Meni

Fly One Airlines

Advertisement

Najpovoljnije ponude avio kompanije Fly One Airlines na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gde leti avio-kompanija Fly One Airlines?

Avio-kompanija Fly One Airlines leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom Fly One Airlines?

Za letove avio-kompanijom Fly One Airlines, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija Fly One Airlines operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije Fly One Airlines ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Fly One Airlines

Laudamotion – o avio kompaniji

Laudamotion Airlines je austrijski niskotarifni prevoznik sa prilično dugom tradicijom. Avio kompanija je osnovana 2003. pod imenom Niki, a jedan od osnivača bio je bivši šampion formule jedan Niki Lauda. Godinu dana kasnije ova kompanija otpočela je saradnju sa prevoznikom Air Berlin i došlo je do njihovog spajanja 2011. Nažalost, u decembru 2017. prevoznik Niki je obustavio poslovanje. U januaru 2018. Niki Lauda je otkupio nesolventne avio prevoznike od kompanije Air Berlin i nekoliko meseci kasnije ponovo počeo s poslovanjem, pod sadašnjim imenom Laudamotion. Važno je napomenuti da je sada 100% deonica ove kompanije u vlasništvu kompanije Ryanair. U narednim godinama očekuje se dinamičan razvoj od kompanije Laudamotion, koja je svoju ponudu uglavnom usmerila na putnike u južnoj Evropi, a konkurentne cene avio karata su neke od brojnih prednosti koje se nude.

Laudamotion nosi IATA oznaku OE. Sedište kompanije je u Beču. Laudamotion nudi besplatno onlajn čekiranje (prijavljivanje) za let, koje je dostupno većini putnika. Moguće je takođe i čekiranje za let na aerodromu.

Na kojim relacijama leti Laudamotion?

Mreža novih linija avio kompanije bazirana je u južnom delu Evrope. Na početku je avio kompanija pokrenula desetak letova iz Berlina, ali to nije jedina destinacija koja je dostupna u ponudi prevoznika. Putnici mogu odabrati jeftine letove Laudamotion za preko 40 destinacija u 18 zemalja i ovaj broj se stalno povećava kako se kompanija razvija. Laudamotion leti iz Austrije, Nemačke i Švajcarske za destinacije kao što su Španija, Portugalija, Grčka, Kipar, i Italija. Ponuda prevozioca takođe uključuje, na primer, letove za Veliku Britaniju.

Da li Laudamotion leti za zemlje regiona?

Trenutno avio prevoznik nema u svojoj ponudi letove iz Srbije, međutim avio kompanija odlučila se za letove do Crne Gore i Hrvatske. 2. aprila 2019. godine zakazan je prvi let Laudamotion Štutgart Podgorica. Putnici na ovoj ruti će moći putovati dva puta nedeljno. U martu 2019. godine avio kompanija pokrenuće isto letove iz Štutgarta za hrvatske gradove: Split i Zadar. U svojoj ponudi imaće i sezonske letove Berlin Tegel Pula, Štutgart Pula, Berlin Tegel Rijeka.

Kada Laudamotion ima promocije?

Promocije letova avio kompanije Laudamotion postaju sve popularnije među putnicima – svega nekoliko meseci nakon prvog leta prevoznik je pustio u prodaju kontingent karata po neverovatno atraktivnim cenama od 1 euro. Promocija je obuhvatala i prodaju karata po ceni od svega par eura. Imajući u vidu politiku kompanije i celokupnu njenu ponudu, pitanje je samo trenutka kada će slične promocije biti objavljene. Laudamotion svaku svoju promociju objavljuje putem saopštenja za javnost pa se s tim u vezi veoma isplati pratiti profil prevoznika na društvenim mrežama i pretplatiti se na njegov newsletter. Zahvaljujući ovim načinima informisanja, imate priliku doći do vrlo povoljnih avio karata za let do Milana, Ibice, Barselone, Beča itd. Letovi za vreme odmora po atraktivnim cenama? Zašto da ne! Promocije na Laudamotionu se uglavnom odnose na letove u sledećih nekoliko meseci, tako da unapred i na vreme možete isplanirati svoje putovanje.

Veličina i težina dozvoljenog prtljaga

Pravila o prtljagu kada putujete preko avio prevoznika Laudamotion važe za sve putnike. Ovaj niskotarifni avio prevoznik nudi ne samo atraktivne cene avionskih karata već i neke pogodnosti u prevozu prtljaga. Ukoliko letite preko kompanije Laudamotion, ručni prtljag veličine 40x25x20 cm uključen je u cenu avionske karte. Prtljag tih dimenzija koje nosite treba da bude smešten ispod sedišta ili u prtljažniku iznad sedišta. U tom prtljagu ne sme biti nikakavih opasnih predmeta oštrih ivica, a tečnosti se smeju nositi samo u bočicama od 100 ml i spakovane u providnu plastičnu kesu sa zatvaračem. Posebne odredbe važe za unošenje hrane za bebe i lekova u avion. Putnici koji putuju s malim detetom u kabinu aviona mogu uneti dodatni ručni prtljag. U slučaju medicinske opreme ili, na primer, invalidskih kolica, obavezno morate obavestiti avio prevoznika da želite da koristite ovakav vid prtljaga i morate se povinovati odluci avio kompanije o njegovom prevozu. Sportski prtljag se kao predati prtljag prevozi po posebnoj ceni.

Prtljag koji čekirate se doplaćuje kada letite preko avio prevoznika Laudamotion. Jedan komad prtljaga čekiranog kod kompanije Laudamotion ne sme da prevazilazi maksimalne dimenzije 119x119x81 cm niti 20 kg težine. Možete umesto toga dokupiti manji prtljag za čekiranje po nižoj ceni, za dimenzije 55x40x20 cm i težinu do 10 kg. Ovaj avio prevoznik zabranjuje nošenje osetljivih ili vrednih predmeta u čekiranom prtljagu i ne odgovara za moguća oštećenja.

Koje avione ima Laudamotion u svojoj floti?

Laudamotion je brzo rastuća avio kompanija koja se fokusira na povećanje svoje flote. Prevoznik planira udvostručiti trenutni broj aviona i kupiti nove Erbas avione, kao i koristiti Ryanair-ov Boing 737 na osnovu zakupa. Trenutno, flota Laudamotion se sastoji od nekoliko Erbas A320-200 i A321-200 aviona. Prva mašina može da primi 180 putnika, druga ima 212 mesta. Za vreme leta, putnici se mogu opustiti na udobnim sedištima i koristiti usluge (zabava, piće, grickalice). Crvena i bela su boje aviona avio kompanije Laudamotion. U početku, prevoznik je odlučio da oboji flotu, ali promene su se na kraju odnosile samo na obnavljanje logotipa.