Meni

Pretražite letove za Tivat

Prikaži filtere

Tivat

Najpovoljnije avio karte za Tivat

Planirate da preko leta uživate u popularnom luksuznom odmaralištu Porto Montenegro, ali niste spremni da izdvojite čitavo bogatstvo za avio karte za Crnu Goru? Na pravom ste mestu, jer eSky nudi veoma povoljne avio karte za Tivat i druge aktuelne letnje (ali i zimske!) destinacije širom Evrope.

Aerodrom u Tivtu, budući veoma popularan tokom letnjih meseci zbog njegove blizine gradovima Crnogorskog primorja, dostupan je iz Beograda, a u planu je obnavljanje redovne linije i za Niš. Jeftini letovi za Tivat mogu se pronaći u našem internet pretraživaču uz samo nekoliko klikova, a ljubiteljima mobilnih tehnologija i lakog pretraživanja sa pametnih telefona – dostupna je i naša mobilna aplikacija eSky, u kojoj možete pronaći najpovoljnije avio karte za Tivat.

Ali to nije sve! Nekoliko redovnih avio prevoznika koji saobraćaju do ovoga crnogorskog grada povremeno nudi i promo avio karte za Tivat, koje je takođe moguće rezervisati na našem sajtu i mogu da budu najpovoljnije avio karte za Tivat koje ćete igde naći.

Gde kupiti jeftine avio karte za Tivat?

Kao popularni internet pretraživač povoljnih letova, eSky nudi jeftine avio karte za Tivat koje ćete lako rezervisati sami ili uz pomoć našeg efikasnog kontakt centra.

Dok pretražujete za vas najpovoljnije letove za Tivat, imajte na umu da cene variraju i umeju drastično da skoče kada je popunjenost leta velika, kada ih kupujete u poslednjem trenutku ili želite dodatne usluge. Da biste mogli da proverite da li se planirane avio karte za Tivat uklapaju u vaš budžet, pregledno smo prikazali cene preko svakog avio prevoznika, kako za one koji organizuju direktan let za Tivat, tako i za letove s presedanjem.

Usluge su prikazane tako da lako možete zaključiti koliko doprinose ukupnim troškovima, a da biste pronašli najpovoljnije avio karte za Tivat, olakšali smo i pretragu letova i uveli pretragu letova i smeštaja. Ako vaše putovanje nije vezano za neki konkretan datum, pretraga letova za Tivat može se podesiti tako da proveravate cenu za letove dan-dva pre planiranog, a takođe vidite i kolika je razlika u ceni ako čitavo putovanje pomerite nedelju dana ranije ili kasnije.

Avio karta za Tivat – cene

Naravno, za preciznu informaciju neophodno je proveriti tačan datum jer se cene menjaju iz dana u dan. Bez obzira na to, letovi za Tivat danas mogu da koštaju povoljno ukoliko ste avio karte za Tivat kupili na vreme.

Standardna cena preko avio prevoznika Er Srbija za povratan let Begorad – Tivat iznosi oko 100 evra. Avio karte Beograd – Tivat u jednom pravcu koštaju oko 60 evra. U ovu cenu uračunate su aerodromske takse i ručni prtljag. Crnogorski prevoznik Montenegro erlajnz ima veoma slične cene, takođe za direktan let. Uz postojeću liniju Tivat – Beograd, za 2018. godinu planira se ponovno uvođenje leta Niš – Tivat, koji je bio obustavljen 2013.  

Veoma popularan je i let iz Moskve za Tivat, a njegova cena kreće se od 163 evra za povratnu kartu sa svim aerodromskim taksama. U ovu cenu uključen je prtljag od 23 kg uz ručni od 8 kg. Red letenja Tivat – Moskva: ponedeljak, sreda, petak, nedelja. Polasci su u jutarnjim časovima, a iz Moskve u ranim poslepodnevnim satima.

Promotivne avio karte za Tivat

Ukoliko želite da kupite karte za Tivat po specijalnoj ceni a nemate dovoljno vremena da mesecima pratite ponude i promocije da biste znali kada se one javljaju, imamo dva rešenja. Jedna ideja je da se prijavite na besplatan eSky bilten, u kojem ćete redovno dobijati najsvežije informacije o avio kompanijama koje u tom periodu imaju avionske karte na akcijama, recimo promotivne avio karte Tivat – Beograd.

