Meni

Transavia

Najpovoljnije ponude avio kompanije Transavia na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

✔️ Gde leti avio-kompanija Transavia?

Avio-kompanija Transavia leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom Transavia?

Za letove avio-kompanijom Transavia, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija Transavia operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije Transavia ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Transavia

Transavia

Transavia Airlines je holandska avio kompanija sa sedištem u Amsterdamu. Avio kompanija je osnovana 1965. godine kao Transavia Limburg. Transavia Airlines je deo grupe Air France KLM, a njena se glavna baza nalazi na aerodromu Amsterdam-Shiphol. Njena se flota sastoji od više desetina modernih aviona tipa Boing. Prevoznik opslužuje letove za više od 110 gradova u Evropi i severnoj Africi. Cilj avio kompanije je da putnicma pruži komforno putovanje po pristupačnoj ceni – putnici imaju na raspolaganju samo jednu rezervacijsku klasu (ekonomsku) i nekoliko tarifa: Basic, Plus i Maxi.

IATA kod Transavia Airlines je HV.

Prtljag

Svaki putnik može poneti u avionsku kabinu jedan komad ručnog prtljaga određenih dimenzija i težine. Putnici mogu da biraju jednu od dve veličine torbe ili kofera. Manji prtljag putnici mogu smestiti ispod sedišta, a veći iznad sedišta u odeljak za prtljag – u slučaju ograničenog mesta veći prtljag će biti smešten u prtljažnik aviona. Putnici koji su odabrali Plus tarifu imaju isto pravo na jedan dodatni predmet kao żto je npr. torba za laptot. Sva tečnost mora se nalaziti u pakovanjima veličine do 100 ml i biti smeštena u jednu prozirnu kesicu maksimalnog obima 1 l.

Registrovani prtljag na letovima sa Transavia Airlines takođe mora imati određene dimenzije i težinu, a svako prekoračenje će uzrokovati plaćanje dodatne naknade zbog viška prtljaga. Zavisno od odabrane tarife putnicima je registrovani prtljag uračunat u cenu karte ili ga mogu kupiti naknadno.

Transavia Airlines dozvoljava prevoz mačaka i pasa.

Klase

Transavia Airlines obezbeđuje putnicima putovanje samo jednom rezervacijskom klasom. Međutim, putnici mogu odabrati jednu od 3 tarifa: Basic, Plus lub Maxi, koje garantuju dodatne pogodnosti za vreme leta. Na primer, putnicima koji su kupili karte u Maxi tarifi u cenu karte uračunat je registrovani prtljag određene težine, mogućnost odabira mesta u avionu i pravljenja promena u rezervaciji (npr. promena datuma putovanja) i prioritetni ulazak u avion. Zbog svega navedonog ovu tarifu se isto preporučuje putnicima koji idu na poslovno putovanje.

Čekiranje onlajn

Onlajn čekin kod Transavia Airlines mogući je u većini slučajeva. Putnici mogu se čekirati pomoću mobilne aplikacije ili na zvaničnom sajtu prevoznika. Čekiranje onlajn je dostupno 30 sati pre leta, a usluga završava, zavisno od leta, 4 ili 1 sat pre planiranog poletanja. Putnici koji su svoj čekin odradili preko mobilne aplikacije moraju bording kartu preuzeti i sačuvati na mobilnom telefonu. U svim ostalim slučajevima karte treba odštampati.

Onlajn čekin nije dostupan za putnike koji prijavljuju se na let iz Dubaija.

Flota

Avio kompanija Transavia Airlines opredeljuje se za moderne i ekološki prihvatljive letelice. Prevoznik poseduje više desetina aviona tipa Boing, ali nekada je sastav flote bio više raznolik. Trenutno flota avio kompanije Transavia Airlines se sastoji od aviona Boing 737-700 i Boing 737-800, koje imaju 149 i 189 mesta za putnike. Neke od letelica imaju ugrađene LED osvetljenje, a komfor putnicima pružaju između ostalog udobna sedišta od ekološke kože.

Prevoznik nudi isto uslugu iznajmljivanja svojih aviona, kako sa posadom tako i bez.

Aerodrom Amsterdam-Shiphol

Glavna baza avio kompanije Transavia Airlines nalazi se na međunarodnom aerodromu Amsterdam-Shiphol koji se nalazi u okolini Amsterdama. Aerodrom ima jedan razgrađeni glavni terminal. Putnici imaju ovde na raspolaganju tržni centar, brojne restorane i kafiće, prodavnice, bankomate, menjačnice, usluge (npr. spa), sobu za molitve, sobu za opuštanje ili VIP salone. Pristup besplatnom WiFi-ju putnici imaju u internet-centrima, tamo mogu isto odštampati svoje bording karte.

Putnici koji imaju dužu pauzu između presedanja mogu koristiti usluge hotela ili koristiti tuš kabine (uz dodatnu naknadu). Na gornjem spratu objekta nalazi se vidikovac. Putnici mogu se takođe opustiti u biblioteci.

Aerodrom Amsterdam-Shiphol ima na raspolaganju nekoliko parkinga – kako za kratko parkiranje tako i za dugotrajno. Vredi napomenuti da rezervacija mesta na parkingu preko interneta može nam pomoći uštediti novac. Aerodrom je udaljen od Amsterdama oko 9 km, a taj put može se proći iznajmljenim automobilom ili javnim prevozom.

Obroci

Putnici avio kompanije Transavia Airlines mogu koristiti ponudu kabinske prodavnice i odabrati stvari iz menija po želji. Prevoznik nudi topla i hladna pića, sokove, alkohol, užine, a takođe sendviče. U meniju nalaze se isto užine bez glutena. Nažalost, obroci nisu uračunati u cenu avionske karte.

Dodatne usluge

Za vreme leta putnici mogu se opustiti uz čitanje časopisa „Enjoy!”. Zavisno od odabrane tarife putnici mogu odabrati mesto u avionu (besplatno ili uz nadoknadu), npr. mesto sa većim prostorom za noge ili kod prozora.

Osobe koje često putuju mogu se uključiti u program lojalnosti avio kompanije Transavia Airlines koji se zove Flying Blue. Prijava je besplatna. Unutar programa putnici prikupljaju milje za svaki let, koje nakon toga mogu iskoristiti npr. za kupovinu jeftinije karte za sledeći let. Vredi napomenuti da putnici koji putuju tarifom Basic neće dobiti milje za svoj let, međutim mogu ih kupiti naknadno. Članstvo u Flying Blue programu pruža isto niz bonusa i pogodnosti koje se može iskoristiti putujući i sa avio kompanijama KLM i Air France.