Meni

Pretražite letove za Amsterdam

Prikaži filtere

Amsterdam

Cena avio karte za Amsterdam

Ako ste ikada pretraživali sajtove avio kompanija tražeći jeftine avionske karte za Amsterdam – kao uostalom i za bilo koji drugi grad – znate koliko može da bude naporno kada imate gomilu otvorenih prozora i upoređujete cene karata u svakom od njih. Uz to, posebno morate da ukalkulišete i troškove kao što je prtljag koji želite da ponesete sa sobom na put. A da ne pominjemo dodatne usluge kao što su prioritetno ukrcavanje ili fleksibilan datum putovanja! Uz njih vaša avio karta za Amsterdam može znatno da poskupi.

Za sve vas koji želite da avio karta za Amsterdam bude najpovoljnija moguća napravili smo savršenu onlajn pretragu na sajtu eSky. Ukoliko vas interesuje let za Amsterdam (ali i bilo koji drugi grad u Evropi i drugde u svetu), nudimo vam pregled cena preko svih dostupnih avio prevoznika. I to na jednom mestu! Pored toga što ćete naći najjeftinije avionske karte za Amsterdam, videćete i koje su tačno usluge u nju uključene. I ne samo to – pretraga kad je u pitanju avio karta za Amsterdam može da se proširi i na narednu nedelju (ili mesec) ili neki period ranije u odnosu na planirano vreme putovanja, kako bi vam se više isplatila.

Sve ovo dostupno je sa vašeg računara, ali i preko eSky mobilne aplikacije, koju možete preuzeti sa odgovarajuće platforme.

Gde naći jeftine avio karte do Amsterdama?

Obradovaće vas vest da se u eSky ponudi mogu pronaći jeftine avio karte do Amsterdama u skoro svako doba godine. Dostupne su avionske karte preko redovnih avio prevoznika, koji imaju redovan let za Amsterdam iz Beograda, ali nude i karte za letove sa presedanjem.

Takođe možete naći i povoljne avionske karte Amsterdam-Beograd preko holandske niskobudžetne avio kompanije. Direktan let Amsterdam-Beograd traje oko dva i po sata.

Let za Amsterdam iz Niša nije direktan u ovom trenutku, ali su putnicima s juga Srbije sa ovog aerodroma dostupni relativno povoljni letovi švajcarskog Svis erlajnza, koji do Amsterdama saobraća sa kraćim presedanjem u Cirihu. U „Veneciji Severa“ možete se naći i za samo šest sati po ceni avionske karte koja nije mnogo viša nego da putujete iz Beograda. Letovi iz Niša za Amsterdam, međutim, nisu svakodnevni, već saobraćaju nekoliko puta nedeljno.

Letovi za Amsterdam iz Tuzle mogući su preko niskotarifnih avio kompanija Wizz Air i EasyJet, kombinovanjem njihovih letova (na sajtu eSky možete pogledati najjeftinije prilike, recimo onu preko aerodroma u Bazelu). Ako kupite njihove karte preko sajta eSky, veoma brzo se možete naći u holandskoj prestonici po pristojnoj ceni.

Još jedna važna opcija na sajtu dostupna je u delu sajta Prilike. Tamo objavljujemo najbolje ponude svih avio prevoznika, uključujući akcije i sezonske popuste. Tu se često mogu pronaći i veoma jeftini letovi za Amsterdam. Važno je strpljivo sačekati ponudu za baš taj grad, a onda brzo reagovati – karte se, zbog povoljnih cena, obično veoma brzo rasprodaju.

Letovi za Amsterdam iz Beograda

Avio karte Amsterdam-Beograd u ponudi su više avio prevoznika. Redovne letove na ovoj relaciji imaju samo dve avio kompanije. Air Serbia saobraća do holandske prestonice čak i u više termina dnevno. Jutarnji let u 6.40 odvija se svakog dana, a polasci su dodatno pojačani letom u 17.50, koji saobraća triput nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom). Njihova avio karta Amsterdam-Beograd u toku promocije košta od 130 evra u oba smera. Ove avio karte za Amsterdam uključuju aerodromske takse i troškove rezervacije, ali su za ograničen broj sedišta.

Jeftine avio karte iz Beograda za Amsterdam mogu se kupiti na sajtu eSky i za niskobudžetnog holandskog avio prevoznika Transavia – pogledajte sledeći odeljak teksta.

Da li postoje low cost avio karte za Amsterdam?

Low cost avio karte za Amsterdam mogu se kupiti na sajtu eSky. Tu se prodaje, uz avionske karte redovnih prevoznika do Amsterdama, i avio karta za Amsterdam za let niskobudžetne avio kompanije Transavia.

