Meni

Dodatne usluge koje hoteli nude besplatno ili uz doplatu.

Dodatne usluge koje hoteli nude besplatno ili uz doplatu.

Mnogi hoteli nude dodatne usluge, kao što su: usluge buđenja, pranja veša, rum servis, naručivanje taksija, ulaznice za kulturne događaje, tustičke informacije, čuvanje vrednosti u sefu. Neke od ovih usluga se dodatno doplaćuju.

Mini-bar

Ova opcija se smatra za dodatnu uslugu i obično se doplaćuje. Sve što ste koristili iz mini-bara (pića, grickalice) plaćaju se na kraju boravka, prilikom odjavljivanja. U svakoj sobi treba da postoji spisak svega što se nalazi u mini-baru, uz cene za svaku stavku sa spiska.

Kafa i čaj

Mnogi hoteli nude besplatan čaj i kafu u sobama. Kad je to slučaj, hoteli opremaju sobe mašinama za kafu i čajnicima, uz koje u sobi ostavljaju set koji se sastoji od kesica za čaj, kafe, šećera i mleka, kao i plastičnih ili staklenih čaša ili šolja.

Van sobe

Dodatni sadržaj koji hoteli nude uglavnom je uslovljen standardom hotela. U taj sadržaj obično spadaju: bazeni, saune, sale za fitnes, teretane, prostorije za opuštanje i oporavak tela, suvenirnice i prodavnice nakita, frizerski saloni, prostor za skadištenje prtljaga ili opreme za rekreaciju, konferencijske sale, turističke agencije, besplatni parking, vešeraj.

Internet konekcija

Većina hotela nudi pristup internetu. Bolji hoteli često u sobama imaju izuzetno jaku širokopojasnu konekciju u sobama. Ovo se obično ne naplaćuje dodatno. U nekim hotelima internet se može koristiti u internet kafeima – cena usluge se razlikuje od hotela do hotela.

Mnogi hoteli obezbeđuju bežičnu internet konekciju (Wi-Fi). Nekada postoje restrikcije za pristup mreži, a pristup se može dodatno naplaćivati. Osoblje hotela pruža informacije o tome koliko se naplaćuje ova usluga.

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.pl S.A.

Zainteresovao vas je članak, ali treba vam više informacija?
Hvala na pomoći

Vaše mišljenje će nam pomoći da kreiramo bolje i više prilagođene članke.

Trenutno nismo u mogućnosti da pošaljemo vaše zabeleške

Pošaljite ponovo ili pokušajte kasnije.