Meni

Pretražite letove iz Beograda za Lisabon

Prikaži filtere

Lisabon

Iz Beograda za Lisabon

Kako najlakše kupiti avio kartu iz Beograda za Lisabon

Putnicima iz Srbije avio karta Beograd – Lisabon može da bude veoma lako dostupna i cenovno pristupačna. Ključ je u kupovini preko interneta, preko nekog od pretraživača onlajn karata, u kojima se mogu naći low cost avio karte Beograd – Lisabon, ali i za zaista mnoge druge gradove u Evropi i u svetu.

Let za Lisabon iz Beograda, naravno, možete pretraživati i samostalno, kombinovati presedanja i tražiti povoljnije ili neke posebne uslove koji vama odgovaraju, ali su takvo pretraživanje i sama kupovina znatno olakšani u onlajn pretraživaču, kao što je eSky. Preko njega možete naći najjeftinije avio karte Beograd – Lisabon u određenom periodu godine kada želite putovanje, a takođe i put prilagoditi svojim uslovima. Uštedećete mnogo vremena na pretraživanje, a možete proći i jeftinije ako automatskom pretraživaču dozvolite da proveri sve ponude na stotine avio prevoznika koji su dostupni na vašoj destinaciji.

Osim onlajn pretraživanja i kupovine u samo nekoliko klikova iz udobnosti vaše fotelje, omogućena je usluga i preko mobilne aplikacije eSky, koja se može besplatno preuzeti i koristiti.

Koji su vam sve jeftini letovi iz Beograda za Lisabon dostupni

Iako su u pojedinim periodima srpska kompanija Air Serbia i portugalski prevoznik TAP imali direktne letove između ova dva grada, letovi za Lisabon iz Beograda trenutno se ne obavljaju direktno. Ipak, uz mogućnosti kupovine jeftinih avionskih karata i presedanja u nekim od evropskih gradova, poput Frankfurta, Barselone, Madrida, Ajndhovena, Pariza i slično, mogu se pronaći i jeftini letovi iz Beograda za Lisabon.

Onlajn pretraživač i mobilna aplikacija eSky dozvoljavaju da se avio karta Beograd – Lisabon napravi kombinovanjem najpovoljnijih avio karata različitih avio prevoznika, kako redovnih, tako i niskotarifnih (low cost). Najčešći izbor naših putnika često su Air France, Swiss Airlines, Lufthansa, ali i Easy Jet, Ryan Air i Wizz Air, kao niskotarifne kompanije popularne među srpskim putnicima.

Naravno, cena avionske karte Beograd – Lisabon razlikovaće se od perioda godine u kojem putujete i mnogih drugih faktora, ali i od izbora avio prevoznika...

Koja je cena avio karte Beograd – Lisabon?

Na cene avio karte Beograd- Lisabon utiču faktori kao što su blizina polaska, odabir prevoznika, period putovanja i tako dalje.

U principu, svaka avio kompanija određuje svoje cenovne i druge uslove poslovanja, a prinicpi određivanja karata nisu javno poznati, ali iskusnim putnicima nije teško pronaći avio kartu Beograd – Lisabon po povoljnoj cnei.

Za početak iskoristite prednosti tehnologije i u pretraživaču proverite ponude za željeni datum putovanja (ili po mesecima, ako put planirate dugo vremena unapred). Isključite eventualne prevoznike koje želite da izbegnete. Potom pretražite kakva je cena avio karte Beograd – Lisabon ukoliko se polazak pomeri za kraći period. Kao rezultat će vam se pojaviti najpovoljnija karta po uslovima koje ste odabrali.

Cene avio karte Beograd – Lisabon prikazane su sa svim pripadajućim aerodromskim taksama, a u pretraživaču su jasnim simbolima naznačene usluge koje avio kompaije uz njeih nude, kao što su obroci ili zabava u avionu, a precizno je i naznačeno gde treba doplatiti za prtljag i koja je dozvoljena količina besplatnog prtljaga.

