Meni

Pretražite letove za Beč

Prikaži filtere

Beč

Svi letovi za Beč na jednom mestu

Kada kupujemo avionske karte za neki grad, najviše nam znači da sve letove koji postoje između ta dva grada možemo da vidimo na jednom mestu – bilo da želimo da proverimo cene avionskih karata ili želimo da vidimo koji nam avio prevoznik više odgovara jer pruža više usluga.

Ovo važi, naravno, i kada su letovi za Beč u pitanju. Najbolje ih je pretraživati u nekom od onlajn pretraživača letova, koji uz samo pretraživanje svih mogućih kombinacija imaju i različite korisne opcije – sortiranje po ceni, pregled avionskih karata prema datumima polaska, prikaz najpovoljnijih letova u mesecu, najpovoljnijih letova ako putovanje odložite za nekoliko dana... I mnoge druge!

Na internet portalu eSky omogućena su sva ova pretraživanja – recimo za najjeftinije avionske karte za Beč – uz sve pomenute pogodnosti i transparentan prikaz cene. Kao plus uz sve što je navedeno, istoimena besplatna mobilna aplikacija daje vam mogućnost da idealan let za sebe rezervišete u pokretu. I to nije sve – kada budete kupovali avionsku kartu za Beč ili neki drugi grad u Evropi ili u svetu, sada možete rezervisati i smeštaj, što će vam dati pregledniji iznos troškova celokupnog putovanja. Rezervišite avio karte za Beč zajedno sa smeštajem na ovom linku.

Avionske karte Beograd – Beč

Avionske karte na ovoj relaciji možete naći preko različitih avio prevoznika, ali kompanije koje nude direktne letove na relaciji Beograd – Beč su samo dve.

Air Serbia iz srpske prestonice ka Beču ima nekolio polazaka u toku nedelje (nekim danima u jutarnjim i večernjim časovima), s tim što ih nema svakog dana, ali su tokom vikenda malo češći. Avionske karte za Beč možete kupiti po jeftinijim cenama preko ove ili neke druge kompanije u toku važenja popusta i promocija, koje su za svaku kompaniju u periodu koji ona odredi. Da biste pratili cene i ugrabili najjeftiniju ponudu za Beč, pretplatite se na besplatan newsletter kompanije eSky. Obaveštavaćemo vas redovno o svim aktuelnim popustima, a ako više volite da sami proveravate koji popusti u nekom periodu važe za koji grad, to možete pronaći sve na jednom mestu u odeljku sajta Prilike.

Avionske karte za Beč možete rezervisati i preko austrijskog nacionalnog prevoznika Austrian Airlines. On takođe saobraća nekoliko puta nedeljno, sa više polazaka nekim danima. Let traje nešto kraće od sat i po vremena.

Imajte na umu da avionska karta za Beč cena raste kada se bliži datum putovanja, a takođe i u periodima velikih praznika kao što su Nova Godina, Uskrs ili Božić, te ako vas zanimaju jeftini letovi za Beč iz Beograda, najbolje je da mesto na njima rezervišete na vreme.

Letovi za Beč iz Niša

Avionska karta za Beč može vas stajati manje ako organizujete polazak iz Niša. Iz ovog grada na jugu Srbije saobraća avio prevoznik Wizz Air, koji ima polaske utorkom i subotom u poslepodnevnim satima. Avio karte za Beč low cost mogu vas stajati veoma malo, ali imajte na umu da se preko ovog avio prevoznika dodatno naplaćuje prtljag (i to po smeru putovanja) kao i sve dodatne usluge, ako što su obroci i piće u avionu, dodatni prostor za noge, prioritet prilikom ukrcavanja i slično.

Cena avio karte za Beč iz Niša može biti oko 20 evra u jednom pravcu, ali imajte na umu da cene znatno mogu varirati s obzirom na period putovanja, peiod u kojem ste unapred kupili kartu i druge uslove, te se jeftini letovi za Beč nekad mogu naći i preko redovnih avio kompanija.

Aerodrom Beč – dolasci i polasci

Flughafen Wien-Schwechat naziv je bečkog aerodroma, koji nosi IATA oznaku VIE i nalazi se u Švehatu, 18 km od Beča i oko 50 kilometara od Bratislave, zbog čega ga skoro podjednako koriste oba grada. Ovaj međunarodni aerodrom najveći je u Austriji i godišnje se ovde preveze 27 miliona putnika. Služi kao baza kompanijama kao što su Austrian Airlines i Eurowings Europe, ali i niskobudžetnim Laudamotion, Level, EasyJet Europe i Wizz Air. Beč aerodrom Schwechat služi i za letove takođe niskotarifnog prevoznika Eurowings (bivši Germanwings), a među kompanijama s mnogo letova su i Turkish Airlines i British Airways.

Aerodrom u Beču putnicima nudi veoma gustu mrežu letova širom Evrope, ali i duge letove za Afriku, Aziju i Severnu Ameriku. Austrian Airlines sa Balkana ima mnogo letova (direktni letovi tokom cele godine, ali i čarter letovi za Beč): iz Beograda, Budimpešte, Podgorice, Prištine, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Zagreba, a u letnjem periodu proširuje se i na popularne destinacije kao što su Dubrovnik i Split na Balkanu, uz brojne destinacije ka mediteranskim letnjim destinacijama, pa čak i Los Anđelesu.

Na ovaj aerodrom sleću direktni letovi za Beč iz Beograda avio kompanija Air Serbia i Austrian Airlines, ali i Wizz Air let iz Niša za Beč i letovi za Beč iz Tuzle.

Bečki aerodrom – kako se prevesti?

Više je načina da se sa bečkog aerodroma Švehat stigne do centra Beča i obližnjih gradova: automobilom, taksijem, vozom ili autobusom.

Automobilom: Svi letovi za Beč vode do aerodroma Švehat, na kojem je dostupan veliki broj taksi-vozila i agencija za rentiranje automobila. Kada idete ka aerodromu, auto-put A4 prolazi odmah pored bečkog aerodroma, a vodi od centra Beča do Budimpešte. Pratite oznaku Flughafen Wien-Schwechat koja označava izlaz ka aerodromu.

Do Bratislave možete stići auto-putem 16, koji se od A4 odvaja i ide ka istoku.

Vozom: Do centra Beča sa aerodroma odvešće vas S-Bahn linija metroa S7, a prevoz traje oko pola sata. Nešto skuplji vid železničkog prevoza je City Airport Train, koji do centra grada (železničke stanice Wien Mitte) stiže za samo 16 minuta.

Sa podzemne železničke stanice na aerodromu vozovi vode do daljih destinacija – kroz glavnu bečku železničku stanicu pa dalje ka Nemačkoj (ICE ili ÖBB Railjet vozovi). Za ovaj prevoz do Glavne železničke stanice u Beču izdvojte oko 15 minuta.

Autobusom: veliki broj autobuskih polazaka vodi sa bečkog aerodroma Švehat do različitih mesta u Beču, kao i do obližnjih gradova Bratislave, Budimpešte i Brna.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Beč na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Beč?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Beč, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Beč?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Beč uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Beču

Popularne avio kompanije za Beč

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Beču

Nađite smeštaj u Beču