Meni

Austrian

Advertisement

Najpovoljnije ponude avio kompanije Austrian na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Prikaži filtere
Advertisement

✔️ Gde leti avio-kompanija Austrian?

Avio-kompanija Austrian leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom Austrian?

Za letove avio-kompanijom Austrian, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija Austrian operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije Austrian ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Austrian

Austrian

Austrijski nacionalni avio-prevoznik osnovan je 1958. Godine 2000. Austrian Airlines postao je deo saveza Star Alliance, koji je jedan od najvećih globalnih saveza avio-kompanija.
Austrian Airlines pruža modernu uslugu visokog kvaliteta, kao i pouzdanost i bezbednost.
Zajedno sa kompanijama Lauda Air i Tyrolean Airways, koje takođe pripadaju grupaciji Austrian Airlines Group, ova kompanija saobraća do 117 destinacija.

Prtljag

Austrian putnicima dozvoljava unošenje kabinskog prtljaga u avion. Da bi ispunio uslove za to, on mora da bude odgovarajućih mera i težine, koje posebno određuje svaki od prevoznika za vaš let. Ovi uslovi se razlikuju i u zavisnosti od putne klase i destinacije.
I za prtljag koji se predaje na čekiranje postoje određene maksimalne dimenzije i težina. Oni takođe zavise od putne klase i destinacije.

Putne klase

Putnici kompanije Austrian biraju jednu od tri putne klase: ekonomsku, premijum ekonomsku ili biznis klasu.
Sedišta za ekonomsku klasu su široka 44 cm i sa nagibom u dužini od oko 80 cm spuštaju se za 120 stepeni. Putnicima je na zahtev dostupan i video-sadržaj.
Od proleća 2018. godine nova putna klasa – premijum ekonomska – omogućena je na dugim letovima. Unutrašnjost čitave flote preuređena je tako da ponudi i dodatne pogodnosti, npr. udobne naslone za stopala i glavu, tač-skrin monitore, utikače i USB portove.
I na kratkim i letovima srednje dužine u biznis klasi su omogućeni dodatni prostor za noge i kožna sedišta. Tokom dugih letova putnicima biznis klase garantovano je prazno mesto pored kako bi uživali u dodatnom komforu.

Čekiranje onlajn

Čekiranje preko interneta je moguće od 36 sati do jednog sata pre zakazanog polaska. Veb ček-in uključuje odabir sedišta. Karta za ukrcavanje (boarding pass) mora se ili odštampati ili daunlodovati na mobilni uređaj koji nosite sa sobom.

Flota

Austrian Airlines saobraća jednom od najmodernijih avionskih flota u Evropi. Prosečna starost erbas i boing aviona koje kompanija koristi je oko 6 godina.
Raznovrsna flota dozvoljava ovom avio-prevozniku da ispuni očekivanja svojih korisnika, kao i da se prilagodi uslovima na trasama na kojima saobraća.
Flota kompanije Austrian Airlines trenutno se sastoji od 82 aviona.

Međunarodni aerodrom u Beču

Sedište kompanije Austrian Airlines nalazi se u Švehatu, 18 kilometara od centra Beča. Aerodromski terminali T1 i T2 nalaze se u istoj zgradi, a postoje i zasebni A1 terminal, koji koriste niskobudžetni avio-prevoznici, kao i VIP terminal. Novi terminal 3, nazvan Skylink, funkcioniše na aerodromu u Beču od 2012. godine.
Aerodrom prevozi oko 30 miliona putnika svake godine.
Na aerodromu se nalaze bankomati, menjačnice, ekspoziture pošte i medicinski centar dostupan 24 sata dnevno, kao i mnogo prodavnica, restorana i kafića. Bečki aerodrom putnicima takođe nudi i besplatan bežični internet u svim delovima aerodroma.

Obroci tokom leta

Putnicima ekonomske klase na kratkim letovima služe se osveženje i jela. Tokom dužih letova kompanijom Austrian, oni mogu da biraju jednu od dve opcije na jelovniku, a biće posluženi i bezalkoholnim pićima, kao i užinom pred sletanje.
Na kratkim letovima putnici biznis klase mogu da uživaju u laganom doručku i izvrsnom glavnom jelu. Oni koji putuju na udaljenije destinacije mogu da odaberu jedan od tri menija, od kojih svi uključuju i predjela i supe, a biće posluženi i velikim izborom napitaka.

Dodatne usluge

Tokom dugih letova putnici mogu da uživaju u interaktivnoj zabavi u kabini, uz izbor filmova, muzičkih kanala i video-igara.
Najmlađim putnicima Austrian obezbeđuje igračke, slagalice i društvene igre, kao i poseban meni za decu.