Meni

Emirates

Advertisement

Najpovoljnije ponude avio kompanije Emirates na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gde leti avio-kompanija Emirates?

Avio-kompanija Emirates leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom Emirates?

Za letove avio-kompanijom Emirates, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija Emirates operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije Emirates ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Emirates

Emirates

Avio-kompanija Emirates je u vlasništvu vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata. Osnovana je oktobra 1985. Prvi let bio je na relaciji Karači – Bombaj, a jula 1987. linije su uspostavljene ka Evropi. Prvi aerodrom na kojem je avion Emirates sleteo u Evropi bio je London Getvik. Sredinom 90-ih, uspostavljeni su prvi letovi unutar jugoistočne Azije i posebno sa Singapurom.  

Trenutno, avio-kompanija pokriva ceo svet. Oni su jedni od najbitnijih i najvećih avio-prevoznika, najbrže napredujući i najbogatiji na svetu. Emirates duguju svoj uspeh slobodnom pristupu jeftinog goriva i turističkom i poslovnom razvoju Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Prtljag

Možete poneti sa sobom ručni prtljag prilikom ukrcavanja u avion Emirates. Njegove dimenzije kao i težina propisane su od strane avio-kompanije i mogu varirati u zavisnosti od rezervisane klase ili destinacije.

Registrovani prtljag u Emirates takođe mora posedovati određene dimenzije i težinu. Ovde takođe sve zavisi od klase kojom se putuje i destinacije. 

Rezervisanje klase

U avionima Emirates možete putovati prvom, biznis i ekonomskom klasom. Prva klasa obezbeđuje pravi luksuz, od privatnih kabina koje se zaključavaju sa ravno-preklapajućim foteljama i noćnim stočićem, pa sve do kabina za tuširanje. Putnici u ovoj klasi mogu besplatno da koriste uslugu privatnog vozača prilikom dolaska sa i do aerodroma u više od 70 gradova širom sveta. Ekskluzivne čekaonice pre polaska su takođe rezervisane samo za njih. Putnici biznis klase imaju slične uslove, a njihova kabina dodatno je opremljena radnim stolom i električnim utičnicama koje su ugrađene na sedištu. U obe klase, putnici mogu koristiti lični mini bar ili upoznati druge putnike u salonu aviona.

Avio-kompanija takođe vodi računa i o putnicima ekonomske klase. Tokom leta mogu koristiti WiFi u određenim avionima.

Online čekiranje

Online čekiranje je dostupno u periodu od 24 časa pa sve do 90 minuta pre zakazanog poletanja za sve putnike.

Flota

Flota Emirates sastoji se uglavnom od širokotrupnih aviona, ali takođe i uskotrupnog aviona Airbus A319-100CJ, koji se koristi za prevoz VIP putnika. Flota ovog avio-prevoznika jedna je od najmlađih na svetu. Pored 230 aviona u upotrebi, pored gore spomenutih, postoje i letelice sledećih tipova: Airbusevi A330-200, A340-300, A340-500, A380-800, Boing 777-200, 777-200ER, 777-200LR, 777-300, 777- 300ER, 747-400ERF, 777-200F.

Aerodrom u Dubaiju

Međunarodni aerodrom u Dubaiju nalazi se na svega 13 km severoistočno od centra grada. U njemu se nalaze mnogi gastronomski lokali, specijalizovani za kuhinje širom sveta, prodavnice i agencije za iznajmljivanje automobila. Putnici imaju pristup web sajtu – Global Link i plaćenim internet kioscima u okviru aerodromskog područja.

Osveženje

U prvoj klasi putnici uživaju u kuhinji koja se meri sa najboljim restoranima na svetu. Biznis klasa garantuje izbor jednako ukusnih i zdravih jela, kao i besplatan šampanjac, koktele i pića. U obe klase jela su servirana na kineskom porculanu sa ekskluzivnim escajgom. Pored toga, upotrebom salona možete uživati u grickalicama, koktelima, jakom alkoholu, toplim ili hladnim pićima. Osim obroka, putnici ekonomske klase imaju širok izbor besplatnih pića, uključujući alkoholna pića, a za njih se nudi šampanjac po pristupačnoj ceni. Meni na letu se menja svakoga meseca. Na zahtev, avio-kompanija će pripremiti specijalne obroke za decu, kao i vegetarijanske i dijetalne. Avio-kompanija ima u svom meniju široki izbor najboljih svetskih vina.

Dodatne usluge

Na letovima Emirates-ovim avionima putnici imaju zabavu na dohvat ruke. Mogu pratiti svetske vesti, kao i sportske događaje uživo, let samog aviona zahvaljujući spoljašnjim kamerama aviona, biti u kontaktu sa kopnom zahvaljujući ugrađenom WiFi-ju, koristiti više do 2 hiljade zabavnih kanala (filmovi, muzika, igrice), koji su na različitim jezicima.