Meni

Kako otkazati najam automobila?

Kako otkazati najam automobila?

Da biste otkazali najam automobila, posetite tab Pristup rezervacijama. Tu možete i izmeniti rezervaciju, na primer odabrati neka druga kola, rezervisati dodatnu opremu ili obaviti novu rezervaciju.

Otkazivanje rezervacije moguće je pod uslovima koji su određeni u Opštim uslovima.

Najam je plaćen u potpunosti

Ako ste najam automobila platili unapred, možete otkazati tu rezervaciju do 48 sati pre nego što podignete automobil. Rezervacije koje se otkažu posle toga podležu naknadi u iznosu od tri dana najma. Naknada za otkazivanje nikada ne može biti veća od ukupne cene najma automobila.

Avansno rezervisanje

Ako platite samo deo ukupnog iznosa najma automobila, avans se ne vraća ukoliko otkažete manje od 48 sati pre podizanja automobila. Rezervacije otkazane posle tog perioda podležu naknadi – trošak je ekvivalentan iznosu avansa ili iznosu trodnevnog najma, koji god da je iznos veći.

Nepodizanje automobila

Ukoliko otkažete rezervaciju pre nego što zapravo počne najam ili se ne pojavite da podignete automobil u dogovoreno vreme, nadoknađuje se 100% troškova najma.

Ista pravila se primenjuju ako nemate karticu sa konveksnom šifrom (na ime glavnog vozača) ili novca da platite avans, u skladu sa zahtevima agencije za najam automobila.

Pažnja! Neke agencije za najam automobila imaju sopstvenu politiku otkazivanja. Saznaćete koja su njihova pravila u fazi biranja automobila. Potom je možete proveriti u tabu Pristup rezervacijama ili nas kontaktirajte ovde.

 

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.rs.

Da li ste u članku našli informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenju, ovaj članak:
Hvala na Vašem mišljenju!