Meni

American Airlines

Advertisement

Najpovoljnije ponude avio kompanije American Airlines na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gde leti avio-kompanija American Airlines?

Avio-kompanija American Airlines leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom American Airlines?

Za letove avio-kompanijom American Airlines, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija American Airlines operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije American Airlines ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o American Airlines

American Airlines

American Airlines jedna je od najvećih avio kompanija. Od osnivanja 1930. godine, spojili su se sa 80 drugih prevoznika. Poslednje spajanje je obavljeno 14. februara 2013. sa US Aiwaysom.

Danas, American Airlines opslužuje domaće letove, a ima i bogatu mrežu međunarodnih veza. Njihovi avioni sleću na aerodrome u Južnoj Americi, Evropi, Aziji i na Karibima.

Sedište kompanije se nalazi u Fort Vortu, u Teksasu, a linije imaju pet glavnih čvorišta, na aerodromu u Dalasu, u Njujorku (J. F. K)., Los Anđelesu, Majmiju i Čikagu (O'Hare).

American Airlines je član alijanse Oneworld.

Prtljag

Možete poneti ručni prtljag na letovima American Airlinesa. Njihova veličina i težina su propisane od strane avio-kompanije i mogu varirati u zavisnosti od kategorije rezervacije ili rute.

Registrovani prtljag na letovima American Airlinesa mora takođe imati određene dimenzije i težinu. I ovde takođe sve zavisi od kategorije rezervacije i rute.

Kategorije rezervacija

Ekonomska klasa obezbeđuje dosta prostora, raznolik zabavni program i USB portove na svakom sedištu. Sedišta imaju podesive naslone za glavu.

U prvoj klasi, putnici mogu da razvuku svoja sedišta do ležećeg položaja, prevoznik obezbeđuje prekrivač, dva jastuka, papuče, masku za spavanje i pidžamu. Pored toga, oni dobijaju kozmetički set za negu kože i imaju pristup zabavi vrhunskog kvaliteta.

U biznis klasi putnici na dugim letovima imaju više prostora za noge i ponuda je prilagođena individualnim potrebama.

Onlajn čekiranje

Pre putovanja s American Airlinesom možete da se prijavite onlajn i odštampate svoju kartu za ukrcavanje, što se omogućava od 24 sata do najmanje 2 sata pre zakazanog odlaska.

Flota

Flota American Airlinesa ima 627 letilica. Za letove na velikim udaljenostima koriste mašine kao što su Boeing 777-300ER, 777-200, 777-200 retrofit, 767; na letovim na srednjim udaljenostima koriste Airbus A321 Transcon, A319, Boeing 757, 737-800 i MD80; na regionalnim rutama koriste se  Bombardiers CRJ-200, CRJ-700, CRJ-900 NextGen, Embraers ERJ-140 A ERJ-145, ERJ-175.

Aerodrom Dalas

Međunarodni aerodrom Dallas / Fort Worth se nalazi u državi Tekas, između Dalasa i Fort Vorta. Brojni kafići, restorani i razne trgovine nalaze se na aerodromu. Dva hotela pripadaju vazdušnoj luki koja se nalazi u okviru Terminala D - Grand Hyatt i u okviru Terminala C - Hyatt Regency. Rentakar kompanije se nalaze van aerodroma. Na aerodromu možete koristiti bežični pristup internetu.

Osveženje

Za prvu klasu, putnici sami odlučuju šta bi jeli, a u ponudi imaju pristup ekskluzivnoj vinskoj karti. Za biznis klasu se služe kulinarske poslastice. Za obe klase, meni je raznolik i pića su besplatna. Putnici iz ekonomske klase dobijaju bezalkoholna pića besplatno. Na većini međunarodnih letova, putnicima iz ove klase se takođe služe besplatni obroci, vino i pivo. Na zahtev se mogu pripremiti posebni obroci, uvažavajući zdravstvene i verske potrebe, uslov je da se narudžbina dostavi prevozniku najmanje 24 sata pre planiranog odlaska.

Dodatne usluge

Tokom letova iz Amerike, putnici imaju mogućnost da koriste pristup plaćenom bežičnom internetu koristeći sopstvene uređaje: laptopove, tablete, pametne telefone itd…

Tokom leta u ponudi se nalazi do 180 TV kanala, do 250 filmova, do 20 video igara, muzika sa 300 CD-ova i 18 radijskih muzičkih kanala. Na svim letovima do i iz Evrope, Azije i Južne Amerike na letu se nalazi duty free shop.