Meni

Beograd Tivat - Pretražite letove

Prikaži filtere

Tivat

Šta sve treba znati prilikom kupovine Beograd - Tivat avio karte

Bilo da vas zanima avio karta Beograd - Tivat jedan pravac, ili ste u potrazi za povratnim letom do ovog crnogorskog grada, više je načina da kupite avionsku kartu. Uz klasične turističke agencije, možete koristiti i prednosti tehnologije 21. veka, pre svega društvene mreže. Influenseri u sferi putovanja često imaju neke korisne savete za kupovinu, a nekada i popuste. No, ono na šta se i oni sami često oslanjaju prilikom pretrage dobrih putovanja i avionskih karata jesu sajtovi za pretraživanje letova.

Takvi sajtovi za pretraživanje letova – kao što je recimo eSky – brz su i jednostavan način da pretražite sve opcije direktnih i letova s presedanjem za koji god grad vas interesuje. Jednako su uspešni i kada vas zanimaju npr. jeftini letovi Beograd – Tivat. Na eSky ne samo da možete kupiti Beograd - Tivat avio karte već možete i rezervisati smeštaj zajedno sa avionskom kartom, te tako ostvariti duplu uštedu – manje vremena provedenog u organizaciji putovanja, ali i uštedu na ukupnoj njegovoj ceni i do čak trideset odsto.

U ovom tekstu dajemo vam nekoliko korisnih saveta o kupovini Beograd – Tivat avio karte, koje kasnije možete iskoristiti i za kupovinu karata za mnoge druge destinacije!

Pretraga avionske karte iz Beograda za Tivat

Kada tražite avionski let Beograd – Tivat, na sajtu eSky postoje neke dodatne opcije koje pomažu putnicima da bolje organizuju putovanje. Pre svega, oni koji nemaju fiksan datum putovanja mogu da koriste opciju Slični letovi ili +/- 3 dana, koje im pokazuju periode ili datume kad su jeftinije avio karte, letove s presedanjem, letove različitih avio kompanija... Mogućnost izbora je velika jer su u opciji letovi iz Beograda za Tivat preko razičitih avio kompanija, čak i s presedanjem u nekoj od susednih zemalja – za one koji vole da obiđu više gradova tokom jednog putovanja.

Ušteda se može ostvariti i rezervisanjem više usluga na jednom mestu, a eSky konkretno nudi da rezervišete i smeštaj uz svoje avionske karte iz Beograda za Tivat, ili recimo rentirate automobil, kupite putno osiguranje i slično.

Sve ove usluge moguće su i preko mobilne aplikacije eSky, koja se može besplatno preuzeti s interneta, a uz nekoliko klikova omogućava vam kupovinu avionske karte – i navedenih pratećih usluga – čak i u hodu.

Postoje li jeftine avio karte iz Beograd za Tivat?

Različiti avio prevoznici na različite načine određuju cene avionskih karata ako koristite njihove usluge, no moguće je naći i jeftine avio karte iz Beograda za Tivat. Njih je, doduše, teško naći u periodima dok traje letnja sezona – jer su tada veoma popularni letovi do Crnogorskog primorja i mnogi putnici iz Srbije sve više kupuju avionske karte kada odlaze tamo.

Ipak, kada izbegnete jek sezone i velike praznike, kao što je recimo Nova godina, avio let Beograd – Tivat ne morate skupo platiti – njegova cena može biti relativno niska u odnosu na autobuski ili prevoz vozom, pogotovo kad uzmete u obzir koliko traje vaše putovanje do obale Crne Gore. Mnogim putnicima iz Srbije su zbog toga interesantne jeftine avio karte iz Beograda za Tivat.

Koji sve prevoznici saobraćaju do Crnogorskog primorja?

Dva prevoznika imaju direktne letove do Crnogorskog primorja iz Beograda: Air Serbia i Montenegro Airlines, uz druge prevoznike koji imaju letove samo s presedanjem.

Koji je povoljniji od ta dva prevoznika? Teško je reći, jer na cenu utiče mnoštvo faktora. U zavisnosti od izbora prevoznika, let Beograd - Tivat cene mogu se razlikovati, ali na njih utiče i vreme leta. Takođe, bitan faktor je i blizina putovanja – što se više bliži datum planiranog puta, to je izvesnije da će cena avionske karte skočiti. Takođe, pošto ovi prevoznici imaju više polazaka tokom nedelje, birajte da putujete radnim danom umesto vikendom ukoliko vam je bitno da vaša avionska karta iz Beograda za Tivat bude što povoljnija.

I avio karte Beograd - Tivat Montenegro Airlines i karte prevoznika Air Serbia mogu se naći i na promocijama tokom različitih perioda godine (obe kompanije svake godine imaju različite datume, a takođe i drugačije uslove nude). Predlažemo da se pretplatite na newsletter u kojem vas eSky obaveštava kada počnu promocije, i to ne samo kod ova dva, već i kod mnogih drugih prevoznika.

