Meni

Eurowings

Advertisement

Najpovoljnije ponude avio kompanije Eurowings na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gde leti avio-kompanija Eurowings?

Avio-kompanija Eurowings leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom Eurowings?

Za letove avio-kompanijom Eurowings, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija Eurowings operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije Eurowings ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Eurowings

Eurowings

Eurowings Airlines je Nemački avio-prevoznik u vlasništvu jedne od najveće avio-kompanije u zemlji, a to je Lufthansa. Osnovan je 1993. kao rezultat spajanja dve male regionalne avio-kompanije Nurnberger Flugdienst i Reise- und Industrieflug. Eurowings je otpočeo sa radom 1994. Prvi let avio-prevoznika bio je Nirnberg – Pariz. U početku, flota avio-prevoznika sastojala se od ATR 42 i 72 aviona. Posle toga, Bea 146 je dodat floti, a kasnije i Airbus A320 i A310. U 2001. Lufthansa je kupio deo Eurowings-a da bi preuzeo potpuno vlasništvom na kompanijom 2009. Od tada, Eurowings pruža usluge Lufthansa i njenom nosiocu budžeta Germanwings-u, leteći uglavnom iz Hamburga i Dizeldorfa ka različitim lokacijama širom Nemačke, kao i ka mnogim Evropskim gradovima. Takođe nudi i letove ka 3 poljska grada – Varšava, Vroclav i Krakov. Eurowings obuhvata mrežu od 34 destinacije u Evropi i od jeseni 2015. – neke letove na dugim linijama, poput Floride, Južne Afrike i ostrva Indijskog okeana.

Prtljag

Kada letite sa Eurovingsom, sa sobom možete poneti prtljag, ali ne sme prekoračiti limit težine i dimenzija. One su propisane u zavisnosti od rezervisane klase i destinacije. Prijavljeni prtljag mora takođe biti propisanih dimenzija i težine. On takođe zavisi od rezervisane klase i relacije na kojoj se putuje.

Rezervisanje klasa

Eurowings avio-kompanija omogućava svim putnicima visok nivo usluge, međutim određeni uslovi i dodatni sadržaji variraju u zavisnosti od toga sa kojim avio-prevoznikom letite - Lufthansa ili Germanwings. Prvi nudi 4 različite putničke klase – Ekonomsku, Premium Ekonomsku, Biznis i Prvu Klasu. Putnici koji putuju sa Germanwings mogu da biraju između 3 tipa klasa. BASIC je najeftinija, cena karte obuhvata samo let. Dodatne usuge mogu biti odabrane uz određeni trošak. SMART klasa, posvećena je običnim i biznis putnicima, odlikuje se jeftinom cenom ali i nekim uključenim uslugama, npr. udobnija sedišta. BEST klasa je za veoma zahtevne putnike. Pružan poseban luksuz i komfor, poput ekskluzivnog sedišta sa oborivim naslonom i dodatnim prostorom za noge.

Online čekiranje

Eurowings (kada leti u ime Germanwings-a) putnicima nudi pogodnost online čekiranja, koje je dostupno između 72 do 3 sata pre poletanja. Na većini nemačkih aerodroma možete se čekirati online do 30 minuta pre planiranog polaska. Kada letite sa Lufthansa, možete se čekirati online već od 23 časa pred polazak.

Flota

Eurowings koristio je za prevoz Bombardier CRJ900 avione, ali sada flota je sačinjena uglavnom od Airbusa A319, A320 i A330. Na nekim relacijama, avio-kompanija koristi Boing 767-300ER. Eurowings nastavlja da modernizuje i objedinjuje svoju flotu menjajući svoja 23 Bombardiera sa Airbus A320 koji je dva puta veći. Najveći avion Eurowings flote je Airbus A330-200 koji nudi sedišta za do 335 putnika.

Aerodrom u Dizeldorfu

Međunarodni aerodrom u Dizeldorfu je najveći i najpopularniji u Rajnskoj oblasti. Nalazi se na 7 kilometara od samog centra Dizeldorfa. Na samom aerodromu, možete naći pregršt restorana, barova, kafića, butika, prodavnica i agencija za iznajmljivanje vozila. Takođe, dostupan je i besplatan WiFi za putnike.

Obroci tokom leta

Eurowings (kada leti u ime Germanwings-a) putnicima obezbeđuje obrok tokom leta, ali se servis razlikuje na osnovu rezervisane klase. U BEST klasi, piće i hrana su uključeni u cenu karte. SMART klasa obezbeđuje ukusne grickalice i flašu vode. Putnici BASIC klase mogu kupiti hranu i piće iz Sky Bisto menija. Lufthansa, kao avio-prevoznik isporučuje restoransku hranu visokog kvaliteta na letovima.

Dodatni servisi

Putnici BASIC klase, koji putuju sa Eurowings/Germanwings imaju pristupa tokom leta zabavnim sadržajima i utičnicama kao i mogućnosti korišćenja besplatnog WiFi-ja tokom leta.