Meni

Prtljag: ograničenje veličine i težine - Flybe

Flybe

Prtljag: ograničenje veličine i težine - Flybe

Proverite koja su pravila za prtljag kad letite preko kompanije Flybe. Ručni prtljag možete poneti bez doplaćivanja, uključen je u cenu karte. Pažnja! Kao i kad su druge avio-kompanije u pitanju, ručni prtljag kada letite kompanijom Flybe mora biti u okviru predviđenih dimenzija. Predati prtljag preko kompanije Flybe se doplaćuje. Standardni komad predatog prtljaga kada letite preko kompanije Flybe može da ima najveću težinu 23 kg, a ukupna težina ovog tipa prtljaga ne sme da pređe 46 kg. Predati prtljag se može doplatiti u zavisnosti od tarife avio-karte i mesta kupovine i ne zavisi od destinacije putovanja.

Ručni prtljag za Flybe

tip prtljaga

najveće dozvoljene dimenzije

najveća dozvoljena težina

Ručni prtljag

50 x 35 x 20 cm

ukupno 10 kg

Dodatni predmet *

-

* Dodatni predmet može biti, na primer, ženska torbica, torba za laptop i slično. Taj predmet mora da može da stane ispod sedišta ispred vas.

Pažnja! Svi delovi prtljaga računaju se u njegove dimenzije: ručke, točkovi i ostalo.

Predati prtljag za Flybe

prtljag

Cena*

 Tarifa Just Fly

1x23 kg

24£/34€ – 40£/54€

 

2 komada prtljaga – do 46 kg ukupno

48£/67€ – 53£/75€

 

Tarifa Get More

1x23 kg

Uključeno u cenu karte

 

2 komada prtljaga – do 46 kg ukupno

24£/34€ – 40£/54€

 

Tarifa All In

2 komada prtljaga – do 46 kg ukupno

Uključeno u cenu karte

 

* Cena zavisi od načina na koji ste kupili prtljag – najmanje ćete platiti ako ste prtljag kupili preko interneta, dok će prtljag doplaćen na aerodromu biti skuplji.

Višak prtljaga

Avio-prevoznik Flybe primenjuje doplatu za višak prtljaga. U ovom slučaju, doplata se plaća na aerodromu i samo se tamo može platiti (nemoguće je to učiniti pre puta, npr. preko interneta ili telefona). Doplata iznosi 15 £ / 20 € po svakom kilogramu viška prtljaga.

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.rs.

Da li ste u članku našli informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenju, ovaj članak:
Hvala na Vašem mišljenju!