Meni

Pretražite letove za Brisel

Prikaži filtere

Brisel

Vaša najpovoljnija avio karta za Brisel

Kada kupujete avionske karte za Brisel, mada to važi i za bilo koji drugi grad, mogućnosti za konekcije su brojne, možete odabrati direktan let za Brisel ili putovati s presedanjem u nekom gradu u užem ili širem regionu. Da bi vam olakšao potragu za letom do prestonice Belgije – i mnogih drugih gradova u Evropi i svetu – eSky je osmislio automatsku potragu koja u deliću sekunde pretraži čitavo svetsko nebo i ponudi vam najpovoljnije opcije za prevoz, bilo da su u pitanju redovni, nacionalni avio prevoznici ili oni koje nazivamo jeftini (low cost).

U rafiniranoj eSky pretrazi jednostavno ćete pronaći jeftine avio karte za Brisel u svako doba godine. Njihova cena biće sortirana prema ceni od najniže ka višoj, a biće vam ponuđene i cenovne kalkulacije ukoliko let pomerite 3 dana ranije ili kasnije, kao i pregled cena karata na odabranoj relaciji za dotični mesec, ali i za druge periode godine. Sve ovo da biste preciznije mogli da pratite kada su jeftiniji periodi za putovanje u Brisel.

Međutim, letovi Brisel – Beograd ne moraju se samo pretraživati u onlajn pretraživaču, jer je sada dostupna i aplikacija eSky, kojom se karte mogu kupovati (a takođe se može rezervisati i smeštaj na vašoj destinaciji). Aplikaciju možete besplatno daunlodovati sa prodavnice za svoj mobilni telefon.

Letovi za Brisel iz Beograda

Avionske karte do prestonice Belgije možete kupiti za direktan let (trenutno je jedina kompanija koja pruža ovu uslugu Air Serbia nakon što je Wizz Air prekinuo višegodišnji direktan let na relaciji Beograd - Brisel). Osim toga, na sajtu eSky pronaći ćete i mnoštvo povoljnih avionskih karata preko neke od drugih kompanija koje do Brisela lete iz Beograda – kao što su Turkish Airlines ili Austrian Airlines. Iako su s presedanjem u Istanbulu ili Beču, ovi letovi će vas prilično brzo odvesti do odabrane destinacije u Belgiji.

Air Serbia letovi za Brisel obavljaju se svim danima u nedelji, čak i sa više polazaka u toku dana. Povratak iz Brisela postoji svim danima u nedelji, uglavnom u jutarnjim satima.

Za putnike kojima su bliži neki od aerodroma u susednim zemljama dobro rešenje mogu biti letovi preko niskotarifnih avio prevoznika. Wizz Air do Brisela ima polaske iz gradova kao što su Sofija, Budimpešta, Temišvar, a Ryanair iz Budimpešte i Banjaluke. Još neka opcija su letovi Brisel - Zagreb preko hrvatskog prevoznika Croatia Airlines i belgijskih kompanija Brussels Airlines i TUI fly Belgium.

Najpovoljnije avio karte za Brisel

Za ovaj grad možete kupiti avionsku kartu preko brojnih avio kompanija, među kojima su British Airways, Lufthansa, Turkish Airlines, Alitalia, All Nippon Airways, Etihad Airways i brojni drugi. Od niskobudžetnih (low cost) prevoznika zastupljeni su EasyJet, Ryanair, Wow Air i Vueling.

Naravno, izbor prevoznika presudno utiče na cenu karte, isto kao i period putovanja, vreme rezervisanja avionske karte i tako dalje. Ako želite da karte kupite po najboljim cenama, izbegavajte periode kada su putovanja na vašu destinaciju masovna – što znači, u periodu velikih festivala i praznika. Takođe, da biste bili sigurni da vam je cena avio karte do Brisela najpovoljnija, rezervišite karte bar dva i po meseca pre puta. Avio prevoznici naglo podižu cene karata kako se datum polaska bliži.

Inače, cena avio karte Beograd – Brisel kreće se od oko 140 evra za povratnu kartu. Naravno, cene s presedanjem obično su skuplje, ali ovu priliku možete iskoristiti da na pauzi obiđete još jednu evropsku prestonicu.

Avionske karte Brisel – Beograd, a to važi i za karte za druge gradove, nekada se mogu kupiti na promociji, a postoje i razni sezonski, studentski popusti i druge povoljnosti koje kao putnik možete iskoristiti. Da biste izbegli zamorno pretraživanje na svakom od sajtova pojedinačno, pretplatite se na eSky mejling listu, ili posebno povoljne prilike za putovanje pronađite u istoimenom delu veb-sajta.

Koji aerodromi postoje u Briselu i blizini?

Glavni briselski aerodrom poznat je kao Bruxelles-National ili Zaventem, a osim njega se za letove do tog grada koristi se i Šarleroa (Brussels South Charleroi), aerodrom na oko 50 km južno od belgijske prestonice.

Glavni aerodrom u Briselu (sa oznakom BRU) nalazi se na oko 12 kilometara severno od centra grada i ima godišnji promet veći od 20 miliona putnika. Sedište je avionskih kompanija Brussels Airlines i TUI Fly Belgium. Kada kupite avio karte za Brisel srpskog nacionalnog prevoznika Air Serbia (Beograd –Brisel let), slećete na ovaj aerodrom.

Šarleroa (sa oznakom CRL) drugi je međunarodni aerodrom koji se koristi za letove do Brisela. Od istoimenog grada udaljen je nepunih 8 kilometara na jug, a 46 km udaljen je od belgijske prestonice. Kroz ovaj aerodrom godišnje se preveze 7 miliona putnika. Kupljene avonske karte za Brisel preko low cost prevoznika Ryanair ili Wizz Air vode upravo na ovaj aerodrom.

Sa aerodroma do centra Brisela

Kada se obezbedili sebi Beograd - Brisel avio karte, organizujte prevoz tako što ćete odabrati jednu od mogućnosti dostupnih za prevoz do centra grada.

Sa glavnog aerodroma Zaventem jedno od bržih prevoznih sredstava do centra je voz, koji do centra Brisela prevozi za oko 20 minuta. Na raspolaganju vam je i autobuski prevoz, kojim se u centar grada stiže za oko pola sata. Prirodno, taksiji i automobili (koji se mogu iznajmiti na aerodromu) do grada dolaze za samo petnaestak minuta od Zaventema. Ipak, kada putujete na aerodrom iz Brisela, uzmite u obzir i moguće gužve u saobraćaju tokom špica.

Kada vaše avio karte do Brisela vode na aerodrom Šarleroa (Charleroi), za prevoz automobilom ili taksijem trebaće vam oko 40 minuta, jer je ovaj aerodrom udaljen oko 50 km na jug od grada. Sa aerodroma Šarleroa postoje i autobusi, koji imaju samo nekoliko usputnih stanica i do glavnog grada Belgije stižu za oko sat i po. Ekspres autobusima Brussels Shuttle do centra Brisela treba nešto manje od sat vremena.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Brisel na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Brisel?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Brisel, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Brisel?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Brisel uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Briselu

Popularne avio kompanije za Brisel

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Briselu

Nađite smeštaj u Briselu