Meni

Pretražite letove iz Prištine za Cirih

Prikaži filtere

Cirih

Kako nabaviti Priština – Cirih avio karte po povoljnim cenama?

U ovom tekstu opisane su najbolje metode kako da kupite povoljne Priština – Cirih avio karte u različitim godišnjim dobima i terminima.

Informišite se kako biste bili u prednosti u odnosu na druge putnike koji putuju na istoj relaciji. Pre svega, želimo da vam ukažemo na korist od pretraživanja avionskih karta preko interneta, koja može biti velika. Pouzdani onlajn pretraživači u roku od samo nekoliko sekundi pretražuju celo avionsko nebo između gradova koje u njima navedete i prikazuju vam avio karte poređane po različitim kriterijumima.

Neki od ovih kriterijuma su avio kompanija, redovan ili let s presedanjem u nekom obližnjem gradu. Prikazuju se i eventualne cene dodatnih usluga (ako postoje) i nude brojne druge pogodnosti za putnike i njihovo putovanje. Jedan od takvih sajtova je eSky, na kojem možete naći avionske karte Priština – Cirih.

Ovaj pretraživač radi u više verzija, pa tako njegove prednosti možete koristiti sa svog računara, ali i sa svog mobilnog telefona, tako što ćete prethodno preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju pod istim imenom. Srećno pretraživanje i kupovina najbolje avionske karte Priština – Cirih!

Brojne mogućnosti za letove Priština – Cirih

Kao i u slučaju brojnih drugih evropskih i svetskih destinacija koje su dostupne na sajtu i preko mobilne aplikacije eSky, let Priština – Cirih može se naći preko neke od avionskih kompanija koje imaju direktne linije između ta dva grada. Ali takođe uzmite u obzir i avio karte Priština – Cirih s presedanjem, nekada i one mogu biti povoljnijih cena.

Pre svega, letovi Priština – Cirih primarno se obavljaju kao redovni letovi preko tri švajcarska prevoznika. Jedan od njih je popularni SWISS. Drugi prevoznik preko kojeg možete nabaviti avionske karte Priština – Cirih zove se Chair Airlines. Ova se kompanija ranije zvala Germania Flug, a nalazi se u Glatbrugu u blizini samog grada Ciriha, na čijem aerodromu ima svoju bazu. Treći je Edelweiss Air, takođe švajcarski prevoznik, ali iz Klotena. Svakog dana u nedelji možete naći bar jedan polazak iz Prištine za Cirih.

Ubrojite i opcije letova Priština – Cirih nekih durgih popularnih avio prevoznika ili njihove kombinacije koje pronađete na eSky. Recimo, Austrian i SWISS letovi se često mogu iskombinovati tako da dobijete brze i relativno povoljne avio karte Priština – Cirih (s presedanjem u Beču).

Popusti na Priština-Zurich avionske karte

Tokom različitih perioda godine različiti svetski avio prevoznici imaju akcije, promocije ili povremene popuste na cenu svojih avionskih karata, što važi i u slučaju avio karte Priština – Cirih. Priština-Zurich avionske karte na popustu možete naći na sajtu eSky ili istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Sve što treba da uradite je da posetite sekciju Prilike i pratite kada će se ove karte pojaviti sa sniženim cenama. I kada ih pronađete, obavezno brzo reagujte. Zbog veoma povoljnih uslova po kojima se prodaju ove Priština-Zurich avionske karte, njihov broj je ograničen, te umeju veoma brzo da se rasprodaju.

Još jedna mogućnost da iskoristite popuste na Priština-Zurich avionske karte jeste ako rezervišete smeštaj zajedno sa avio prevozom! Da, i to je sada moguće, i možete to obaviti u sekciji Let + hotel. Uštede mogu biti do čak 30%.

Još važnih informacija o letu Priština – Cirih

Sledeće što vam je važno ukoliko putujete na ovoj relaciji jeste trajanje leta. Ukoliko ste odabrali da putujete direktno, preko neke od gore navedenih kompanija, vaš let će trajati dva sata i deset minuta.

