Meni

Pretražite letove za Ajndhoven

Prikaži filtere

Ajndhoven

Avio karte za Eindhoven

Ako vas interesuje let za Ajndhoven, na pravom ste mestu. Sajt eSky nudi odličnu pretragu letova prema datumima polaska i povratka uz veoma korisnu mogućnost da odaberete još povoljnije avio karte ukoliko putovanje pomerite za dan ili dva, ili pak u neku kasniju ili raniju nedelju.

Povoljne avio karte za Ajndhoven možete naći i u odeljku sajta Prilike, gde su često prikazani veoma jeftini letovi do popularnih evropskih i drugih destinacija. Imajte na umu da su letovi za Ajndhoven veoma atraktivni i zbog toga što je ovaj južni holandski grad veoma dobrom železničkom mrežom povezan i sa Amsterdamom, Venecijom severa. A avio karte za Ajndhoven se mogu naći od čak devet evra za povratnu kartu!

Putnicima iz Srbije dostupne su jeftine avio karte Tuzla – Eindhoven preko najpoznatijeg mađarskog niskobudžetnog prevoznika za letove ponedeljkom, sredom i petkom, ali i karte iz nekih drugih obližnjih gradova kao što su Temišvar i Budimpešta, takođe više puta nedeljno. Do proleća 2018. funkcionisali su i letovi iz Niša za Ajndhoven, ali su ukinuti zbog slabijeg interesovanja putnika.

Letovi iz Ajndhovena za Beograd

Više avio prevoznika nudi avio karte Beograd – Ajndhoven i one se mogu naći povoljno kako za direktan let, tako i za let sa presedanjem. Među avio kompanijama koje nude Beograd – Ajndhoven let ističu se Alitalia, Austrian Airlines, Air Serbia, Swiss International. Srpska nacionalna avio kompanija prodaje karte za direktan let za Eindhoven. Let traje oko dva i po sata.

Niskobudžetne kompanije Wizz Air i Ryanair takođe nude Beograd – Ajndhoven avio karte za direktan let. Ali ne zaboravite da nekada povoljan let možete naći i sa presedanjem, ili u kombinaciji redovnog i niakotarifnog prevoznika, a pogotovo mogu biti interesantni kombinovani letovi dva loukostera. Na našem sajtu obratite pažnju na cenu, u koju su specijalno za vas uračunate aerodromske takse i navedeni svi troškovi za prtljag ili dodatne usluge. Izbor leta tako svodi se samo na klik na željene datume i biranje usluga po sopstvenoj želji.

Jeftine avio karte Beograd – Eindhoven

Kao i kad su u pitanju drugi gradovi, cena avio karte Beograd – Ajndhoven može mnogo da varira. Doba godine, neki važni događaji ili manifestacije koji se tada odigravaju, kasno rezervisana karta... Sve to može vaše avionske karte Eindhoven – Beograd da učini skupljim nego što ste planirali. Zato možete iskoristiti rani buking da dobijete najoptimalniju cenu. Odaberite datume koje želite, a za polazak i povratak u ovaj holandski grad možete podesiti termine tako da vidite koje vam cene odgovaraju.

Odaberite i najoptimalnijeg prevoznika. Nisu svi niskobudžetni prevoznici uvek najjeftiniji – pogotovo kad znate da na cenu karte utiče količina prtljaga. Po smeru doplata može iznositi i do 35 evra. Razmotrite stoga u našem pretraživaču letova i druge opcije, kako biste mogli da donesete najbolju odluku.

Kada je vreme putovanja u pitanju, takođe, letovi preko loukostera na liniji Beograd – Ajndhoven nemaju svakodnevne polaske, već na ovoj trasi saobraćaju ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Ukoliko ste polaskom ili dolaskom vezani za neki drugi dan u nedelji, najbolje rešenje za vas biće let preko neke od drugih avio kompanija. Najkraće presedanje do Ajndhovena ima KLM kada se njihov let kombinuje sa letovima prevoznika Austrian, LOT ili Swiss, što možete detaljno proveriti u pretrazi letova.

Aerodrom Ajndhoven

Poznat pod IATA kodom EIN, aerodrom u Ajndhovenu se nalazi nekih osam kilometara zapadno od centra grada. Na samom je jugu Holandije, u pokrajini Severni Brabant, blizu granice ove države sa Belgijom. Po broju putnika koji se godišnje preveze preko njega zauzima drugo mesto među holandskim aerodromima, odmah posle amsterdamskog Šiphola. Njegov kapacitet je veliki – opslužuje skoro šest miliona putnika godišnje, a uz civilne letove, koristi se i za vojne potrebe.

