Meni

Guangdžou Punta Kana - Pretražite letove

Prikaži filtere

Punta Kana

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: španski
  Vremenska zona: UTC -4
  Valuta: Dominikanski pezos (DOP)

 • Za ljubitelje golfa

  Punta Kana je mesto idealno za golfere. U njenoj divnoj prirodi nalazi se mnogo terena, na kojima se možete opustiti i učestvovati u turinirima različitih vrsta.

 • Karnivalska euforija

  Punta Kana, kao grad u kom nema predaha, svake godine organizuje karneval. Proslava se odigrava u prvoj polovini marta, kada vlada prava fešta u Punta Kani.

 • Cenkanje za sve!

  Da, da, kad odsedate u ovom atraktivnom turističkom mestu, ne zaboravite na ovaj princip. Posebno se treba cenkati kada kupujete nešto od ovdašnjih stanovnika, jer prodavci znaju da budu veoma fleksibilni.

Šta videti u Punta Kani

Punta Kana – veoma popularni turistički grad – smešten je na istoku Dominikanske Republike, a pripada oblasti La Altagrasija. Područje u kojem se nalazi grad zove se Obala kokosa i sam grad smatra se reperezentativnim za čitavo ostrvo. Ako ste za svoju destinaciju odabrali Punta Kanu, pročitajte šta tamo da obiđete, koja jela da probate i koje aktivnosti vas čekaju. 

Punta Kana nudi mnogo atrakcija. Ako ste oduvek sanjali o plivanju sa delfinima – ništa lakše! Svratite u vodeni park Dolphin Discovery Punta Cana u ulici Carretera De Veron Bavaro La Altagracia, gde u moru različitih igara možete odabrati i da plivate sa ovim veoma pametnim životinjama. 

Kad su plaže u pitanju, takođe ćete imati raskošan izbor. Posetioci predlažu, između ostalih, plaže Masao i Bavaro, koje su rajske u pravom smislu te reči. Prva od njih pokrivena je divnim belim peskom i ima talase koji su savršeni za surfere, dok ćete na drugoj naći mnoštvo hotela i restorana i dok budete ronili duž ove plaže, divićete se savršeno fotogeničnim koralnim grebenima. Možete roniti i na drugim plažama u blizini grada. Za početnike u ovom sportu idealan centar je Hispaniola Aquatic Adventures.

A kuda za večeru? Od mnoštva restorana koji su specijalizovani za karipska jela, i ovdašnji stanovnici kao i posetioci preporučuju, primera radi, restoran La Yola u marini Cap Cana. Preporučuje se i Jellyfish Beach Restaurant na plaži Bavaro. Posetite i Citrus na plaži Turquesa.

U kom mesecu je najbolje posetiti ovaj grad? Sve, naravno, zavisi od vaših želja. Najtoplije je od decembra do februara, kao i od jula do septembra, dok je u drugim delovima godine temperatura nešto niža, pa je lakše obilaziti. Treba imati na umu i to da je od juna do septembra traje kišna sezon.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Guangdžoua za Punta Kanu na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Guangdžoua za Punta Kanu?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Guangdžoua za Punta Kanu, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Guangdžoua za Punta Kanu?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Guangdžoua za Punta Kanu uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Guangdžou Punta Kana

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Punta Kani

Nađite smeštaj u Punta Kani