Meni

Pretražite letove za Niš

Prikaži filtere

Niš

Jeftine avio karte iz Niša

Putnicima iz centralne i južne Srbije koji su zainteresovani za avio karte iz Niša olakšali smo pretragu. Na našem sajtu eSky možete pregledati jeftine avio karte iz Niša za evropske metropole, ali iz ovog grada dostupna su putovanja i šire. Takođe, južni srpski grad postao je popularna destinacija i za putnike iz severnijih krajeva naše zemlje, jer popularni niskotarifni avio prevoznici iz njega nude direktne letove za neke destinacije kojih nema u ponudi sa prestoničkog aerodroma.

U pretraživaču letova kao aerodrom polaska odaberite Niš i lako pronađite svoje jeftine avio karte iz Niša. U pretrazi letova karte koje vas zanimaju – recimo, avio karte iz Niša za Nemačku ili avio karte iz Niša za Italiju, ali i avio karte iz Niša za Grčku – biće sortirane tako da najpovoljnija ponuda bude najuočljivija. Moći ćete takođe da odaberete avio prevoznika, datum putovanja, pregledate usluge koje dobijate uz odabrane jeftine avio karte iz Niša...

Uz pretragu letova iz Niša, omogućena je i pretraga hotela na željenoj destinaciji, ali i kombinovanje leta i smeštaja, kojim možete uštedeti i do 30% samo na jednom putovanju. Sve ove mogućnosti, osim u svom internet pretraživaču, možete koristiti i na mobilnom telefonu – ukoliko preuzmete aplikaciju eSky za brzo, jednostavno i povoljno rezervisanje letova i drugih usluga povezanih s putovanjima.

Jeftini letovi iz Niša

Ako ste ikada putovali nekim od takozvanih loukostera, sigurno znate da njihovi letovi – a slično važi i za druge avio prevoznike – drastično menjaju cene ukoliko let rezervišete u poslednjem trenutku. Ili, recimo, kupujete karte za period u godini kada je izabrana destinacija veoma posećena. A cena vaše jeftine avio karte iz Niša dodatno se uvećava ako sa sobom nosite više prtljaga nego što kompanija uobičajeno dozvoljava uz cenu karte.

Ipak, jeftini letovi iz Niša mogu se pronaći i preko redovnih isto kao i preko niskobudžetnih prevoznika ukoliko znate kako da ih potražite i dobro odaberete period putovanja, ali i kada avio karte iz Niša rezervišete na vreme.

Jeftini letovi iz Niša Ryanair i Wizzair jeftini letovi iz Niša samo su, dakle, jedna od opcija koju možete naći u našoj pretrazi. Druga je da proverite specijalan odeljak na sajtu, Prilike, u kojem se često mogu naći jeftini letovi iz Niša za Nemačku, jeftini letovi iz Niša za Milano, jeftini letovi iz Niša za Berlin i mnogi drugi. Štedimo vam vreme u pretraživanju i ovde dajemo pregled avionskih karata koje su na promocijama preko različitih prevoznika. Tako ćete jeftine letove iz Niša moći da organizujete u skladu sa svakim budžetom.

Najjeftinije avio karte iz Niša

Za sletanje na niški aerodrom cene karata mogu biti drastično različite s obzirom na izbor prevoznika, ali i mnoge druge faktore, kako je već pomenuto. Ipak, jeftine avio karte iz Niša mogu se naći u određenom periodu godine za mnoge destinacije u Evropi.

Primera radi, jeftini letovi iz Niša za Dortmund koštaju od dvadesetak evra po letu, odnosno od 40 za povratnu kartu (cena samo sa ručnim prtljagom). Povoljne povratne avio karte iz Niša za Dizeldorf (Veze) koštaju od samo 30 evra, dok za takođe povratne avio karte iz Niša za Italiju treba da izdvojite od oko 50 evra. Avio karte iz Niša za Grčku su takođe tražene, ali su njihove cene obično više jer do ove popularne letnje destinacije nema direktnog leta iz Niša.

O niškom aerodromu

Niški aerodrom Konstantin Veliki nosi IATA šifru INI. Nalazi se 4 kilometra na severoistok od centra grada, na području naselja Medoševac i Popovac. Takođe je na severnom ulazu u grad, na putu iz Beograda. Posle beogradskog, niški aerodom je drugi po veličini i prometu u Srbiji. Obnovljen je 2003. godine i od 2010. preko njega se mnogo putnika iz čitave Srbije preveze do evropskih gradova.

