Meni

Pretražite letove za Pariz

Prikaži filtere

Pariz

Jeftini letovi za Pariz

Kako pronaći jeftine letove za Pariz? Kada tražite jeftine avio karte za Pariz iz Beograda jedno od pitanja je na koji aerodrom u gradu želite da sletite. Ako nemate fiksan datum putovanja, sledeće što treba da vas zanima je količina prtljaga – ako ne nosite puno sa sobom, low cost letovi iz Beograda za Pariz potpuno će zadovoljiti vaše potrebe. (Uz ovakve letove po trenutnoj politici uključen je i mali kofer ili neki drugi manji ručni prtljag.) Kada ste definisali osnovne kriterijume za planirano putovanje u francusku prestonicu, vreme je da na svom mobilnom telefonu ili računaru otvorite stranicu neke od pouzdanih internet travel agencija i ukucate: jeftini letovi za Pariz iz Beograda.

U slučaju da budete preplavljeni rezultatima pretraga, moglo bi pomoći da pronađete jedan sajt od poverenja na kojem će sva prateća plaćanja biti prikazana transparentno i gde nema skrivenih troškova, recimo eSky. One koji su pretraživanje navikli da obavljaju sa mobilnog telefona obradovaće činjenica da postoji i istoimena aplikacija. U njoj se lako vrši pretraga letova za Pariz iz Beograda prema različitim kriterijumima, kao što su cena, vreme leta, presedanja i slično. Poseban osvrt stavlja se na akcije avionskih karata za velike i popularne gradove – kao što je ovaj.

Promotivne cene avio karata za Pariz

Jedan od načina da nađete jeftinu avionsku kartu za Pariz kada putujete iz Srbije je da pretražite i sajtove nacionalnih, redovnih avio prevoznika koji prevoze do vaše destinacije. Air Serbia do francuske prestonice ima redovan let i često daje popuste, recimo dve karte po ceni jedne. Mana ovih promocija je što se odnose isključivo na letove samo u određenoj sezoni, ili samo na ograničen broj mesta. Takođe vam ograničavaju i period ostanka u gradu recimo samo na jedan vikend ili vas vezuju za određeni mesec ili period u godini. Uz to, karte koje su kupljene na promociji ne mogu se refundirati u slučaju otkaza putovanja.

Naš predlog je da, kada vas zanima promotivna cena avio karte za Pariz, u pretragu uključite i sve druge letove sem redovnog. Čak i putovanja s presedanjem u nekom od evropskih gradova preko određenih avio kompanija mogu biti povoljnija nego neki direktni letovi. Takođe, prilikom pretraživanja letova za Pariz iz Beograda uzmite u obzir i sve aerodrome u Parizu. Rezultati zaista znaju da iznenade.

Oni koji polaskom nisu vezani za Beograd mogu da razmotre i polaske za ovaj grad sa aerodroma u Temišvaru. Cene karata za Pariz su nekada znatno niže nego ako preko istog prevoznika letite iz Beograda (čak i kada se uračuna prevoz minibusom do aerodroma u Temišvaru). Uz to, ovaj rumunski grad je od Beograda udaljen samo nekoliko časova kolima i veoma je dobar izbor za stanovnike Banata i istočne Srbije koji žele da uživaju u romantici Grada svetlosti.

Na koji se aerodrom u Parizu sleće?

Pariz ima tri međunarodna aerodroma za putnički saobraćaj, Šarl de Gol, Buve i Orli. Svi su relativno blizu grada, a aerodrom Šarl de Gol je najvažniji od svih njih. Nalazi se dvadesetak kilometara severoistočno od Pariza. Do njega vode direktni letovi iz Beograda kompanije Air Serbia. Kada želite da odaberete letove do ovog aerodroma, ponudu avio karata za Pariz možete pretraživati prema aerodromskom kodu CDG.

Aerodrom Bove je najudaljeniji od centra grada, nekih 85 kilometara na sever, te ga očekivano koriste niskotarifni prevoznici kao što su Ryanair i Wizz Air. Najveći promet donose mu low cost letovi za Pariz. Oznaka za ovaj aerodrom je BVA.

Aerodrom Pariz Orli (ORY) naziv je aerodroma koji se nalazi 14 kilometara na jug od grada. Ovaj nešto stariji aerodrom koristi se za letove u zemlji, te ćete ga za letove iz Srbije verovatno ređe koristiti.

