Meni

Pretražite letove za Podgoricu

Prikaži filtere

Podgorica

Kako najjeftinije doći do Crne Gore?

Uz autobus i železnicu, najjeftiniji let za Podgoricu može da bude i najpovoljniji vid prevoza do Crne Gore. Na sajtu eSky mogu se naći veoma jeftini letovi za Crnu Goru.

Za građane Srbije, iz Beograda postoje redovni direktni letovi za Crnu Goru, te među njima možete odabrati najjeftiniji let za Podgoricu. Budući da je podgorički aerodrom udaljen nepunih sat vremena vožnje od Crnogorskog primorja, među srpskim posetiocima Crne Gore veoma su popularne jeftine avio karte za Podgoricu. Kao sajt ozbiljno posvećen putovanjima, eSky je za putnike, pored kvalitetne onlajn pretrage letova, razvio i mobilnu aplikaciju preko koje se mogu kupiti povoljne avionske karte za gradove Evrope, između ostalih i jeftine avionske karte za Podgoricu iz Beograda. Odatle je put do nekog od gradova Crnogorskog primorja kratak i relativno jednostavan.

Za početak je potrebno otkriti koji je najjeftiniji let za Podgoricu. Naravno, to zavisi od brojnih faktora, pa smo ih u našoj mobilnoj i internet pretrazi sortirali tako da na najlakši mogući način pronađete željeni datum, aerodrom polaska, odaberete dužinu boravka i avio prevoznika. U samo nekoliko koraka jeftine avionske karte za Podgoricu biće vaše!

Avio prevoz do Crne Gore

Avio karte za Crnu Goru možete kupiti preko različitih kompanija koje organizuju polaske iz Srbije. Potrebno je samo da kao polazni aerodrom unesete niški ili beogradski, u zavisnosti od mesta vašeg boravka. Da biste rezervisali najjeftiniji let za Crnu Goru, probajte da kao dolazni aerodrom prvo odaberete Podgoricu kako biste proverili cene karte i uporedili sa alternativnim putem do Tivta. U letnjoj sezoni, ovaj drugi grad je prometniji, te i cena avionske karte može biti viša nego da letite do crnogorske prestonice.

Letovi iz Niša za Podgoricu trenutno nisu direktni, već sa presedanjem, te je očekivano da najjeftiniji let za Podgoricu pronađete iz Beograda. Iz glavnog grada Srbije postoje direktni letovi za Podgoricu preko više avio prevoznika, a polasci su veoma redovni – čak više od 30 puta nedeljno leti se na trasi Beograd – Podgorica! Najpopularniji su Air Serbia let za Podgoricu, ali i direktni let Montenegro erlajnza. Možete uporediti njihove cene i kupiti sebi kartu na sajtu eSky. Za putnike koji ne vole da gube vreme prilikom rezervacije, dovoljno je da kliknu na deo sajta gde mogu rezervisati i let i hotelski smeštaj istovremeno.

Koji je najjeftiniji let za Podgoricu?

Više faktora utiče na cenu avionske karte. Ukoliko dobro isplanirate vreme kupovine i datum putovanja, prtljag i dodatne usluge, ovi faktori vam mogu obezbediti najjeftiniji let za Podgoricu.

Prilikom biranja jeftine avio karte Beograd – Podgorica važno je da nekoliko stvari imate na umu. Prva je ta da se cene avio karata svakodnevno menjaju i da će najjeftiniji let za Podgoricu verovatno biti van uobičajene turističke sezone, ali i tokom radnih dana (umesto vikendom). Na sajtu eSky možete detaljno proveriti i uporediti cene ako putovanje odložite za sledeći dan ili u naredni period.

Takođe, imajte na umu da dodatni prtljag može znatno da utiče na cenu karte. Ako ste let za Podgoricu odabrali zbog letovanja i potrebno vam je više od prtljaga koji dozvoljavaju redovni avio prevoznici do ovog grada, i to može uticati na cenu. Naravno, dozvoljeni prtljag i ostale usluge koje pružavaju avio kompanije prikazani su pregledno uz svaku cenu karte u našoj pretrazi letova.

Cena avionske karte u jednom pravcu Beograd – Podgorica kreće se od oko 70 evra u jednom smeru, a cena povratne avionske karte Beograd – Podgorica do oko 100 evra preko srpskog i crnogorskog prevoznika koji nude redovne letove. Čekiranje je besplatno, a u cenu su uključeni registrovani prtljag i aerodromske takse.

