Meni

Kako mogu dokupiti dodatni prtljag nakon što sam odradio check-in?

Kako mogu dokupiti dodatni prtljag nakon što sam odradio check-in?

Ponekad, dok ste usred pakovanja kofera, ispostavlja se da sve stvari koje ste planirali poneti sa sobom ne mogu da stanu u prtljag te veličine koju ste platili za vreme rezervacije avionske karte. Dešava se takođe, da ponekad poželite poneti sa sobom stvari koje ne smete uneti u ručnom prtljagu u avion.

Većina aviokompanija nudi mogućnost kupovine dodatne količine prtljaga. Naknada za tu uslugu i uslovi vezani za nju variraju zavisno od avio kompanije sa kojom putujete.

Pozovi našu korisničku službu

Ukoliko morate da promenite nešto u vašoj rezervaciji, najbolji je način da pozovete naš Korisnički Servis

eSky-ev konzultant će Vam pomoći da nabavite dodatni komad prtljaga ili da povećate dozvoljenu težinu prtljaga koji ste već kupili – čak i ako ste se već čekirali. Na taj način možete isto naručiti prevoz sportske opreme (na primer daske za surfovanje ili skija) ukoliko Vam zatreba.

Povoljnije nego na šalteru

Naravno, postoji mogućnost da veću količinu prtljaga prijavite na šalteru na aerodromu, ali naknada za tu uslugu na licu mesta je znatno veća i zavisi od avio kompanije sa kojom putujete.

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.rs.

Da li ste u članku našli informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenju, ovaj članak:
Hvala na Vašem mišljenju!