Meni

Vueling

Advertisement

Najpovoljnije ponude avio kompanije Vueling na eSky

Cena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gde leti avio-kompanija Vueling?

Avio-kompanija Vueling leti do mnogih popularnih destinacija. Da biste proverili dostupnost letova, molimo koristite eSky pretraživač.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije karte za let avio-kompanijom Vueling?

Za letove avio-kompanijom Vueling, najbolje je da karte kupite što ranije.

✔️ Koje avio-kompanije operiraju slične rute?

Za destinacije koje operira avio-kompanija Vueling operiraju i druge avio-kompanije, a možete ih pronaći u pretraživaču na eSky stranici.

✔️ Mogu li da rezervišem hotel zajedno sa letom avio-kompanije Vueling ?

Korišćenjem pretraživača na eSky stranici, možete rezervisati hotel zajedno sa letom, pod pakrzom Let +Hotel. Ne samo da ćete uštedeti vreme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Vueling

Vueling

Vueling Airlines je niskotarifna španska avio-kompanija, čije su baze aerodromi El Prat u Barseloni i rimski aerodrom Fjumičino. Njeno ime potiče od španske reči za „let“ – „vuelo“.

Ovaj avio prevoznik ima još 13 sedišta: Korunja, Alikante, Amsterdam, Bilbao, Firenca, Gran Kanarija, Malaga, Palma de Majorka, Pariz – Šarl de Gol, Pariz – Orli, Santjago de Kompostela, Sevilja i Valensija, a tokom letnje sezone koristi i aerodrome na Ibici i Menorki.

Avio-kompanija saobraća na više od 100 ruta na potezu od Barselone i Rima i aerodroma u Africi, Evropi i Aziji. Drugi je po veličini avio-prevoznik u Španiji.

Vuelingove rute formirane su 2004. godine. Flota se prvobitno sastojala od dva aviona Airbus A320, od kojih je jedan saobraćao na liniji Barselona-Ibica, a drugi povezivao Palma de Majorku sa pariskim aerodromom Šarl de Gol. 

Prtljag

Kada letite sa avio-prevoznikom Vueling Airlines, ručni prtljag možete uneti u avion. Njegove dimenzije i težinu određuje sama kompanija i mogu se znatno razlikovati u zavisnosti od putne klase odnosno tarife, kao i destinacije na koju letite.

Predati prtljag preko kompanije Vueling takođe ima propisane dimenzije i težinu. I ovde sve zavisi od putne klase odnosno tarife, kao i destinacije na koju se leti. 

Putne klase

U avionima kompanije Vueling Airlines postoji jedna putna klasa, ali se koristi više cenovnih tarifa. Ako kupite kartu osnovne, zvane Basic, imate mogućnost da sakupljate poene preko programa Vueling Club.
Svako ko učestvuje u programu dobije 3 poena za svaki evro koji je potrošen na plaćanje leta.
Tarifa Optima dozvoljava vam izbor sedišta, instant čekiranje na let, kao i jedan besplatan čekirani prtljag. Tarifa Family namenjena je posebno za porodice koje putuju s decom, te uz osnovne usluge uključuje i prioritetno ukrcavanje za porodice s decom do 2 godine i mogućnost korišćenja posebnog šaltera za čekiranje na odabranim aerodromima. Tarifa TimeFlex vam omogućava da fleksibilno upravljate svojom rezervacijom – i da vršite promene kupljene avionske karte u okviru određenih granica.

Čekiranje onlajn


Ako se čekirate ranije, uštedećete vreme na sam dan leta. Karta za ukrcavanje (boarding pass) može se odštampati ili sačuvati na mobilnom telefonu pomoću aplikacije za mobilne telefone. Čekiranje preko interneta moguće je odmah nakon što ste kupili kartu, a važi sve do 4 sata pre polaska (na pojedinim aerodromima do 24 sata pred polazak – Lisabon, Kardif, Lion, Prag, Frankfurt, London-Hitrou). Tokom procesa čekiranja preko interneta moći ćete da odaberete svoje sedište u avionu. 

Flota

Flota avio prevoznika Vueling sastoji se od 120 tipova aviona, među kojima su Airbus A319-100, Airbus A320-200, Airbus A320neo, Airbus A321-200.

Aerodrom Barselona-El Prat

Ovaj aerodrom nalazi se 12 km jugoistočno od centra Barselone. Drugi je po veličini u Španiji, posle aerodroma Barahas u Madridu, a 31. je po prometu na svetu. Osim avio-kompanije Vueling, svoje baze na njemu imaju i prevoznici Iberia Regional i Ryanair. Većinu letova s njega obavljaju Vueling, easyJet, Lufthansa i Air Europa. Veoma je popularan među srpskim putnicima leti, zbog blizine Barseloni i severnoj španskoj obali, a sa njega možete leteti na druge popularne destinacije, kao što su London-Getvik, Amsterdam-Šiphol, Pariz Šarl de Gol, Međunarodni aerodrom Frankfurt, Rim-Fjumičino

Osveženje

Vueling nudi različita jela tokom leta. U cenu karte po tarifi Excellence uključeni su jelo i piće. 

Dodatne usluge

Putnici koji su kartu kupili po tarifi Excellence imaju pristup aerodromskim laundževima.