Ukoliko ste pak odabrali let Priština – Cirih preko nekih od prevoznika koji presedaju u Beču, let obično traje ne previše dugo, od oko 4 sata. S nekim presedanjima, naravno, može trajati i znatno duže, u zavisnosti od udaljenosti grada u kom se preseda kao i od same dužine trajanja pauze u tom gradu.

Što se tiče dodatnih usluga, kao što su prtljag, obroci i piće u avionu, informišite se o tome na vreme da ne bi bilo neugodnih iznenađenja! Jedan od načina da to uradite je da za odabrani let proverite oznake kojima je u onlajn pretraživaču ili mobilnoj aplikaciji eSky označen let. Svaka doplata za prtljag navedena će biti prilikom obračunavanja cene karte, a biće navedeno i da li vaša odabrana avio kompanija obezbeđuje besplatni obrok/užinu i piće tokom leta. Ukoliko ne, to će biti podložno doplatama.

Kad se radi o samom prtljagu, za let let Priština – Cirih kao i sve druge letove, ukoliko je najavljena doplata, ona se obično doplaćuje po težini prtljaga, dakle njegovoj količini.

Prištinski aerodrom i kako se prevesti do njega

Međunarodni aerodrom u Prištini „Adem Jašari“ (ili na albanskom Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës Adem Jashari) nosi vazduhoplovnu oznaku PRN. Nalazi se na oko petnaest kilometara jugozapadno od Prištine. Nudi brojne letove ka evropskim detinacijama i baza je nemačke vazduhoplovne kompanije Eurowings.

Sa njega od redovnih prevoznika lete, između ostalih, British Airlines, Turkish Airlines, Austrian Airliens, TUI Fly Belgium. Zastupljeni su i niskotarifni (low cost) prevoznici, među kojima su: Wizz Air, Eurowings, Pegasus Airlines, Norwegian Air Shuttle, easyJet, a s njega poleće i nekoliko čarter kompanija sa sezonskim letovima. Ima 1 terminal, aktivan od 2013. godine.

Nakon što su vaše avio karte Priština – Cirih kupljene, treba da razmislite kako da se prevezete do aerodroma u Prištini. Do njega vodi auto put M9 kroz Kosovo Polje, kojim se do aerodroma iz centra grada stiže za dvadesetak minuta. Taksi je, međutim, najkomfornija opcija, a cena vožnje iz centra Prištine košta oko dvadeset evra. Vožnja se može rezervisati unapred.

Sletanje na Ciriški aerodrom i prevoz do grada

Ciriški međunarodni aerodrom nalazi se u opštini Kloten, te je zbog toga poznat kao Flughafen Zürich-Kloten. Glavna je baza najpoznatije švajcarske avio kompanije Swiss, a takođe i prevoznika Edelweiss Air. Vaše avio karte Priština – Zurich dovešće vas na ovaj aerodrom, koji se smatra jednim od najboljih u Evropi. Već 17 godina zaredom nosi titulu jednog od prvih po kvalitetu ugošćavanja putnika iz raznih zemalja. Nalazi se oko 13 kilometara severno od grada i s njega su lako dostupni i drugi važni gradovi u zemlji. Ima tri terminala, koji su označeni slovima A, B(/D) i E.

Kad ste kupili avionske karte Priština – Cirih ostaje još da isplanirate kako da stignete do svog konačnog odredišta. Ukoliko putujete automobilom iznajmljenim u samoj vazdušnoj luci, koristićete auto-put A51, s kojim vas povezuje izlaz 7 sa severa (odnosno 6 sa juga). Ispod terminala je železnička stanica, s koje funkcionišu metro vozovi, kao i regionalni: InterRegio, InterCity, Eurocity... Do centra grada se stiže za manje od 20 minuta, a ima 13 polazaka u toku dana.

Ispred aerodroma je stanica za Stadtbahn Glattal trole, kao i regionalne autobuse. Tramvaji 10 i 12 odvešće vas do grada, a tramvaj broj 10 vodi i do glavne železničke stanice u Cirihu.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Prištine za Cirih na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Prištine za Cirih?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Prištine za Cirih, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Prištine za Cirih?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Prištine za Cirih uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Priština Cirih

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Cirihu

Nađite smeštaj u Cirihu