Meni

Prtljag: ograničenje veličine i težine - Transavia Airlines

Transavia Airlines

Prtljag: ograničenje veličine i težine - Transavia Airlines

Proverite pravila koja za ručni prtljag ima kompanija Transavia Airlines. Zapamtite da dimenzije prtljaga određuje svaki avioprevoznik pojedinačno. Ako možete, odaberite mekani ranac umesto kofera čvrstih stranica. Biće lakše da se uklopi u dozvoljene dimenzije.

Predati prtljag takođe mora da bude u skladu sa određenim dimenzijama. Proverite dozvoljenu težinu i dimenzije predatog prtljaga preko kompanije Transavia Airlines. Broj kofera koje možete poneti sa sobom zavisi od putne klase i tarife avio-karte.

Ručni prtljag za Transavia Airlines

prtljag bez doplate

težina

dimenzije

da

10 kg

45 x 40 x 25 cm ili
55 x 40 x 25 cm*

* Svaki putnik može da odabere šta će biti deo ručnog prtljaga. Manji prtljag može se staviti ispod sedišta. Takav prtljag biće prihvaćeno da se unese u kabinu. Veći komad prtljaga smešta se u prtljažnik iznad sedišta. Ako je ovaj tip prtljaga veći od mesta koje je predviđeno u prtljažniku, biće prevezen sa predatim prtljagom. Putnik neće platiti doplatu, ali će morati da sačeka prtljag po sletanju,

Pažnja! Dimenzije ručnog prtljaga takođe uključuju sve elemente u njegovom sklopu: ručke, točkiće i ostalo.

Predati prtljag za Transavia Airlines

Predati prtljag uključen je u cenu karte.

osnovna tarifa

plus

max

1x20 kg

1x30 kg

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.rs.

Da li ste u članku našli informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenju, ovaj članak:
Hvala na Vašem mišljenju!