Meni

Belavia

Advertisement

Najpovoljnije ponude avio kompanije Belavia na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gde leti avio-kompanija Belavia?

Avio-kompanija Belavia leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom Belavia?

Za letove avio-kompanijom Belavia, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija Belavia operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije Belavia ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Belavia

Belavia

Belavia Airlines je beloruski nacionalni prevoznik. Saobraća na 4 linije u zemlji i brojnim linijama u inostranstvu, uključujući Evropu, Bliski istok i Aziju. Srpski putnici mogu da odaberu obližnji aerodrom (npr. u Beogradu) ukoliko žele da koriste usluge avio prevoznika Belavia.

Mnogi koji su navikli na neke druge, poznatije avio prevoznike možda se pitaju šta treba da znaju i šta da očekuju od prevoznika Belavia Belarusian Airlines (IATA: B2). On saobraća iz baze na nacionalnom aerodromu u Minsku. Zvanično je nastao 1996, kada je ovaj beloruski aerodrom počeo da se proširuje i kad je trebalo povezati ga sa dodatnim destinacijama. Belavia Airlines vam omogućava da putujete po Belorusiji (na 4 odredišta) i ima više od 35 međunarodnih konekcija. Vredno pomena je i to da Belavia trenutno ima 13 ugovora o letovima s presedanjem, a među partnerima su im Etihad Airways i Air France. Ovo omogućava Belaviji da vas povede na vaš odmor iz snova bez ikakvih problema.

Belavia Belarusian Airlines – veličina i težina prtljaga

Svaki avio prevoznik ima svoja pravila u vezi s prtljagom. To se odnosi i na ručni i na registrovani prtljag. Koje je kriterijume definisao Belavia Airlines? Ukoliko putujete u ekonomskoj klasi, smete da predate prtljag veličine 50 cm x 50 cm x 50 cm, težine do 23 kg. U biznis klasi dozvoljena su dva takva! Uz to, dozvoljena težina je do 32 kg. Za ručni prtljag pravila su 55 cm x 40 cm x 20 cm do 8 kg za ekonomsku klasu i do 12 kg za biznis klasu.

Koji su predmeti dozvoljeni u ručnom prtljagu?

Ručni prtljag možete uneti sa sobom u avion. U njega možete staviti odeću koja će vam zatrebati i do 100 ml tečnosti, bez oštrih predmeta.

Registrovani prtljag.

Registrovani prtljag omogućava vam da spakujete više odeće i drugih stvari. Razlikuje se ne samo po dimenzijama već i po predmetima koje u njega smete spakovati. Registrovani prtljag predaje se prilikom ček-ina i prevozi se u prtljažniku aviona. On se pregleda i bilo kakva opasna ili sumnjiva stvar pronađena u njemu može izazvati da vaš prtljag bude odbijen, uz dodatnu proveru. Imajte na umu da Belavia Airlines ne preuzima odgovornost za lomljive ili vredne predmete u vašem prtljagu.

Koje klase postoje kod kompanije Belavia Airlines?

Kad putujete preko prevoznika Belavia Airlines, možete odabrati različite vrste ekonomske ili biznis klasu. Glavna razlika je u udobnosti prilikom putovanja, koja se dodatno doplaćuje. Imajte na umu da cene karata u biznis klasi preko Belavije mogu biti više, što može biti problem kod porodičnih putovanja. Ekonomska klasa zapravo podrazumeva četiri različite mogućnosti izbora: Economy Promotion, Economy Restricted, Economy Semi-Flexible i Economy Flexible. Glavna razlika je u tipu putovanja (neke su samo za put u oba pravca, neke za jednosmerne letove), a Flexible je jedina od ekonomskih klasa koja nudi otvoren datum putovanja. Biznis klasa omogućava najkomforniji let i više prtljaga. Tačne informacije o Belaviji mogu se naći u meniju njihovog veb-sajta, pod Fares/Classes Regulations.

Kako obaviti online check-in kod Belavije?

Ako odaberete Belavia Airlines, nećete imati problema da se za let prijavite onlajn. Upamtite samo da postoji vremensko ograničenje. Online check-in mora se obaviti 24 do 2 sata pred let, a avio prevoznik ne preuzima odgovornost ako taj period propustite. Nakon onlajn čekiranja, dobićete kartu za ukrcavanje, koju morate poneti sa sobom na aerodrom. Na aerodrom treba da stignete 2 sata pred poletanje. Ako već imate kartu za ukrcavanje, predajete svoj prtljag i ukrcavate se u avion nakon što prođete kontrolu ručnog prtljaga. Online check-in je način da se ubrza procedura. Ne zaboravite, međutim, da se pridržavate vremenskog ograničenja.

Koje avione Belavia Airlines ima u svojoj floti?

Belavia Airlines je jedan od najvećih avio prevoznika koji leti ka Bliskom istoku. Ne čudi onda što im je flota veoma raznovrsna. Belavia ima moderne avione u skladu s najvećim sigurnosnim standardima. Njihova flota sastoji se od aviona za ekonomsku i biznis klasu, koji obično imaju po 100 sedišta. U njoj se mogu naći modeli kao što su Boeing 737-800, Embraer 195 ili Boeing 737-300. Broj aviona se menja, ali obično se kreće oko 30 letelica.

Dodatne usluge preko Belavia Airlines.

Belavia Airlines nudi različite usluge u vezi s vrstom prtljaga, udobnošću ili pristupom. Dozvoljava prevoz većih predmeta (npr. muzičkih instrumenata) i životinja. Uz to, omogućava hranu putnicima. Ovaj prevoznik takođe omogućava bezbedan i udoban let ljudima s invaliditetom, problemima u kretanju ili bolesnicima. Belavia Airlines istovremeno brine o trudnicama i deci koja putuju sama u uzrastu od 5 do 11 godina.

Nacionalni aerodrom Minsk, sedište Belavia Airlinesa

Glavni aerodrom u Belorusiji, kao i glavna baza Belavia Airlinesa je nacionalni aerodrom u Minsku. Nalazi se u blizini glavnog grada, na oko 22 km. Javni prevoz omogućava lak prevoz do aerodroma ili sa njega. Ima jedan terminal, sa mnoštvom prodavnica, restorana, barova, bankomata i menjačnicom. Ne bi trebalo da imate problem da podignete novac, zamenite valutu ili da se samo malo odmorite za stolom u baru. Uz to, na aerodromu postoji Wi-Fi signal, VIP laundž i mnogo mesta za odmor za ljude sa invaliditetom ili majke s malom decom.