Meni

Pretražite letove za Abu Dabi

Prikaži filtere

Abu Dabi

Abu Dabi

Kupovina avionske karte za Abu Dabi

Sa svojih više od milion i po stanovnika, Abu Dabi je drugi po veličini i ujedno je i glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Osim po državnim institucijama, poznat je i kao kulturni i komercijalni centar ove arapske države. Uz to, turisti ga posećuju i zbog nekoliko važnih spomenika, kao što su džamija Šejk Zajed i nedavno otvoreni ogranak francuskog Luvra. Iz svih navedenih, ali i mnogih drugih razloga putnici kupuju avionske karte za Abu Dabi.

Prilikom kupovine avionske karte za Abu Dabi, ukoliko vam je važna cena karte, postoje načini da dobru i jeftinu kartu kupite onlajn, a jedan od najboljih načina za to su sajtovi za onlajn pretragu avionskih karata, na kojima se automatski pregledaju i upoređuju cene preko više stotina različitih avio prevoznika.

Na eSky možete obaviti ovakvu pretragu avionskih karata prema različitim kriterijumima, veoma jednostavno kupiti kartu iz udobnosti svoga doma, a takođe uz kartu pazariti i neke druge usluge koje s obično neophodne turistima: nabaviti putno osiguranje, rezervisati smeštaj uz avionsku kartu, iznajmiti automobil itd.

Vaše jeftine avio karte za Abu Dhabi

Sve gore navedene usluge eSky nudi preko interneta, što znači da ih možete koristiti sa svog tableta, stonog ili prenosnog računara. Ali, avio karte Beograd - Abu Dabi (ili karte iz ili za sve druge gradove u svetu iz kojih postoji avio saobraćaj) možete kupiti i sa svog mobilnog telefona, nakon što prethodno besplatno preuzmete istoimenu mobilnu aplikaciju.

Da biste našli jeftine avio karte za Abu Dhabi po svojoj meri, u pretraživač eSky (bilo preko računara, bilo preko mobilnog telefona, kroz aplikaciju) ukucajte grad polaska i dolaska i okvirne planirane termine putovanja. Prikazaće vam se sve opcije za let za Abu Dhabi, preko više prevoznika, sortirane tako da ih možete pregledati od najjeftinije ka skupljima.

Pregledanje se može vršiti i prema bliskim periodima (par dana ranije ili kasnije), prema mesecima i drugim kriterijumima. Na primer, za dati termin imate opciju najjeftinije karte, najbržeg prevoza i tako dalje.

Kad je u pitanju let Abu Dhabi 2019. godine, možete ga organizovati preko više prevoznika, ali su među najpopularnijima Etihad Airways (koji organizuje direktan let iz Beograda) ili Turkish Airlines, koji je takođe popularan jer postoji tek kraće presedanje u Istanbulu, gradu koji je maltene usput.

Kako do najjeftinije avio karte za Abu Dabi?

Kada pretražujete avionske karte za Abu Dhabi, koristite opcije koje nude onlajn pretraživači letova.

Jedna od najpopularnijih je opcija Prilike, koja je dostupna i sa računara (i tableta) i kroz mobilnu aplikaciju eSky. U ovoj sekciji sajta eSky nekada se mogu naći avio karte Beograd - Abu Dhabi po specijalnim cenama. Ukoliko avio prevoznici imaju popuste ili akcije bilo kog tipa, eSky automatski prati smanjenje cena i nudi vam te najjeftinije avio karte za Abu Dabi.

Treba imati na umu da se ovakvi letovi Abu Dabi – Beograd tada mogu nabaviti u jako kratkom roku, pošto su karte po povlašćenim cenama uglavnom retke i brzo se rasprodaju. Rezervišite odmah za sebe let Abu Dabi – Beograd čim ga vidite po povoljnim cenama u sekciji Prilike.

