Meni

Pretražite letove iz Beograda za Beč

Prikaži filtere

Beč

Kako najbolje do austrijske prestonice: Beograd - Beč jeftine avio karte

Beograd - Beč jeftini letovi najpraktičniji su i najbrži način da stignete u prestonicu Austrije, a često mogu da budu i najjeftinije prevozno sredstvo. U ovom trenutku se avio karte Beograd - Beč low cost ne mogu naći (za to morate proveriti neke od drugih obližnjih aerodroma), ali je i pored toga moguće naći jeftine avionske karte Beograd – Beč preko redovnih avio kompanija tokom različitih godišnjih doba.

U poslednje vreme najpopularniji za traženje jeftinih avionskih karata iz Beograda za Beč (ali i sve druge konekcije u Evropi i širom sveta) jesu internet pretraživači avionskih karata. Oni koriste brojne prednosti moderne tehnologije kako bi putnicima ponudili rešenja prilagođena za svaki džep.

Tako i jeftini letovi Beograd – Beč postaju dostupni sve brojnijim putnicima iz Srbije. Let Beograd – Beč možete pretraživati ne samo onlajn, sa svog računara ili laptopa, već za to možete koristiti i mobilne aplikacije, kao što je recimo eSky. Dostupna je besplatno u odgovarajućoj internet prodavnici.

Idealan popust na avionske karte Beograd - Beč

Ako se još pitate kako da nađete jeftine avio karte iz Beograda za Beč iako ne postoje low cost letovi Beograd – Beč, za vas imamo nekoliko rešenja. Jedno od njih – ukoliko želite da uštedite novac a ne žurite sa putovanjem – jeste da izbegnete datume koji su popularni za letove. Najjeftiniji letovi Beograd – Beč mogu se naći onda kada nema puno zainteresovanih putnika (što znači npr. da birate radni dan umesto petka ili vikenda). Proverite tačne cene ne eSky za svaki željeni polazak.

Još jedna od opcija koja je pred vama ukoliko želite da nađete jeftini let Beograd – Beč jeste ta da rezervišete i smeštaj na svojoj destinaciji. Zajedničkom rezervacijom smeštaja i aviona na relaciji Beograd - Beč cena avio karte može znatno biti snižena. Proverite u Let + hotel i ostvarite uštedu i do 30 posto. Time praktično trošite kao da ste kupili avio karte Beograd - Beč low cost.

Inače, izbor smeštaja je ogroman, kako za Beč, tako i za druge gradove širom Evrope i u svetu. Osim toga, na istom mestu uz samo nekoliko klikova možete napraviti kompletan turistički aranžman – tako što ćete dodati usluge kao što su putno osiguranje ili iznajmljivanje automobila.

Beograd - Beč cena avio karte

Skupe su vam cene preko redovnih avio kompanija koje lete za Beč? Iako za sada avio karte Beograd - Beč Wizz Air ne možete naći, postoje brojne dodatne pogodnosti koje možete ostvariti i preko redovnih avio prevoznika korišćenjem modernih tehnologija, kao što je internet.

Da biste iskoristili popust na avionske karte Beograd – Beč tokom promocija kompanija koje do ovog grada saobraćaju, možete i pratiti sajtove avio kompanija koje najčešće prevoze na vašoj liniji (npr. Air Serbia ili Austrian), a takođe se možete i pretplatiti na eSky newsletter, kojim ćete uvek biti u toku sa najsvežijim informacijama s popustima i pogodnostima. U pojedinim periodima godine avio letovi Beograd – Beč mogu biti jeftiniji od drugih vidova prevoza.

I to nije sve – u sekciji Prilike objavljuju se avio karte iz Beograda za Beč onda kada se one kod avio kompanija pojave po specijalnim cenama, pa su karte u ovoj sekciji provereno jeftine. Iz tog razloga, kada naiđete na povoljne cene, najbolje je da ih kupite dok se ne rasprodaju.

