući da iz Beograda do Malmea nema direktnog leta preko neke od redovnih avio kompanija (osim leta za susedni Kopenhagen), za vas smo napravili pregled letova i neke korisne savete koji će vam pomoći da izbegnete da platite visoku cenu za svoje putovanje avionom.

Ponuda letova iz Beograda za Malme na veb-sajtu eSky uključuje kako redovne tako i niskobudžetne (low cost) prevoznike (njih više stotina). Tako možete birati let preko nekog određenog avio prevoznika, ali i kombinaciju letova ili prevoznika kako biste bili sigurni da su vam dostupni jeftini letovi Beograd – Malme. Pretraga je laka, intuitivna i uključuje razne korisne opcije, kao što su određivanje najjeftinije karte ukoliko se putovanje pomeri za dan-dva, pregled cena karata u određenom periodu (preko različlitih avio kompanija), ali i mesečne preglede cena, na osnovu kojih veoma jednostavno i brzo možete da isplanirate kompletno putovanje. Cena avionske karte Beograd – Malmo biće prikazana sa osnovnim troškovima i transparentno je navedeno gde treba doplatiti prtljag i koliko iznosi doplata.

Koji su jeftini letovi Beograd – Malme dostupni?

Jeftini letovi Beograd – Malme dostupni su putnicima iz Srbije preko popularnog mađarskog niskotarifnog (low cost) prevoznika Wizz Air.

Avio karta Beograd - Malme može se naći za više polazaka u toku nedelje – ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom. Polasci su svi u popodnevnim časovima. Ne zaboravite na najveći trošak kod niskotarifnih prevoznika – a to je za većinu putnika prtljag. Cena čekiranog prtljaga izračunava se posebno u svakom pravcu letenja, a cene nekad znaju da premaše i samu cenu avio karte kad su u pitanju jeftini letovi Beograd - Malme, s tim što se razlikuju s obzirom na dužinu leta, a često i sezonu tokom koje letite na svoju destinaciju. Dodatne usluge se takođe doplaćuju preko niskobudžetnih prevoznika, npr. prioritet pri ukrcavanju u avion, susedna sedišta, sedišta sa više mesta za noge, hrana i piće u avionskoj kabini.

Bez obzira na ove dodatne troškove, kako biste ostvarili uštedu na ceni, vaše avionske karte Beograd - Malme možete kupiti zajedno sa hotelskim smeštajem i tako ostvariti popust na ukupnu cenu aranžmana i do 30%. Sve što treba je da posetite odeljak veb-sajta Let+Hotel (ili odgovarajući tab u mobilnoj aplikaciji).            

Koliko traje let Beograd – Malme i koja mu je cena?

U zavisnosti od toga da li ste odabrali direktan ili let sa presedanjem, različito je trajanje leta, ali direktan let Beograd - Malme traje dva sata i 15 minuta.

Avio karte Beograd - Malme mogu se kupiti u različito doba godine po različitim cenama, što zavisi od brojnih avio prevoznika koji na ovoj relaciji prevoze putnike. Na cenu koju oni odrede utiču mnogi faktori, među kojima je jedan od najvažnijih blizina datuma putovanja. Ukoliko kartu kupite samo nekoliko dana pred put, njena cena će sasvim izvesno biti dosta visoka u odnosu na prosečnu cenu na vašoj relaciji. Trebalo bi da iskoristite priliku i kupite karte za let Beograd - Malmo što pre. Najoptimalniji period za kupovinu karte je oko dva meseca pred putovanje.

Kad je u pitanju avio karta Beograd - Malme cena se kreće od 25 evra u jednom pravcu preko loukostera Wizz Air, dok se karte preko redovnog avio prevoznika (ali za susedni Kopenhagen) mogu naći za oko 250 evra za povratnu kartu. Na ovo treba dodati cenu prtljaga i sve dodatne usluge koje se doplaćuju, a što je na eSky jasno naznačeno.

Sletanje u Malme

Kako Wizzair letovi Beograd – Malme tako i letovi preko druig kompanija dovešće vas sa beogrdskog aerodroma Nikola Tesla na aerodrom u Malmeu.

„Nikola Tesla“ je međunarodni aerodrom, najveći u Srbiji i jedini u Beogradu. Nedavno je renoviran, moderno je uređen i spreman da putnike opskrbi svim potrepštinama pre leta (kafići, restorani, prodavnice, trafike, apoteke, menjačnice...). Preko ovog aerodroma godišnje pređe oko 5 miliona putnika, a naziva se i surčinski aerodrom po dleu grada u kojem se nalazi. Baza je avio kompanija Air Serbia i Wizz Air.

Međunarodni aerodrom u Malmeu nekada se zvao i Sturup, a ima IATA obeležje MMX. Po veličini je četvrti u celoj Švedskoj, a osim gradova Malme i Lund u ovoj zemlji, opslužuje i obližnji danski glavni grad Kopenhagen. Preko njega se godišnje preveze oko dva miliona putnika, ali je takođe moderno uređen i opremljen svim sadržajima koje putnici koriste za let Beograd - Malmo. Na ovaj aerodrom sleću redovni i niskotarifni avio prevoznici iz severne Evrope, a među njima i Ryan Air i pomenuti Wizz Air. Tokom sezone se koristi za letove ka Mediteranu, a s njega postoji i veliki broj letova ka aerodromu Skavsta u Stokholmu.

Po sletanju u Malme

Svi letovi Beograd – Malmo poleću sa beogradskog aerodroma, do kojeg se može stići auto-putem A1. Za putnike iz manjih gradova u zemlji moguć je i direktan prevoz do aerodroma budući da brojni privatni prevoznici organizuju ture minibusom. Javni prevoz je takođe jedna od opcija – taksiju je potrebno oko pola sata da sa centralne gradske lokacije dođe do aerodroma, dok je autobusom moguće doći sa Zelenog venca (linija 72, koja ima brojne stanice kroz grad na putu do aerodroma). Privatni minibus A1 takođe vozi do aerodroma, ali skoro direktno (jer polazi sa Slavije i staje samo na Železničkoj/Autobuskoj stanici i kod Fontane na Novom Beogradu). Za razliku od javnog gradskog autobusa, on ima i nekoliko polazaka u toku noći.

Ako su vas Wizz Air jeftini letovi Beograd – Malme ili letovi nekog drugog prevoznika doveli do ovoga grada, možete se lako prevesti do njega, ali i do glavnog grada Danske, Kopenhagena. Do centra Malmea možete doći Flygbussarna autobusima direktno sa aerodroma, koji do stanice Malmö Södervär stižu za oko 30 min., dok će se na Glavnoj stanici u Malmeu naći za oko 40. Odatle se lako možete kretati po regiji regionalnim vozovima. Pomenuti autobusi vode i do Lunda (oko 45 minuta) i Kopenhagena.

Do danske prestonice posle leta Beograd - Malme možete stići i autobuskim prevozom do Glavne stanice u Malmeu, a potom vozom 29, kojim do Kopenhagena stižete za oko 35 minuta. Još jedna mogućnost je autobuski prevoz do Lunda i potom vozom sa glavne železničke stanice u tom gradu.

Gråhundbus je najsigurnija autobuska opcija, a ovi autobusi uslađeni su sa sletanjima Ryanaira Wizz Air ima svoj transfer sa aerodroma, koji se može doplatiti uz cenu avionske karte Beograd - Malme.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Malme na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Malme?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Malme, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Malme?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Malme uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Malme

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Malme

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Malmeu

Nađite smeštaj u Malmeu