Aerodrom Ajndhoven je izgrađen 1932. godine, kad je bio poznat pod nazivom Vliegveld Welschap, dok je danas ovaj moderan aerodrom imenovan po gradu kraj kojeg se nalazi.

Na ovaj aerodrom sleću letovi uglavnom niskotarifnih avio prevoznika koji vode za Holandiju, i to sada samo let Beograd – Ajndhoven nakon što je u martu 2018. ukinut let Niš – Ajndhoven. Letovi iz Beograda za Eindhoven preko različitih avio kompanija mogu se po povoljnim cenama kupiti na našem sajtu.

Odakle leteti iz Ajndhovena?

Ajndhoven je povezan dobrom mrežom letova niskobudžetnih prevoznika sa brojnim turistima atraktivnim gradovima širom Evrope, kao što su Malaga, Napulj, Palma de Majorka, Lisabon, Marselj, Valensija, Porto ili Riga.

Na aerodrom Eindhoven dolasci su iz različitih zemalja, te je ovaj aerodrom zanimljivo rešenje ako želite da rezervišete jeftin let iz Ajndhovena na druge destinacije. Do njega lete različiti avio prevoznici, kao što su Ryanair, Transavia, Atlas Global, TUI Fly Belgium i TUI Fly Netherlands. Najzanimljive rute, međutim, imaju Ryanair i Wizzair. Prvi iz Ajndhovena saobraća do: Alikantea, Malage, Valensije, Madrida i drugih gradova širom Španije, Porto, Faro i Lisabon su mu glavne destinacije u Portugalu, a letovi za Eindhoven mogući su i iz drugih gradova u Evropi i na Mediteranu, do kojih inače nema jeftinih direktnih letova iz Srbije: Agadir, Brindizi, Katanja, Dablin, Palma de Majorka... Drugi prevoznici dodaju i letove ka turskoj rivijeri, ali i Kaunasu, poljskim gradovima Gdanjsku, Lublinu, Poznanju, Vroclavu...

Putovanje preko aerodroma u Ajndhovenu može se pokazati kao dobar način da uštedite novac na ceni avio karte do raznih popularnih evropskih gradova. U pretrazi letova ovde možete proveriti cene avio karata ukoliko letite preko ovog grada, tako da je uračunata i cena smeštaja. Veoma praktično, priznaćete.

Od Ajndhovena do Amsterdama i drugih gradova

Od Ajndhovena je mreža saobraćaja prema drugim gradovima u Holandiji veoma dobra. Kada sletite u Ajndhoven, na raspolaganju vam je nekoliko opcija ukoliko želite prevoz do Amsterdama, a u relativnoj blizini su i razni drugi holandski gradovi (Roterdam, Hag, Najmegen, Mastriht), kao i gradovi iz obližnje Belgije – Brisel, Antverpen, Gent.

Prevoz od Ajndhovena do Amsterdama organizovan je preko efikasne holandske železničke mreže, te Intercity vozovi do turističke holandske prestonice vode na svakih desetak minuta. Voz za Amsterdam kratko zastaje u Den Bošu i Utrehtu. Imajte na umu da se karte mogu kupiti na stanici isključivo kreditnom karticom. Putovanje traje oko 80 minuta, isto koliko je potrebno i taksi prevozu da stigne sa Ajndhovenskog aerodroma do Amsterdama.

Hermes autobusi 400 i 401 vode sa aerodroma u Ajndhovenu do centra grada, glavne železničke stanice Eindhoven. Vožnja traje dvadesetak minuta, a polasci su na svakih nekoliko minuta. Dostupna je i autobuska linija 20 do železničke stanice Best i Hi Tech Campusa Eindhoven. Taksi prevoz može se uzeti sa zgrade terminala i za nešto više od deset minuta prevešće vas do centra Ajndhovena.

Od aerodroma Ajndhoven ka zapadnim i severnim delovima zemlje vodi auto-put A2, kojim se možete prevesti za Amsterdam, Utreht i Mastriht automobilom.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Ajndhoven na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Ajndhoven?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Ajndhoven, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Ajndhoven?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Ajndhoven uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Ajndhovenu

Popularne avio kompanije za Ajndhoven

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Ajndhovenu

Nađite smeštaj u Ajndhovenu