Meni

Odjava iz hotela (check out)

Odjava iz hotela (check out)

Procedura odjavljivanja iz hotela (check-out) mora uvek biti završena do vremena za odjavljivanje koje je odredio hotel.

Ne zaboravite!

Odjava se obično mora obaviti u 12.00 i do tada morate napustiti hotelsku sobu. Međutim, svaki hotel individualno određuje vreme ostanka u hotelu - tokom prijavljivanja osoblje recepcije informiše goste o vremenu odjave.

Pažnja!

Ukoliko ostanete duže od vremena određenog za odjavu, hotel vam može naplatiti još jedno noćenje. Neki hoteli dozvoljavaju kasno odjavljivanje - međutim, to treba unapred da se dogovori sa hotelskim osobljem. Za kasnije ili ranije odjavljivanje može se zatražiti dodatno plaćanje.

Prilikom napuštanja hotelske sobe, savetujemo vam da pažljivo proverite da li ste spakovali sav prtljag koji ste doneli. Zatim idite na recepciju, vratite ključ od sobe i regulišite sva potraživanja.

Pojedini hoteli nakon odjave imaju prostoriju u kojoj možete ostaviti prtljag na čuvanje dok čekate na prevoz.

ESky sistem rezervacija funkcioniše na takav način da se plaćanje za boravak vrši pre nego što odete u hotel. Međutim, on će obuhvatati ​​samo usluge koje su uključene u rezervisani proizvod. Svi dodatni troškovi moraju biti plaćeni pre napuštanja hotela. To uključuje, na primer, troškove minibara, račune za telefon ili restoran.

Hotel takođe može izdati fakturu za vaš boravak. Na zahtev gosta, recepcionar može naručiti taksi.

 

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.rs.

Da li ste u članku našli informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenju, ovaj članak:
Hvala na Vašem mišljenju!