Kako doći sa aerodroma do centra Pariza?

Prevoz sa aerodroma se razlikuje u zavisnosti od toga na koji aerodrom slećete, ali postoji više opcija. Osim taksija i privatnog transfera, koji su uvek najskuplji, postoji i mogućnost gradskog javnog prevoza.

Sa aerodroma do centra grada vodi linija B prigradskog voza RER. Vožnja traje oko 50 minuta, a voz polazi na svakih 30 minuta. Kartu za voz možete da kupite već na automatima na aerodromu. Autobus 350 vozi takođe oko 50 minuta i ima sličan red vožnje, mada je karta nešto skuplja. Autobusi Ouibus i Direct 4 saobraćaju na pola sata i njima ćete se brzo prevesti do železničke stanice Gare de Lion.

Aerodrom Bove je udaljeniiji od centra grada, te najkraća vožnja od Bovea do centra Pariza traje nešto više od sat vremena redovnim direktnim autobusima. Cene su nešto skuplje, te i njih uračunajte u troškove kad rezervišete jeftini let za Pariz. Karte se kupuju kod vozača i dobija se izvestan popust na povratnu kartu.

Orli je udaljen od centra Pariza nešto manje od sat vremena ako idete kombinacijom autobusa GO Cparis i C linijom regionalnog voza ili pak koristite zajedno Orlyval i regionalnu železnicu.

Kada kupiti avio karte za Pariz?

Sigurno vam je poznato da cene letova mogu znatno da variraju, i to mnogo više nego bilo šta drugo što obično kupujemo. Da biste izbegli dodatne troškove, dajemo vam neke savete kako odabrati vreme kupovine kada su u pitanju jeftine avio karte za Pariz iz Beograda. Prvo, uzmite u obzir da, što ranije kupite karte, to će avio karte biti povoljnije. Brojni pojedinci i institucije istraživali su ovu dobro skrivanu tajnu avio kompanija i došli do sledećeg zaključka. Optimalno je avio karte kupiti dva meseca pred polazak.

Ali ni to nije garancija u slučaju da je vaša destinacija posebno popularna tokom praznika. Tako avionske karte za Pariz iz Beograda staju znatno više kada ih kupujete za period oko Nove godine, katoličkog Božića, ali i druge periode jake sezone. A grad romantike popularan je i u svako drugo vreme...

Uporedi cene letova za Pariz

Da biste na najbolji mogući način organizovali posetu Gradu svetlosti, možete koristiti pretragu jeftinih avio karata. Jeftine avionske karte iz Beograda za Pariz biće izlistane prema: broju presedanja, vremenu leta, avio kompanijama i aerodromima. Iako se svi ovi faktori mogu razlikovati od leta do leta, cena karte biće prikazana s pripadajućim troškovima. Na vama je da uporedite cene i odaberete najpovoljniju avionsku kartu od svih koje su vam prikazane.

Od različitih kompanija možete očekivati različite cene. Tako, na primer, karte za Pariz preko low cost kompanije Wizz Air možete naći od šezdesetak evra naviše i u njih je uključen mali kofer ili neki drugi manji ručni prtljag. Cene avio karata za Pariz iz Srbije, sa beogradskog aerodroma, preko kompanije Air Serbia kreću se od oko 300 evra naviše za povratnu kartu (manje u slučaju akcije na avionske karte).

Koji je najbolji avio prevoznik za Pariz?

Direktni letovi iz Srbije za Pariz preko kompanije Air Serbia saobraćaju na relaciji Beograd Pariz svakim danom u nedelji.

Sa presedanjem u nekom od evropskih gradova možete kupiti povoljne avio karte za Pariz preko avio kompanija LOT, Lufthansa, Air France, Austrian Airlines, SWISS i drugih. Sve one za francusku prestonicu imaju skoro svakodnevne polaske. Još jedna od opcija sa presedanjem je let preko kompanije Montenegro Airlines iz Beograda za Pariz preko Podgorice.

Kada su u pitanju niskotarifni prevoznici od Beograda do Pariza, Wizz Air povezuje ova dva grada direktnim letom koji saobraća utorkom, četvrtkom i subotom.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Pariz na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Pariz?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Pariz, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Pariz?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Pariz uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Parizu

Popularne avio kompanije za Pariz

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Parizu

Nađite smeštaj u Parizu