Meni

Vaš eSky nalog: šta vam pruža i kako da ga koristite?

Vaš eSky nalog: šta vam pruža i kako da ga koristite?

Pošto obraćamo pažnju na vaš komfor, stvorili smo i neprestano poboljšavamo vaš eSky nalog. Proverite kako lakše možete da upravljate svojim rezervacijama uz pomoć vašeg naloga i zašto bi vredelo da ga napravite!

Gde mogu da se ulogujem ili registrujem?

Link za svoj nalog možete da pronađete u polju menija na internet strani eSky-a ili neposredno na ovoj adresi.

Ukoliko već imate otvoren nalog, možete da se prijavite preko imejla i lozinke. I to vam je sve!

Ukoliko još uvijek nemate svoj nalog, možete da se registrujete unoseći adresu svoje elektronske pošte. Mi ćemo potom da na vašu adresu pošaljemo poruku s linkom koji bi trebalo da iskoristite za kreiranje lozinke. Pošto kreirate lozinku, možete da koristite svoj nalog.

Šta predstavlja vaš nalog?

Vaš eSky nalog je mesto s kog možete jednostavno da upravljate svojim rezervacijama - i onima za avionske letove, ali i onima za hotelski smještaj. Zahvaljujući njemu možete da dodate i snimite podatke za prijavu za let preko interneta (online check-in). Osim toga, ulogovani korisnici ostvaruju popuste na hotelske rezervacije i mogu da dobijaju informacije o promenama cena letova koji ih interesuju. Ovo još više olakšava traženje jeftinih mogućnosti za putovanja!

A dodatno, nalog vam omogućava da brže i povoljnije rezervišete letove i hotele, zahvaljujući činjenici da ne treba svaki put ponovo popunjavati podatke u formularima za rezervaciju. To je posebno važno za one ljude koje često putuju!

Šta sve možete da radite preko svog naloga

Koje opcije možete da pronađete na vašem nalogu?

 1. Ponovno slanje potvrde o rezervacije na izabranu imejl adresu.
 2. Unos potrebnih podataka potrebnih za prijavu na let preko interneta (online check-in) - i za vas, ali i za vaše saputnike.
 3. Promena termina leta - Vaš nalog vam omogućava da šaljete upite da li je moguće da se promeni termina leta.
 4. Promena u kontakt podacima - imejl adrese i telefonskog broja.
 5. Pregled rezervacija letova i hotela.
 6. Informacije o neophodnim vizama (s mogućnošću njihove kupovine) i dodatnoj dokumentaciji kao i o važećim pravilima putovanja.
 7. Mogućnost kupovine dodatnih usluga kao što su:
  • registrovan prtljag,
  • prioritetno ukrcavanje,
  • putničko osiguranje,
  • iznajmljivanje automobila,
  • rezervacije smeštaja - sa mogućim popustom do 30%.
 8. Mogućnost upravljanja sopstvenim upozorenjima o cenama - aktiviranje obaveštenja o najpovoljnijim cenama letova na odabranim destinacijama.

Da li ću takođe na svom nalogu da pronađem prethodne rezervacije?

Odmah čim kreirate svoj eSky nalog, takođe možete da dobijete pregled i svojih prethodnih rezervacija. Sve što je potrebno je da upotrebite formular na ekranu "Moje rezervacije", navodeći broj narudžbine kod eSky-a. Pažnja! kao biste mogli da importujete prethodne rezervacije, te rezervacije moraju biti obavljene preko iste imejl adrese uz pomoć koje ste otvorili vaš nalog.

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.rs.

Da li ste u članku našli informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenju, ovaj članak:
Hvala na Vašem mišljenju!