Na aerodrom u Nišu sleću avioni nekoliko avio prevoznika, ali se koristi uglavnom za letove niskobudžetnih avio kompanija, ali i za sezonski čarter let za Rusiju i redovan let za švajcarski grad Cirih. Rajaner sa njega prevozi do nekoliko evropskih gradova: Milano, Bratislava, Stokholm (aerodrom Skavsta), a preko njega možete naći i jeftine avio karte iz Niša za Nemačku (za gradove Berlin i Diseldorf). Niški aerodrom Wizz Air letovi su za Bazel, Dortmund i Memingen. Let za Malme ova kompanija ukida u januaru 2019, dok se 17. novembra 2018. uvodi novi let Niš – Beč. Ovaj let saobraćaće utorkom i subotom u ranim poslepodnevnim satima.

Let Niš-Cirih obavlja švajcarska avio kompanija Svis erlajnz. Kompanija Ruslajn takođe organizuje sezonski čarter let za ruski grad Kaluga (oko 180 km od Moskve). Postoje najave da će posle nekoliko godina pauze ponovo saobraćati direktni letovi Niš-Tivat.

Prevoz sa niškog aerodroma

Kada ste nabavili svoje jeftine avio karte iz Niša, prevoz do niškog aerodroma nije teško organizovati pošto se sam niški aerodrom nalazi u neposrednoj blizini centra grada. Uz taksi prevoz, dostupni su i autobuski gradskog javnog prevoza.

Prevoz od niškog aerodroma omogućavaju gradski autobusi na liniji 34 A i 34 B, koji radnim danima sa aerodroma polaze na oko 15 minuta, dok su vikendom polasci na svakih pola sata. Kartu možete kupiti kod konduktera u autobusu, ali se plaća isključivo u dinarima i u gotovini, te vodite računa da kod sebe imate dovoljno novca. Linija 34 a vodi do gornjeg dela grada, a liniju 34 A odaberite ukoliko želite da se prevezete do samog centra, glavne autobuske ili glavne železničke stanice u Nišu.

Sa hola niški aerodrom dolasci omogućen je i prevoz taksijem – do centra grada se stiže za samo šest minuta. Cena je veoma povoljna i do centra grada možete se prevesti za samo 3-4 evra.

Kombi prevoz do niškog aerodroma iz Beograda organizuje nekoliko privatnih prevoznika, koji organizuju i kraća stajanja i u pojedinim gradovima u Srbiji, kao što su Jagodina, Požarevac, Smederevo i drugi.

Kuda leteti iz Niša?

Povoljne avionske karte iz Niša mogu vas odvesti na brojne destinacije u Evropi po zaista finoj ceni. Dalje u tekstu dajemo primere nekih destinacija preko niskobudžetnih avio prevoznika, a imajte na umu da su gradovi do kojih oni saobraćaju velika čvorišta. Preko kojih možete dalje organizovati let za Evropu, ali i van ovog kontinenta. Da biste sebi olakšali pretragu više letova, predlažemo da jeftine avio karte za svoju novu destinaciju potražite koristeći opciju Putovanja iz više delova u našoj pretrazi.

Niški aerodrom, red letenja:

Wizz Air letovi:

let Niš-Bazel: uto, čet, sub u ranim večernjim satima, povratak u popodnevnim satima

let Niš-Dortmund: ponedeljkom i petkom u podne, povratak u jutarnjim satima

let Niš-Memingen (Minhen): utorkom i subotom u jutaranjim časovima, povratak ranije ujutru

let iz Niša za Švedsku (Malme): ponedeljkom i petkom ujutru, povratak je nešto ranije ujutru

Rajaner destinacije:

let Niš-Bratislava: pon. i petak posle podne

let Niš-Berlin: četvrtkom i nedeljom u poslepodnevnim satima

let Niš-Dizeldorf (Veze): čet/ned u večernjim satima, povratak posle podne

let Niš-Stokholm (Skavsta): utorkom i subotom uveče, povratak u jutarnjim satima

let Niš-Milano (Bergamo): uto i sub u kasnim popodnevnim satima

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Niš na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Niš?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Niš, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Niš?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Niš uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Nišu

Popularne avio kompanije za Niš

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Nišu

Nađite smeštaj u Nišu