Meni

Pretražite letove za Stokholm

Prikaži filtere

Stokholm

Gde kupiti jeftine avionske karte za Stokholm?

Putnicima su veoma zanimljivi jeftini letovi do Stokholma, koje mogu naći u pretrazi letova sajta eSky. Tu je lako ustanoviti cenu sa uračunatim troškovima, a i pregledno su prikazani iznosi za avio karte za Stokholm preko različitih prevoznika.

U našoj pretrazi je takođe veoma jednostavno podesiti datum polaska i odlaska i proveriti kako se cene menjaju ako putovanje odložite do tri dana ranije ili kasnije, ili pak pomerite za nedelju dana, kako biste rezervisali najpovoljnije karte za prestonicu Švedske.

Avio let Beograd – Stokholm dostupan je, inače, preko mnoštva avio kompanija, među kojima je putnicima iz Srbije dostupno više konekcija. Najčešće su preko kompanija Air Serbia (direktan i let preko Berlina), Austrian, SWISS, SAS, Transavia i KLM. Do prestonice Švedske lete i niskobudžetni prevoznici Norwegian Air Shuttle, Wizz Air, Ryanair, easyJet, od kojih neki imaju direktan let iz Srbije za Stokholm (sa različitih aerodroma u našoj zemlji i do različitih aerodroma u Stokholmu).

Kad su u pitanju letovi za Stokholm, ako imate dovoljno vremena za planiranje putovanja, počnite upravo od ruta koje nude loukosteri, a ponudu dodatno možete proširiti letovima sa presedanjem u nekom od evropskih gradova. S obzirom na to da cene znaju znatno da variraju, definišite kriterijume koji su vam važni, a nama prepustite da na osnovu njih pronađemo avio karte za Stokholm baš po vašoj meri.

Cena avio karte za Stokholm

Najjeftiniji direktan let za Stockholm preko kompanije Air Serbia košta oko 195 evra u oba smera, a u toku promocije možete ga rezervisati i za oko 150 evra. U tu cenu nije uključen drugi prtljag sem ručnog od osam kilograma, ali su uključene avionske takse.

Cene avio karata za Stokholm, međutim, znaju da budu i znatno više u prazničnom periodu ili tokom važnih samita, sajmova, festivala ili drugih važnih događaja kada više turista poseti grad. Jeftini letovi za Stokholm dostupni su i preko drugih prevoznika. Ukoliko vam dužina puta nije važan faktor kada planirate putovanje, razmislite o letu preko neke od kompanija kao što su Lufthansa, SAS, Austrian, SWISS, Translavia, KLM. Presedaćete u nekom od evropskih gradova poput Minhena, Frankfurta ili Beča, a avio karta za Stokholm može se naći i po ceni od oko 150 evra u oba pravca.

Jeftini letovi za Stockholm mogu se naći i u ponudi niskotarifnih prevoznika. Wizz Air, Norwegian Air Shuttle ili Ryanair let može stajati i ispod 100 evra ako kupite povratnu kartu samo sa ručnim prtljagom. Ukoliko letite, recimo, samo na relaciji Beograd – Stokholm ili Niš – Stockholm (u jednom pravcu), cena leta određenim datumima iznosi i oko 30 evra (uz doplatu za prtljag).

I imajte u vidu: najjeftiniji letovi za Stockholm mogu da budu preko nekog od loukostera, ali doplata za prtljag samo u jednom pravcu često može da bude i skuplja nego iznos same avionske karte za Stokholm (a i kod svake niskobudžetne kompanije različito se doplaćuje). Stoga pretražite dobro letove na našem sajtu jer ćete videti sve pripadajuće troškove, a zaista povoljni letovi za Stockholm (kao i druge velike evropske gradove) mogu se s vremena na vreme pojaviti u našem pregledu specijalnih prilika.

Koji su najjeftiniji letovi za Stokholm?

Loukosteri nude letove i po 25–30 evra u 1 smeru. Air Serbia let košta oko 150 evra za promotivnu povratnu kartu, a otprilike toliko su i letovi drugih prevoznika koji nude jeftine letove za Stokholm sa presedanjem.

Svakako, kada obračunavate cenu leta, uzmite u obzir i dodatne troškove – prevoz do aerodroma polaska, količinu prtljaga koju nosite sa sobom na putovanje, da li su vam potrebne dodatne usluge... Jeftini letovi Stokholm – Beograd staju oko 30 evra za povratnu kartu. Letovi za Stokholm iz Niša mogu se nabaviti i po ceni od čak 26 evra takođe za oba pravca, isto samo uz ručni prtljag.

