Meni

Pretražite letove iz Nice za Palma de Majorku

Prikaži filtere

Palma de Majorka

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: španski
  Vremenska zona: UTC+2 (leto), UTC+1 (zima)
  Valuta: Evro (EUR)

 • Veoma užurban aerodrom

  Aerodrom je smešten 10 kilometara od grada i jedan je od najfrekventnijih u Španiji, a takođe je i najpopularniji za Balearska ostrva. Svake godine kroz njega prođe oko 22 miliona putnika.

 • Rambla – sretnite kraljevsku porodicu!

  Duž širokog šetališta koje se u gradovima u ovom regionu obično naziva Rambla načičkane su različite prodavnice. Ako hoćete da vidite nekog iz španske kraljevske porodice, obavezno se prošetajte ulicom Rambla.

 • Del dia – jelo dana

  Dok obilazite grad, napravite pauzu da biste probali jelo dana. Isprobajte lokalnu poslasticu pan amb oli, tost sa maslinovim uljem i pireom od paradajza. Od drugih brojnih tapasa – malih zalogaja – treba probati i lokalne sireve i šunke.

Šta videti u Palma de Majorki?

Palma, zvanično poznata kao Palma de Majorka, prestonica je španskog ostrva Majorka, koje je deo Balearskih ostrva. Stanovnici Palme čine polovinu populacije ovog ostrva. Ovo je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Poznata je po žurkama, klubovima, diskotekama – ali ovaj grad ima mnogo toga više da ponudi.

Palma je divan grad, prošetajte se samo njegovim starim delom. Izgubite se u njegovim isprepletanim uskim i šarmantnim uličicama i pronaći put postaće avantura sam po sebi. Obratite pažnju na izuzetnu arhitekturu u gradu, veoma karakterističnu za mediteranske zemlje. Najviše podseća na Firencu, ali i na neke druge gradove. U ovom mestu naći ćete neke od najočuvanijih antičkih zdanja na svetu. Dok ga budete obilazili, čućete mnogo muzičara koji nastupaju na ulicama, što daje poseban šarm ovom gradu.

Ljubiteljima ronjenja biće drago što čuju da u blizini Palme ima dosta ronilačkih klubova. Takođe možete naći jahting klubove i golfski klub Son Vida. Jedna od najdužih plaža u gradu, Playa de Palma, ima sitan beli pesak i dobar pristup moru, koje je plitko i mirno uz obalu. Još neke dobre plaže su Can Pere Antoni ili Can Estància.

Glavno mesto za zabavu u gradu je u ulicama El Terreno i Avinguda de Gabriel Roca. U blizini njih, odmah uz plažu, organizuju se brojne žuurke u diskotekama. Palma Nova Gardens u Passeo del Mar br. 32 veoma je popularno mesto, jer tu možete pojesti nešto, popiti piće i uživati u živoj muzici. Drugi bar koji vredi posetiti je Cabrera u Calle Can Baro br. 9, gde služe jela mediteranske kuhinje. Svakog dana osim nedelje otvorena je lokalna pijaca, gde možete probati specijalitete iz ovog kraja.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Nice za Palma de Majorku na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Nice za Palma de Majorku?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Nice za Palma de Majorku, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Nice za Palma de Majorku?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Nice za Palma de Majorku uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Nica Palma de Majorka

Popularne avio kompanije na ruti Nica - Palma de Majorka

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Palma de Majorki

Nađite smeštaj u Palma de Majorki