Meni

Pretražite letove od aerodroma Belgrade Nikola Tesla

Nikola Tesla

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: srpski
  Vremenska zona: UTC+2 (leto), UTC+1 (zima)
  Valuta: Srpski dinar (RSD)

 • Mnogo puta glavni grad

  Zanimljivost je da je Beograd u modernoj istoriji bio glavni grad nekoliko država – najpre Jugoslavije, onda od 2003. Srbije i Crne Gore, a od 2006. godine Republike Srbije.

 • Zelenilo usred grada

  Ako poželite da se odmorite od gradske vreve, zaputite se na brdo Košutnjak, gde vas čeka lepa šuma. Ovo mesto žitelji Beograda nazivaju plućima grada, kao i fabrikom kiseonika. 

 • Keltska tvrđava Kalemegdan

  Tvrđava se nalazi u starom delu grada. Tamo ćete naći pravoslavnu crkvu, grobnice i iskopine iz starih vremena, a zahvaljujući tome što se ovo zdanje nalazi na uzvišici, možete se diviti lepoj panorami Save i Dunava. 

Šta videti u Beogradu

Beograd je glavni grad Srbije i najveći grad u državi. Jedan je od najstarijih evropskih gradova, s istorijom starom oko sedam hiljada godina. Beograd je sjajno mesto da u njemu provedete vikend. Zanimljiv način da ga obiđete je ako krenete na krstarenje brodom ili se provozate starinskim turističkim tramvajem.

Centar grada nalazi se na desnoj obali Dunava, dok su na levoj strani gusto naseljena stambena naselja. Jedan od njegovih modernih delova je Novi Beograd, koji je podignut pedesetih godina prošlog veka, a i dalje se tamo dosta gradi.

Ovaj grad je pravi za vas ako ne možete da zamislite vikend bez dobrih žurki. Uz obale Save i Dunava naići ćete na mnoštvo splavova, klubova i barova, koji rade čitave noći. Među njima možete posetiti recimo klub Tilt u Bulevaru vojvode Bojovića 30, a još jedno mesto u kojem ćete plesati cele noći je klub The Bank u Karađorđevoj 1–5. Na splavu i baru Shake 'n’ Shake ispijaćete piće udobno sedeći na ležaljci.

I u samom središtu grada naći ćete plažu! Ada Ciganlija je veštačko ostrvo koje je jedno od popularnih okupljališta. Tamo ćete naći dugu plažu, terene za golf, a možete iznajmiti bicikl, opremu za skijanje na vodi ili čamac. Na obe obale načičkani su brojni kafići, restorani i klubovi, te ovaj deo nikada ne spava tokom leta, već se tu organizuju žurke.

Želite da osetite boemski duh Beograda? Prošetajte se ulicom Skadarlija, gde su se nekada okupljali veliki pesnici i pisci. Ovo je i mesto gde su brojni slikari napravili svoja najbolja dela. Danas je ulica puna života zahvaljujući umetnicima koji izlažu svoja dela na ulici, ali i brojnim kafićima, restoranima i suvenirnicama. A šetalište koji takođe zaslužuje pažnju je Knez Mihailova ulica, koja se nalazi baš na mestu na kojem je u vreme vladavine Rimljana prolazila glavna trgovačka ruta u gradu.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove Belgrade Nikola Tesla na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta Belgrade Nikola Tesla?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let Belgrade Nikola Tesla, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove Belgrade Nikola Tesla?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova Belgrade Nikola Tesla uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Popularne avio kompanije Belgrade Nikola Tesla