Letovi Amsterdam-Beograd preko ove kompanije saobraćaju ponedeljkom, utorkom i četvrtkom sa različitim vremenima polaska. Transavija je avio prevoznik u vlasništvu holandskog KLM-a specijalizovan za povoljnije letove, te stoga na našem sajtu možete kupiti i jeftine avionske karte Beograd-Amsterdam preko ove kompanije, koje se često mogu pokazati i kao najjeftinije avio karte za Amsterdam.

Kao i svaki loukoster, Transavija dodatno naplaćuje prtljag i ostale usluge koje želite da dodate na cenu karte, te dobro pogledajte šta je uračunato u ponuđenu cenu karte. Cena se obično kreće od oko 35 evra u jednom pravcu, a u tu cenu uračunate su aerodromske takse, ali ne i dodatni prtljag. Letovi iz Amsterdama za Beograd traju nešto više od dva i po sata.

Još jedna opcija za kupovinu povoljne avio karte za Amsterdam jeste kupovina jeftine karte do Ajndhovena. Prevoz od Ajndhovena do Amsterdama je jednostavan, brz i može vam znatno smanjiti cenu karte. Stoga ovaj grad razmotrite kada birate aerodrom sletanja u pretrazi na našem sajtu.

Amsterdam – aerodrom

Međunarodni aerodrom Shiphol (Luchthaven Schiphol) najveći je u čitavoj Holandiji. Aerodrom u Amsterdamu nosi IATA kod AMS i nalazi se 17 km na jugozapad od centra Amsterdama. Ukoliko ste kupili jeftine avio karte za Amsterdam preko sajta eSky, sletećete upravo na ovaj aerodrom.

Aerodrom u Amsterdamu je baza prevoznika KLM, Transavia, Martiner i Nortwest Airlines, ali na njega sleću i svi drugi prevoznici do ovoga grada. Aerodrom Amsterdam izgrađen je 1951. godine kao vojni aerodrom, ali je ubrzo potom počeo da se koristi za putnički saobraćaj. Preko njega se godišnje preveze više od 42 miliona putnika, što ga smešta na 4. mesto u Evropi u datoj kategoriji.

Sastoji se od 3 hale za dolaske, koje su izdaljene po slovima od B zaključno sa H, prema avio prevoznicima koji na njih sleću. Veliki broj redovnih i niskobudžetnih avio kompanija sleće na Shiphol, a među onima koje imaju letove iz Srbije za Amsterdam su, pored pomenutih Er Srbije i Transavije, i Svis ervejz, Ostrijan erlajnz, Lufthanza i mnogi drugi. Iako je veoma velik, Shiphol je veoma lak za snalaženje, te mnogi putnici upravo preko njega organizuju putovanja ka Severnoj i Južnoj Americi i drugim svetskim destinacijama. Zanimljivost je da se ovaj aerodrom nalazi na najnižoj nadmorskoj visini od svih glavnih aerodroma na svetu (na minus tri metra).

Amsterdam aerodrom do centra

Vaša avio karta za Amsterdam nije upotpunjena ukoliko ne pronađete jeftin prevoz do Amsterdama sa aerodroma. A njega je moguće organizovati mrežom javnog prevoza zbog relativne blizine aerodroma centru grada.

Prevoz do Amsterdama moguć je železnicom, direktnim autobusima, taksijem i rentakarom. Autobuski prevoz do Amsterdama polazi sa stanice Schiphol Plaza i tu je moguće za nekoliko evra kupiti kartu do centra Amsterdama, ali po višoj ceni i za druge destinacije širom Holandije. Do centra grada vodi linija gradskog autobusa 197, s polascima na svakih petnaestak minuta. Prevoz autobusom do Amsterdama moguć je i direktnim busevima koji vode do preko 100 hotela u gradu. Autobusi saobraćaju od 6 h ujutru do 19 h. Ukoliko vaš hotel ne nudi besplatan transfer, cena ovog prevoza je nešto više od deset evra u jednom pravcu.

Voz je, međutim, najjeftiniji i najbrži vid prevoza do centra grada. Od stanice na samom aerodromu u grad se stiže za dvadesetak minuta, a vozovi saobraćaju tokom čitavog dana i imaju česte polaske.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Amsterdam na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Amsterdam?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Amsterdam, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Amsterdam?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Amsterdam uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Amsterdamu

Popularne avio kompanije za Amsterdam

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Amsterdamu

Nađite smeštaj u Amsterdamu