Sletanje u grad

Bilo da ste koristili direktan let Etihad Airways ili preko Istanbula leteli kompanijom Turkish Airlines (ili nekom drugom konekcijom), doletećete na međunarodni aerodrom u Abu Dabiju, koji je jedini takav u istoimenom emiratu u sklopu UAE. Međunarodni aerodrom u Abu Dabiju nosi IATA oznaku AUH i služi kao baza emiratskog nacionalnog prevoznika, redovne avio kompanije Etihad Airways.

Letovi za Abu Dhabi sleću na jedan od tri terminala ovog međunarodnog aerodroma. Terminali su veliki jer se preko ovog aerodrome godišnje preveze preko 20 miliona putnika (što ga čini drugim po prometu u Emiratima, odmah posle aerodroma u Dubaiju). Terminal 1 podeljen je na dva dela, A i B (sa ukupno 9 gejtova), a postoje i Terminal 2, Terminal 3 (najnoviji i najmoderniji) – stoga pratite oznake ako vaše avio karte Abu Dhabi vode ka drugim delovima sveta. Sa njih leti preko 30 avio kompanija do više od 120 destiancija u 60 različitih zemalja i na različitim kontinentima.

Po gradu i do aerodroma

Ukoliko ste kupili avionske karte Beograd - Abu Dabi ali recimo letite za neku drugu destinaciju (recimo let Abu Dabi - Sidnej) i imate više sati presedanja, možda nije loša ideja da se prošetate gradom (ili prespavate u njemu, ukoliko ne želite da za to odaberete neki od aerodromskih hotela).

Pre nego što vas let za Abu Dabi dovede na međunarodni aerodrom u ovom gradu, svakako unapred treba da isplanirate kako da se prevezete sa i do aerodroma, da biste bilisigurni da nećete izgubiti konekciju. Čak i da je vaš let za Abu Dabi ne predviđa dalje presedanje, opet je bolje unapred smislite načine kako da dođete do vašeg krajnjeg odredišta u Abu Dabiju.

Grad Abu Dabi povezan je auto-putem sa ostalim emiratima (i gradovima), uključujući Dubai i Al Ajn, te ako vozite iznajmljenim automobilom, pratite E20 put, koji prolazi pored samog aeroroma. Moguće je iznajmiti i taksi, koji nije preskup s obziom na nisku cenu benzina u ovoj arapskoj zemlji.

U Abu Dabiju imate i mogućnost korišćenja javnog prevoza, koji funkcioniše 24 sata dnevno. Linija A1 vodi do centra grada, uz još 4 linije ka njegovim različitim delovima. Osim toga, možete koristiti Etihad Airways autobuse, pogotovo ukoliko putujete za Dubai ili Al Ajn.

U kom je periodu najbolje kupiti avio karte za Abu Dhabi?

Iako ovo zavisi od slučaja do slučaja, ipak je poznato kada su avio karte za Abu Dhabi najskuplje.

Recimo, u periodu oko Nove godine i velikih praznika – poput Božića – avio karte za Abu Dhabi obično budu skuplje nego u nekim drugim periodima, pa ako želite da prođete što jeftinije, izbegavajte ove dane za putovanje. Izuzetak bi moglo biti putovanje na sam poslednji dan u godini.

Takođe, tokom leta, kada je na vašoj destinaciji veoma toplo, pa nije veoma popularan period godine za posetu ovom gradu, cene karata znaju da budu niže nego tokom ostalih perioda u godini, kada je temperature prijatnije za boravak van kuće. Ovo je još jedan faktor koji vam može pomoći prilikom odabira avio karte za Abu Dhabi.

Uz sve navedeno, izbegavajte da kartu kupite neposredno pred putovanje, jer većina avio kompanija koristi blizinu polaska na put kako bi podigla cene avionskih karata, što važi i kad je avio karta Beograd - Abu Dhabi u pitanju.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Abu Dabi na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Abu Dabi?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Abu Dabi, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Abu Dabi?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Abu Dabi uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Abu Dabiju

Idi do aerodroma

Popularne avio kompanije za Abu Dabi

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Abu Dabiju

Nađite smeštaj u Abu Dabiju