Koliko košta povratna karta Beograd – Tivat?

Cena avionske karte Beograd - Tivat u jednom smeru kreće se od oko 70 evra, dok za povratnu kartu na toj relaciji treba izdvojiti oko 110 evra. To su uobičajene cene na ovoj relaciji.

Kada budete proveravali cenu avio karte Beograd – Tivat, svakako treba ukucati okvirne datume putovanja jer će vam oni dati tačnije iznose. Kada kupujete avio karte Beograd - Tivat u jednom pravcu, manji faktor biće cena dodatnih usluga – kao što su recimo prtljag ili obroci u avionu, ali prilikom kupovine povratne karte Beogad – Tivat, cene prtljaga i obroka mogu vam drastično povećati cenu karte. Raspitajte se stoga o različitim tarifama i klasama avionskih karata i uslugama koje uz njih idu.

Ili, još jednostavnije – pogledajte u svom eSky pretraživaču koje su usluge uključene uz vašu avionsku kartu, a šta treba doplatiti i po kojoj ceni. Sve ove doplate prikazane su transparentno, kako bi vam što više vremena uštedele prilikom rezervacije avionske karte i maksimalno olakšale pretragu.

Specijalne pogodnosti uz avio karte Beograd – Tivat

Naravno, porodice koje putuju u Crnu Goru na letovanje sa najmlađim članovima interesuje cena avio karte Beograd - Tivat za decu i da li će za najmlađe dobiti neki popust. Avionski prevoznici do Crne Gore imaju različite promocije, koje uključuju i porodične pakete. Tako za avio karte Beograd - Tivat cena može varirati, a da bismo vam omogućili dobar uvid u aktuelne popuste, na posebnom mestu možete proveriti da li ti popusti važe – u odeljku veb sajta ili aplikacije eSky zvanom Prilike.

Esky nudi još pogodnosti za one koji su odlučili da otputuju na Crnogorsko primorje a nemaju baš mnogo vremena da istražuju cene karata, posebno ne smeštaja za ovu destinaciju. U tom slučaju, idealan za vas je odeljak sajta Let+Hotel, u kojem po objedinjenoj ceni možete naći smeštaj u hotelu zajedno sa avionskom kartom. Čak 75% možete uštedeti na ukupnoj ceni, a bar 50% vremena u pretraživanju.

I ne samo to, sve smeštajne kapacitete koje imamo u ponudi ocenili su i mnogi drugi putnici, pa ih možete birati ne samo po uslugama koje nude već i po ocenama koje su im dodelili drugi korisnici. Ne zaboravite da je eSky je tokom 15 godina poslovanja stekao impresivan broj korisnika – više od 150 miliona.

Prevoz do aerodroma i Crnogorskog primorja

Najjeftiniji letovi iz Beograda za Tivat vode sa beogradskog međunarodnog aerodroma Nikola Tesla. Ovo je glavni aerodrom u Beogradu i jedini se u njemu koristi za putničke letove. Nalazi se u Surčinu, na manje od 20 kilometara od grada, te se zove i Surčinski aerodrom. Ima oznaku BEG. Do njega se iz centra grada za oko pola sata može doći taksijem i automobilom prateći izlaz sa auto-puta A1. Gradskim prevozom se do njega stiže za oko 50 minuta (ali izdvojte sat i po do dva u slučaju gužve ili u saobraćajnom špicu). Sa Novog Beograda do njega vodi autobus 607, sa Trga Slavija kombi A1, a sa Zelenog venca autobus na liniji 72. Svi ovi prevozi polaske imaju na oko 30 minuta u toku dana.

Vaša najjeftinija avio karta Beograd-Tivat dovešće vas na tivatski aerodrom, pod oznakom TIV, koji se nalazi u Mrčevcu, uz crnogorsku obalu, na oko 3 km od grada. Ovaj aerodrom koristi se i za odlaske u Budvu, Kotor ili Herceg Novi jer se nalaze u neposrednoj blizini – Budva na oko 20 km, Kotor na 8 km, pa su lako dostupni taksijem ili iznajmljenim automobilom. Ovaj aerodrom je najprometniji u Crnoj Gori i iako je nekada bio mali, sada je postao jedan od aerodroma koji su se najbolje razvili u regionu. Baza je Montenegro erlajnza. Nešto ređe sa ovog areodroma saobraćaju autobusi, ali je sigurniji i brži vid prevoza do obližnjih primorskih gradova taksi. Do Tivta se stiže, primera radi, po ceni od oko 10 evra.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Tivat na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Tivat?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Tivat, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Tivat?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Tivat uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Tivat

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Tivat

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Tivatu

Nađite smeštaj u Tivatu