I još par trikovaina za kupovinu jeftine avio karte Beograd - Lisabon

Povratna avio karta Beograd – Lisabon može da košta znatno više ukoliko niste odabrali dobru kombinaciju letova. Zato, ukoliko vam je važno da cena bude što niža, iskoristite prednosti pomenutog sajta i mobilne aplikacije. Na primer, postoji poseban odeljak u kojem se objavljuju jeftini letovi Beograd – Lisabon – kada su karte za neke gradove na posebnom popustu kod neke određene avio kompanije. Tada bi trebalo da iskoristite priliku i kupite avio karte iz Beograda za Lisabon. Proverite pod tabom Prilike na sajtu ili mobilnoj aplikaciji jer cena avio karte Beograd – Lisabon može da bude izuzetno niska ako se uklopi više popusta kod različitih prevoznika.

Još jedan savet je da prilikom rezervacije avionske karte na svojoj destinaciji rezervišete i smeštaj. U ponudi preko sajta eSky je više od milion hotela i drugih smeštajnih objekata u svetu, pa ćete sigurno naći i veliki izbor na svojoj željenoj destinaciji. Rezrevacijom ove uslge, nazvane Let + hotel, možete ostvariti i do 30% popusta na kompletan paket aranžman u odnosu na to da ove usluge kupujete pojedinačno, preko različitih kompanija.

O aerodromu u Lisabonu           

Vaša avio karta Beograd – Lisabon vodi na međunarodni aerodrom „Humberto Delgado“, koji je u sistemu vazdušnog prevoza poznat pod simbolom LIS. Koji god avio prevoz Beograd – Lisabon da ste odabrali, slećete na ovaj aerodrom, koji se nalazi oko 7 kilometara na severoistok od centra grada.

On je baza portugalske avio kompanije TAP i fokus za još nekoliko drugih domaćih i stranih kompanija: Azores Airlines, ali i niskobudžetnih stranih prevoznika Ryanair i Easy Jet.

Po veličini i prometu putnika najveći je u celoj državi (sa skoro 30 miliona putnika godišnje), a u Evropi je na 18. mestu. S njega se obavlja mnoštvo letova ka Južnoj Americi, a naročito Brazilu, kao i Africi.

Na jedan terminal ovog aerodroma sleću redovni avio prevoznici, dok Beograd - Lisabon jeftini letovi sleću na drugi terminal.

Dostupan prevoz sa aerodroma u Lisabonu i do njega

Kad ste kupili avionske karte Beograd – Lisabon, osmislite kako da dođete do aerodroma, odnosno sa njega). Mnoštvo gradova u Portugalu, na primer, dostupno je sa železničke stanice Gare do Oriente. Do nje se može doći metro linijom za samo oko 10 minuta (i dvadesetak autobusom) sa aerodromske metro stanice, smeštene na T1, u delu Dolasci. Do centra grada sa ove metro stanice birajte crvenu liniju i računajte na putovanje od oko 20 minuta.

Avio karta Beograd – Lisabon može se kombinovati i sa autobuskim prevozom. Postoje direktne linije do trgova Markiz de Pombal i Amoreiraš, kao i noćne za Baišu ili železničke stanice Kaiš do Sodre i Gare do Oriente. Aerobus je još jedna opcija koja funkcioniše sa aerodroma (i to oba terminala) u toku dana (7.30-23 h) i saobraća do različitih mesta u gradu.

Taksi je najskuplja, ali i najzgodnija opcija većini putnika. Može se naći u bilo koje doba dana ili noći na oba terminala i za samo 15 mminuta njime ćete se naći u centru Lisabona. Uz njega, dostupne su i različite mobilne aplikacije za prevoz putnika.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Lisabon na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Lisabon?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Lisabon, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Lisabon?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Lisabon uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Lisabon

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Lisabon

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Lisabonu

Nađite smeštaj u Lisabonu