Meni

Pretražite letove za London

Prikaži filtere

London

Jeftini letovi u London

Kao grad koji je posetiocima interesantan iz najrazličitijih razloga, glavni grad Britanije je veoma posećen tokom čitave godine. Zbog toga se nekad možda čini da je teže naći jeftin let za London, ali ne brinite, jer onlajn pretraživač letova eSky nudi mnogo opcija za jeftine avio karte za London, kako iz Beograda, tako i iz Niša, ali i obližnjih aerodroma u susednim zemljama. U ponudi su povoljne avio karte za London preko niskobudžetnih avio kompanija, ali i preko onih redovnih, za direktan let Beograd-London, ali i za letove sa presedanjem.

Ukucajte aerodrom polaska – npr. let iz Londona za Beograd – i pregledajte cene sortirane od najmanje ka najvećoj. Kombinacije letova nekada uključuju više avio prevoznika kako biste dobili jeftin let za London, a u detaljima za svako putovanje možete videti šta je uključeno u cenu karte i koje se usluge podrazumevaju pod tom cenom.

Svoj jeftin let za London možete pretraživati ne samo sa računara i laptopa, već i sa mobilnog telefona. Preuzmite aplikaciju eSky još danas i na njoj slobodno pretražujte najjeftinije avio karte do Londona da biste našli za vas najbolju ponudu.               

Avionske karte za London iz Beograda

Direktan let za prestonicu Velike Britanije iz Srbije nudi srpska avio kompanija Er Srbija sa beogradskog aerodroma (do aerodroma Hitrou). Ipak, u zavisnosti od datuma putovanja i toga koliko ste ranije kupili karte, jeftin let za London možete naći i preko nekog niskobudžetnog avio prevoznika Wizz Air, koji takođe u određenim periodima nudi jeftine avio karte London-Beograd. Možda vam ne zvuči logično u prvi mah, ali povoljne ponude možete naći i preko nekog od drugih prevoznika, za letove do Londona sa presedanjem u nekom od evropskih gradova.

Let za London iz Beograda saobraća svakoga dana u prepodnevnim časovima, s dodatna dva leta u poslepodnevnim satima subotom i nedeljom (sleće se na londonski aerodrom Hitrou). Lou-kost Wizz Air let za London obavlja se tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom u različitim poslepodnevnim terminima. Dolazak je na londonski aerodrom Luton.

Najjeftinije avio karte za London

Cena povratne karte za London varira, najviše u zavisnosti od prevoznika i termina putovanja. Kad su direktni letovi u pitanju, jeftin let za London iz Beograda može se naći po ceni od oko 90 evra, odnosno 130 evra s povratkom tokom promocije. Wizz Air letovi, takođe iz Beograda za London, mogu se naći po ceni od 3.000 dinara u jednom pravcu, odnosno oko 7.000 dinara za oba. Imajte na umu da je u ovu cenu uključen samo ručni prtljag. Direktan let traje oko tri sata.

Osim u običnoj pretrazi letova, povoljne avio karte za London iz Beograda ili avio karte Niš-London povremeno možete naći i u posebnom odeljku našeg sajta gde se prodaju avio karte s akcijskim cenama. Najjeftinije avionske karte za London mogu se ovde naći i čak i sa presedanjem. Budite stoga brzi prilikom rezervacije, jer su ove povoljne cene sačuvane samo za određen broj karata.

Gde se sleće u Londonu?

Najveći londonski aerodrom je Hitrou (23 km od Londona), a za sletanje u London koriste se i aerodromi Getvik (udaljen 48 km) i Stansted (68 km), kao i aerodrom grada Luton (47 km od Londona).

Londonski aerodrom Hitrou (LHR) je najveći međunarodni aerodrom u Londonu i drugi po prometu u Evropi. Takođe je po broju prevezenih putnika i među najfrekventnijima na svetu. Sastoji se od pet terminala, od kojih su četiri u upotrebi. Na ovaj aerodrom sleću Er Srbijini letovi za London iz Beograda, kao i brojni letovi sa najrazličitijih destinacija sa kojih prevoze redovne avio kompanije. Aerodrom Getvik (LGW) najveći je britanski aerodrom posle Hitroua i među najvećima je u Evropi. Preko njega se godišnje preveze više od 45 miliona putnika. Na ovaj aerodrom sleću letovi kompanija Air Baltic, Croatia Airlines, EasyJet, Montenegro Airlines i mnogih drugih.

