Meni

Hahn Air

Najpovoljnije ponude avio kompanije Hahn Air na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

✔️ Gde leti avio-kompanija Hahn Air?

Avio-kompanija Hahn Air leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom Hahn Air?

Za letove avio-kompanijom Hahn Air, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija Hahn Air operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije Hahn Air ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Hahn Air

Hahn Air

Avio kompanija Hahn Air Lines GmbH je osnovana 1994. godine kao SAL Air Lines. Danas deluje kao nemačka avio kompanija koja svojim klijentima nudi uglavnom čarter letove za poslovna putovanja. Regularni letovi avio kompanije Hahn Air Lines su uglavnom letovi između Diseldorfa i Luksemburga.  U oblasti organizacije odmora Hahn Air Lines sarađuje sa nekoliko hiljada turističkih agencija na celom svetu, ali individualni turisti kao i putnici koji putuju poslovno mogu koristiti usluge direktno kod prevoznika. Čarter letovi realizovi su kao relativno nova usluga sa nazivom  „Connoisseur” koja obuhvata široku ponudu ekskluzivnih pogodnosti. Firma brine se pogotovo za komfor putnika, stalno se razvija sarađujući sa više od 350 partnera u oblasti transporta.

Prtljag

Ručni prtljag za putnike Hahn Air Lines je besplatan, a njegove dimenzije i težine zavise od vrste leta. U cenu karte je najčešće uračunat i jedan komad registrovanog prtljaga. Važno je napomenuti da ograničenje dimenzija prtljaga obuhvata isto ručke i kotačiće koji su ugrađeni u kofer ili ranac. Kada proveravate veličinu svojeg prtljaga, nemojte zaboraviti da uzmete u obzir ovu informaciju. Avio kompanija dozvoljava isto prevoz životinja i posebnog prtljaga. U avionsku kabinu avio kompanije Hahn Air Lines nije dozvoljeno unošenje tečnosti ili oštrih predmeta koji mogu biti procenjeni kao opasni za ostale putnike ili posadu aviona.

Klase

Manji avioni avio kompanije linii Hahn Air Lines nude dve rezervacijske klase – biznis i ekonomsku, međutim zbog ograničenog broja mesta u avionu ove klase se razlikuju samo veličinom i težinom dozvoljenog prtljaga i cenom karte. Sve ostale pogodnosti i usluge u kabini su iste za putnike obeju klasa. Podela na klase je značajna pogotovo za putnike koji odlaze na duže i trebaju poneti sa sobom više prtljaga. U biznis klasi moguće je poneti čak dva komada dodatnog prtljaga u zavisnosti od vrste putovanja.

Čekiranje onlajn

Čekiranje putem interneta za letove nemačke avio kompanije Hahn Air Lines je dostupno svim putnicima bez obzira na rezervisanu klasu. Na taj način prevoznik brine se za komfor svih putnika i štedi vreme svojih klijenta. Nakon čekiranja onlajn na zvaničnom sajtu prevoznika putnici bi trebali stići ranije na aerodrom, u određeno vreme pre poletanja. Preporučeno vreme dolaska će biti označeno na karti. Svaki putnik nakon dolaska može se smestiti u privatnom salonu avio kompanije i tamo sačekati svoj let. Kada avion bude spreman jedan od članova posade će lično doći po putnike i odvesti ih u avion.

Flota

U svojoj floti avio kompanija poseduje nekoliko modela aviona, najčešće sa četiri ili šest mesta za putnike. Zahvaljujući tome komfor leta je veoma visok, a mali broj putnika dozvoljava da se let prilagodi svakom klijentu. Sedišta u avionu su odvojena samo za jednu osobu šta znači da su istovremeno kod prozora i prolaza. 

Aerodrom Diseldorf

Aerodrom Diseldorf (DUS) nalazi se u  Severnoj Rajni-Vestfaliji i glavna je operativna baza za avione avio kompanije Hahn Air Lines. Ovo je treći po veličini aerodrom u Nemačkoj, odmah iza Minhena i Frankfurta. Njegov položaj je strateška tačka, prema tome opslužuje ogromnu količinu evropskih i interkontinentalnih letova. Aerodrom nudi veliki broj pogodnosti i usluga za putnike koji očekuju svoj let. Dodatno klijenti Hahn Air Lines imaju pravo da koriste privatni terminal Jet Aviation, gde mogu sačekati svoj let. 

Obroci

U kabini aviona Han Air Lines za svakog putnika dostupan je obrok sa tri sleda. U slučaju da putnici imaju intoleranciju na hranu ili imaju druge dijetalne zahteve posada prima individualne narudžbe koje su prilagođene vrsti dijete. Zahtev za poseban obrok treba dostaviti avio kompanije najkasnije 48 sati pre poletanja. Dodatno u avionu funkcioniše mini-bar koji omogućava putnicima naručivanje različitih vrsta napitaka, uključujući alkoholna pića a takođe slatkiše i druge sitne grickalice. 

Dodatne usluge

Ekskluzivne avionske kabine avio kompanije Hahn Air Lines nude svojim putnicima veliki izbor pogodnosti i zabavnih programa, pogotovo na dugim letovima. Pre svega valja spomenuti da je svako sedište potpuno oborivo i opremljeno električnim utičnicama. Putnicima obezbeđena je najveća razina udobnosti i mogućnost korišćenja elektronskih uređaja. Avio kompanija omogućava isto praćenje leta na interaktivnoj mapi i nudi veliki izbor zabavnog programa: muziku i filmove. Dodatno u avionu se nalazi satelitski telefon na raspolaganju svim putnicima. Pušenje je zabranjeno u svim avionima avio kompanije  Hahn Air Lines.