Popusti na avionske karte Beograd – Podgorica

Avionske karte za Podgoricu iz Beograda možete naći veoma povoljno tokom neke od promocija avio kompanija koje lete na ovoj destinaciji. Verovatno vam je previše komplikovano da pratite sve akcije i popuste, pa smo za vas napravili specijalnu mejling listu. Priključivanjem na nju dobijaćete povremena obaveštenja o aktuelnim promocijama, kao što su popusti na avionske karte Beograd – Podgorica.

Promotivne avio karte za Crnu Goru možete, primera radi, nabaviti preko kompanije Montenegro erlajnz, koja povremeno daje popust na porodična putovanja (za najmanje jednog roditelja i jedno dete), a Er Srbija ima sezonske ili vikend popuste na kojima možete rezervisati jefitne avio karte za Podgoricu iz Beograda.

Još jedna opcija je da pratite odeljak Prilike na našem sajtu, gde su često izlistane veoma povoljne avio karte za različite evropske gradove, uključujući i one iz Beograda do Podgorice. Požurite da ih kupite, jer su količine ograničene!

Podgorički aerodrom

Vaš najjeftiniji let za Podgoricu vodi na aerodrom Golubovci u Podgorici. To je jedan je od dva međunarodna aerodroma u Crnoj Gori (drugi je tivatski). Nalazi se veoma blizu glavnog grada, Podgorice. Udaljen je od njega samo 11 kilometara na jug. Nosi IATA kod TGD. Podgorički aerodrom nije velik, ali je savremen i komforan. Opremljen je svim uobičajenim sadržajem koji je neophodan putnicima.

Aerodrom u Podgorici je baza dva crnogorska prevoznika: redovnog Montenegro erlajnz i prevoznika za čarter letove Di Air. Podgorički aerodrom se koristi za javni i putnički prevoz na redovnim linijama, ali i za čarter letove – uglavnom za Crnogorsko primorje, od kojeg nije mnogo udaljen, oko sat vremena vožnje. Popularni su i veoma česti letovi Crna Gora – Rusija, koji se mogu rezervisati preko više ruskih avio prevoznika.

Preko podgoričkog aerodroma godišnje se preveze skoro 400.000 putnika. Preko njega lete redovne avio kompanije, ali i niskobudžetni prevoznici Wizz Air, Ryanair i SmartWings. Let za Podgoricu iz Beograda popularan je među srpskim putnicima koji žele da se prevezu do Crnogorskog primorja.

Kako doći od Podgorice do mora?

Najbrži put do Crnogorskog primorja automobilom vodi preko Virpazara, a do pojedinih gradova na obali dostupan je i železnički prevoz od Podgorice.

Vaš najjeftiniji let za Crnu Goru i primorje vodi najverovatnije za Podgoricu. Ukoliko rentirate automobil ili koristite taksi prevoz, Podgorički aerodrom dolasci je dobro povezan sa crnogorskom obalom, posebno njenim južnim delom.

Od Podgorice do Bara: voz je najjeftinija opcija. Polazi na svakih dva sata tokom dana i vožnja do obale traje oko 50 minuta. Najbrži put automobilom je put za Mojanoviće, potom se prati E80 ulevo do mesta Bjeliši, gde se skreće desno i nastavlja za Bar.

Od Podgorice do Budve: Automobilski prevoz uključuje put do aerodroma za Mojanoviće, zatim E65/E80 desno do Filipa Kovačevića u Budvi. Vožnja traje oko 80 minuta.

Od Podgorice do Herceg Novog: Automobilom je najbolje ići od areodroma do Mojanovića, potom se prati trasa E762, M6, P11 i E65.

Aktuelni direktni letovi iz Podgorice

Na aerodrom u Podgorici odlasci su u različite zemlje. Popularni su letovi loukostera, između ostalih jeftini letovi Podgorica – Berlin preko Ryanaira (popularne trase su i Brisel, Stokholm, London i, sezonski, Vroclav), kao i konekcije kompanije Wizz Air za Milano, Varšavu, Budimpeštu...

Jeftine avio karte iz Podgorice možete da nađete, primera radi, za sezonski direktan let iz Podgorice za Diseldorf i Lion preko Montenegro erlajnza. Takođe i za srpskim putnicima ređe dostupne francuske gradove Birmingem, Lil, Nant, do kojih TUI Fly Belgium u sezoni organizuje direktan let iz Podgorice.

I dalje su, međutim, najbrojniji letovi sa podgoričkog aerodroma upravo za oni na relaciji Podgorica – Beograd.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Podgoricu na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Podgoricu?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Podgoricu, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Podgoricu?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Podgoricu uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Podgorici

Popularne avio kompanije za Podgoricu

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Podgorici

Nađite smeštaj u Podgorici