Meni

Dodatne usluge koje hoteli nude besplatno ili uz doplatu.

Dodatne usluge koje hoteli nude besplatno ili uz doplatu.

Mnogi hoteli nude dodatne usluge, kao što su: usluge buđenja, pranja veša, rum servis, naručivanje taksija, ulaznice za kulturne događaje, tustičke informacije, čuvanje vrednosti u sefu. Neke od ovih usluga se dodatno doplaćuju.

Mini-bar

Ova opcija se smatra za dodatnu uslugu i obično se doplaćuje. Sve što ste koristili iz mini-bara (pića, grickalice) plaćaju se na kraju boravka, prilikom odjavljivanja. U svakoj sobi treba da postoji spisak svega što se nalazi u mini-baru, uz cene za svaku stavku sa spiska.

Kafa i čaj

Mnogi hoteli nude besplatan čaj i kafu u sobama. Kad je to slučaj, hoteli opremaju sobe mašinama za kafu i čajnicima, uz koje u sobi ostavljaju set koji se sastoji od kesica za čaj, kafe, šećera i mleka, kao i plastičnih ili staklenih čaša ili šolja.

Van sobe

Dodatni sadržaj koji hoteli nude uglavnom je uslovljen standardom hotela. U taj sadržaj obično spadaju: bazeni, saune, sale za fitnes, teretane, prostorije za opuštanje i oporavak tela, suvenirnice i prodavnice nakita, frizerski saloni, prostor za skadištenje prtljaga ili opreme za rekreaciju, konferencijske sale, turističke agencije, besplatni parking, vešeraj.

Internet konekcija

Većina hotela nudi pristup internetu. Bolji hoteli često u sobama imaju izuzetno jaku širokopojasnu konekciju u sobama. Ovo se obično ne naplaćuje dodatno. U nekim hotelima internet se može koristiti u internet kafeima – cena usluge se razlikuje od hotela do hotela.

Mnogi hoteli obezbeđuju bežičnu internet konekciju (Wi-Fi). Nekada postoje restrikcije za pristup mreži, a pristup se može dodatno naplaćivati. Osoblje hotela pruža informacije o tome koliko se naplaćuje ova usluga.

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.rs.

Da li ste u članku našli informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenju, ovaj članak:
Hvala na Vašem mišljenju!