Aerodrom Stansted (STN) četvrti je po broju prevezenih putnika u Britaniji (više od 25 miliona ljudi godišnje prođe preko njega). Na njega sleću pojedini EasyJet letovi, kao i letovi nekih drugih niskotarfinih i redovnih avio kompanija. Londonski aerodrom Luton (LTN) nalazi se u istoimenom gradu nedaleko od Londona. Peti je aerodrom po prometu u Velikoj Britaniji. Na njega sleću jeftini letovi London – Beograd kompanije Wizz Air, ali i letovi drugih niskobudžetnih prevoznika, kao što su Ryanair, EasyJet, Vueling i drugi.                

Prevoz do Londona sa aerodroma

Kada ste rezervisali jeftin let za London, ne brinite dalje. Sa aerodroma u Londonu i okolini ima više vrsta prevoza do centra britanske prestonice, između ostalog železnica, autobusi i taksi prevoz, a na samim aerodroma može se i rentirati vozilo. Svi londonski aerodromi dobro su povezani s gradom.

Sa aerodroma Hitrou možete koristiti voz Heathrow Express, liniju metroa koja vodi do Pikadilija, a takođe i autobuse National Express ili Easybus (svi oni saobraćaju i noću, uz dodatnu liniju noćnog javnog prevoza N9). Najbolji i najbrži način da dođete do centra Londona je Heathrow Express, kojem do grada treba samo dvadesetak minuta.

Sa aerodroma Getvik za prevoz do Londona na usluzi su vam Getwick Express, Southern i ThamesLink vozovi (od kojih svaki ima polaske dva, tri puta dnevno do Londona u toku dana). Od autobuskih linija, dostupni su National Express i Easybus, čijim ste autobusima u centru Londona za 65-95 minuta.

Prevoz iz Stansteda do Londona odvija se vozovima Stansted Express nekoliko puta dnevno, a putovanje traje oko 45 minuta. Uz National Express i Easybus, i Terravision obezbeđuje autobuski prevoz do centra, a prevoz u Londonu je potom dobro pokriven mrežom metroa.

Prevoz od Lutona do Londona obezbeđuju vozovi Thameslink i East Midlands Trains, kojima ste u centru Londona za manje od pola sata. Autobuski prevoznici Green Line, National Express i Easybus nude non-stop prevoz do centra za oko 60-90 minuta.

Javni prevoz u Londonu je veoma dobro organizovan, ali imajte na umu da je grad veoma velik pa izdvojte dovoljno vremena za put.

Kuda leteti iz Londona?

Destinacije ka kojima možete leteti sa londonskih aerodroma su brojne, naročito u okviru Evrope, ali iz Londona možete organizovati putovanje i za gradove širom sveta, od Sidneja do Rejkjavika.

Kada ste pronašli svoj najjeftiniji let za London, možete da pronađete i dodatnu destinaciju s obzirom na to koliko mnogo londonski aerodromi konekcija nude. Najviše, naravno, British Airways, koji sa aerodroma Heathrow leti za brojne gradove Severne i Južne Amerike, Bliskog i Dalekog istoka. Najnovija njihova linija od oktobra 2018. je za kineski centar Šenžen. Sezonski letovi vode i do raznih atraktivnih destinacija poput Marakeša (od oktobra 2018), Faroa, Menorke, Mursije, Olbije, Santorinija, ali i Barbadosa (Virgin Atlantic) ili Luksora (Egypt Air).

Letovi za London jeftini su i sa Lutona. Za to su se pobrinuli niskobudžetni avio prevoznici – uz već pominjane i Blue Air, Iberia Regional, Tarom, TUI Airways, Vueling...

Za više ideja za jeftin let za London i dalje u drugi grad, označite u pretrazi na našem sajtu letove s presedanjem i odaberite let preko Londona.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za London na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za London?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za London, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za London?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za London uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Londonu

Popularne avio kompanije za London

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Londonu

Nađite smeštaj u Londonu