Beogradski aerodrom Nikola Tesla i prevoz do njega

Bilo da ste kupili avio karte Beograd - Beč Air Serbia ili karte neke druge avio kompanije, upoznajte se sa svojim polaznim aerodromom. Godine 2006. ovaj, glavni aerodrom za putnički saobraćaj u Beogradu nazvan je „Nikola Tesla“. On se nalazi u delu grada zvanom Surčin (po tome se često naziva i surčinski aerodrom). Vaša avionska karta Beograd – Beč imaće zato na sebi oznaku BEG, jer je to šifra ovog aerodroma u međunarodnom saobraćaju.

Kada vam je u ruci Beograd - Beč avionska karta, treba da znate da na aerodrom treba stići poželjno dva sata pre vremena polaska, kako biste stigli da obavite sve neophodne sigurnosne kontrole, a na njegovim relativno nedavno renoviranim terminalima možete vreme provesti u nekom od kafića, uz mnoge druge sadržaje koji se tokom putovanja koriste (trafika, menjačnica, apoteka...).

Uz vaše Beograd - Beč avionske karte osmislite i prevoz do aerodroma. Na raspolaganju su vam uz taksi prevoz (koji se može i unapred rezervisati preko neke od zvaničnih službi) i autobuski javni prevoz. Onaj na liniji 72 polazi sa Zelenog venca, dok privatni prevoznik A1 saobraća sa trga Slavija i ima i nekoliko noćnih polazaka do „Nikole Tesle“.

Aerodrom u Beču – osnovne informacije

Svi letovi za Beč iz Beograda sleću na bečki međunarodni aerodrom, koji se na nemačkom naziva Flughafen Wien-Schwechat a u međunarodnom saobraćaju ima oznaku VIE. Nalazi se u Švehatu, na nešto manje od 20 kilometara od centra Beča. U njegovoj je i Bratislava (nešto manje od 60 kilometara zapadno). Ovaj aerodrom je najveći u Austriji i služi kao čvorište kompanija Austrian Airlines, Eurowings Europe. Uz to je i važna vazdušna luka za druge, niskobudžetne kompanijekao što su Wizz Air, Easy Jet Europe, Lauda i Level.

Letovi Beograd – Beč jedni su od brojnih u ponudi. Naime, preko ovog aerodroma godišnje se preveze tridesetak miliona putnika ka brojnim destinacijama u Evropi i prekookeanskim linijama do Azije, Afrike i Severne Amerike. Direktan let Beograd – Beč od tih kompanija trenutno imaju samo Air Serbia i Austrian Airlines.

A kako doći do grada kada ste se našli na aerodromu? Iznajmiti automobil, uzeti taksi na aerodromu (što je najskuplje rešenje) ili koristiti javni prevoz, koji je najpovoljniji, ali tako transport do Beča i najduže traje (S-Bahn linija S7 do grada stiže za oko 25 minuta). Sa aerodroma polaze i autobusi do različitih tačaka u Beču, kao i do obližnjih gradova: Bratislave, Brna, Budimpešte.

Koliko traje let Beograd – Beč?

Trajanje leta Beograd – Beč zavisi prvenstveno od toga da li ste uzeli kartu za direktan let.

U tom slučaju, let Beograd - Beč trajanje je od sat i deset minuta do sat i po vremena. U zavisnosti od tipa letelice (mlazni ili elisomlazni). Ipak, Beograd - Beč letovi koji su s presedanjem mogu trajati i duže, što opet zavisi od kompanije i od udaljenosti grada u kojem presedate. Recimo, let švajcarskom kompanijom Swiss sa kraćim presedanjem u Cirihu može da traje od nekih pet sati.

Kada pretražujete avio karte Beograd – Beč na eSky možete videti tačno trajanje leta kao napomenu uz svaku ponuđenu opciju za putovanje na dane koje odaberete. Što se tiče dodatnih usluga tokom leta, one su takođe navedene uz svaku avionsku kartu pojedinačno. Tako možete videti koja je dozvoljena težina prtljaga (i za koliko prtljaga ćete morati da platite doplatu). A napomene postoje i za to da li su hrana i piće uključeni uz avionsku kartu.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Beč na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Beč?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Beč, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Beč?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Beč uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Beč

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Beč

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Beču

Nađite smeštaj u Beču