Putnicima iz pojedinih delova Srbije dostupni su i letovi za Stockholm iz Sarajeva, jeftini letovi Stockholm – Zagreb, jeftini letovi za Stokholm iz Tuzle...

Niskobudžetni letovi za Stokholm

U ponudi nekoliko niskobudžetnih avio prevoznika je direktan let za Stokholm iz Srbije i obližnjih aerodroma u regionu.

Jeftini letovi Stockholm – Beograd organizuju se preko avio kompanije Wizz Air. Na aerodrom Skavsta direktan let Beograd – Stokholm sleće utorkom i subotom u rano poslepodne. Polasci sa Skavste su u poslepodnevnim časovima. Norveški niskobudžetni prevoznik Norwegian Air Shuttle za glavni međunarodni aerodorm Arlanda u Stokholmu leti iz Beograda nekoliko puta nedeljno. Direktan let Beograd – Stokholm traje tek nešto više od dva i po sata.

Jeftini letovi Stockholm – Tuzla saobraćaju preko Wizz Aira, do aerodroma Skavsta takođe utorkom i subotom, kao i iz Beograda.

Ryaniar let za Stokholm iz Niša vodi do stokholmskog aerodroma Skavsta četvrtkom i nedeljom.

Svi aerodromi u Stokholmu

Nekoliko aerodroma opslužuje prestonicu Švedske, ali nisu svi međunarodni aerodromi koji se koriste za letove van zemlje. Glavni aerodrom u Stokholmu zove se Arlanda (ARN) i nalazi se 37 kilometara na sever od Stokholma. Blizu njega je i grad Upsala, udaljen samo četrdesetak kilometara. Ovaj aerodrom ima četiri terminala i na njega sleće najveći broj redovnih avio prevoznika (recimo Air Serbia) i poneki niskobudžetni (npr. EasyJet i Norwegian). Treći je po veličini aerodrom u zemlji jer preko njega saobraćaju i brojni domaći letovi.

Aerodrom Stockholm-Skavsta (NYO) takođe je međunarodni aerodrom i nalazi se 5 km od Najkopinga, dok je od Stokholma udaljen oko 100 kilometara na jugozapad. Na njega sleću niskobudžetni letovi za Stockholm, uključujući Wizz Air let Beograd – Stokholm. Preko njega se godišnje preveze oko dva i po miliona putnika.

Aerodrom Stockholm Bromma (BMA) je manji, mada izuzetno prometan aerodrom, koji se koristi za regionalne letove. Najbliži je gradu Stokholmu – udaljen je samo 4 kilometra na severozapad. Na njega sleću avioni kompanija British Airways, Finnair i Brussels Airlines.

Aerodrom Stockholm Västerås (VST) je manji međunarodni aerodrom na nekih 110 kilometara od švedske prestonice. Kao i aerodrom Bromma, veoma retko se koristi za letove iz Srbije i regiona, čak i one sa presedanjem.

Kako doći od aerodroma u Stokholmu do centra grada?

Aerodromi u Stockholmu su na različitoj udaljenosti od grada i dobro su s centrom povezani mrežom autobusa Flygbussarna. Od aerodroma u Stokholmu do centra možete doći i taksi prevozom ili iznajmljenim vozilom.

Kad je u pitanju prevoz od aerodroma Arlanda do centra Stokholma, možete koristiti Arlanda Express voz koji stiže do centra za 20 minuta, s polascima na svakih 15 minuta. Autobusi Flygbussarna voze na svakih 10 ili 15 minuta i imaju nekoliko destinacija u samom gradu, tako da put traje između 35 i 55 minuta. Uz javni prevoz, do centra grada autobusom stižete za oko 45 minuta, a putnicima je dostupan i autobuski prevoz preko kompanija Flixbus i Nettbus.

Od aerodroma Skavsta do centra Stokholma najpovoljniji i najpraktičniji prevoz su Flygbussarna autobusi, kojima do grada treba oko 80 minuta. Zbog velike razlike udaljenosti od centra i moguće veće razlike u cenama, ako putujete taksi prevozom koristite proverene prevoznike, Taxi Stockholm, Taxi 020 i Taxi Kurir.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Stokholm na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Stokholm?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Stokholm, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Stokholm?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Stokholm uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Stokholmu

Popularne avio kompanije za Stokholm

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Stokholmu

Nađite smeštaj u Stokholmu