Druga solucija je da posetite odeljak na našem sajtu Prilike, gde ćemo vas uredno obaveštavati o posebno jeftinim avionskim kartama za Tivat (i druge gradove) preko svih avio prevoznika. Uz jeftine avio karte za Tivat iz Beograda, možda ćete uspeti da po povoljnoj ceni nađete i karte za neki drugi grad u koji planirate da putujete.

Kada je najbolje kupiti avio karte za Tivat?

Avio karte za Tivat mogu brzo da se rasprodaju u toku letnje sezone, stoga ih rezervišite što pre. Na cenu karte utiču razni faktori, ali pokazalo se da je najbolje kupiti ih bar dva meseca unapred.

Kada letite na relaciji Beograd – Tivat, kao najpovoljniji dani za letove do Tivta pokazali su se utorak, sreda i subota. Tada je moguće naći veoma povoljne cene avio karata za Tivat. Ovo važi pogotovo u vreme posebnih akcija i promocija avio prevoznika.

Tivatski aerodrom

Međunarodni aerodrom Tivat nosi IATA kod TIV. Nalazi se u mestu Mrčevcu na jugu Crne Gore. Udaljen je tri kilometara na jug od Tivta. Njime se služe i obližnji gradovi Budva, Kotor i Herceg Novi. Od Budve je udaljen samo 20 km, dok ga od Kotora deli osam kilometara.

Godišnje se preko aerodroma u Tivtu preveze nešto više od milion putnika. Pored aerodroma u Podgorici, jedan je od dva putnička aerodroma u Crnoj Gori. Prometniji je od podgoričkog, a koriste ga prvenstveno putnici koji žele brzu vezu ka Crnogorskom primorju, prvenstveno ka Kotorskom zalivu, u kojem se Tivatski aerodrom nalazi. Za brojne letove iz Moskve, Beograda, Pariza, Praga, Berlina na njegovoj pisti biće organizovano i noćno sletanje, kako je najavljeno tokom 2018.

Tivatski aerodrom je baza avio kompanije Montenegro erlajnz. Od nekadašnjeg malog aerodroma izgrađenog 1957. godine postao je jedan od najbrže rastućih aerodroma u regionu.

Kako doći do primorskih gradova sa aerodroma u Tivtu?

Budva, Porto Montenegro, ali i sam Tivat, zahvaljujući tome što su blizu tivatskog aerodroma, nadomak su taksi prevozom. Tokom sezone funkcionišu i nešto ređi autobusi, a iz Tivta su dostupni i oni regionalni.

Ukoliko se iz Tivta vozite primorjem, koristićete Jadransku magistralu, koja se nalazi uz sam tivatski aerodrom. Ona omogućava laku i pristupačnu konekciju ka gradovima Crnogorskog primorja.

Taksi prevoz sa tivatskog aerodroma do obližnjih gradova je veoma dobro organizovan. Cena taksi vožnje do Tivta je oko 10 evra. Moguće je organizovati prevoz i za Budvu i Kotor, ali i na podgorički aerodrom, udaljen nešto više od 80 kilometara. Nije daleko ni dubrovački aerodrom Čilipi, koji se nalazi 44 km dalje (uz prevoz trajektom).

Ukoliko ste kupili jeftine avio karte za Tivat iz Beograda u toku letnje sezone, aerodrom obično organizuje transfer do gradova Primorja. Nešto manje popularna opcija je prevoz do lokalne autobuske stanice Mrčevac, odakle saobraćaju regionalni autobusi.

Avio kompanije koje saobraćaju do Tivta

Nekoliko velikih redovnih avio prevoznika, ali i par niskobudžetnih, nudi jeftine avionske karte za Tivat.

Među najpoznatijima koji imaju redovan let za Tivat ističe se Aeroflot (avio karte Tivat – Moskva), Air Serbia (direktan let Beograd – Tivat) i Montenegro erlajnz, koji ima redovne letove za moskovski aerodrom Domodedovo i beogradski Nikola Tesla.

Ruski niskobudžetni prevoznik Pobeda organizuje letove za Tivat iz Moskve (sletanje na Vnukovo), a EasyJet sezonske letove za London, Mančester i Ženevu. Veoma je veliki broj sezonskih i čarter letova za aerodrom u Tivtu – preko mnoštva evropskih avio prevoznika, među kojima su Ukraine International Airlines, TUI Fly Belgium i Netherlands, Transavio France, SAS, Norwegian Air Shuttle, FlyDubai i mnogi drugi.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Tivat na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Tivat?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Tivat, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Tivat?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Tivat uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Tivatu

Popularne avio kompanije za Tivat

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Tivatu

Nađite smeštaj u Tivatu