Jelovnik

Dodela sedišta u avionu, jedno do drugog

Dodela sedišta u avionu, jedno do drugog

Svakom putniku koji rezerviše aviokarte za više osoba bitno je da svi koji putuju imaju sedišta jedan do drugog. Šta napraviti kako biste si obezbedili takva mesta u avionu?

Mesta u avionu niskobudžetnih aviokompanija

Ukoliko putujete sa niskobudžetnim aviokompanijama poput: Ryanair, Wizz Air, EasyJet, mesta u avionu će vam biti dodeljena automatski za vreme ček-ina. Ukoliko želite odabrati konkretna mesta, ova usluga će vam biti naplaćena.

Mesta u avionu regularnih aviokompanija

Na većini letova regularnih aviokompanija, za vreme ček-ina možete odabrati  određeno sedište u avionu za svakog putnika. Sve više aviokompanija počinje naplaćivati tu opciju. Ukoliko putujete sa aviokompanijama:  LOT, Lufthansa, Austrian Airlines, KLM besplatno možete odabrati svoje mesto samo za vreme ček-ina 24 časa pre poletanja.

Postoji i druga praksa – aviokompanije Air France, KLM za putnike koji su nabavili karte u najnižim tarifama, automatski dodeljuju mesta u avionu za vreme ček-ina, i ne postoji mogućnost promene.

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.pl S.A.

Zainteresirao vas članak ali treba vam više informacija?
Hvala na pomoći

Vaše mišljenje će nam pomoći da kreiramo bolje i više prilagođene članke.

Trenutno nismo u mogućnosti da pošaljemo vaše zabeleške

Pošaljite ponovo ili pokušajte kasnije.