Meni

Pretražite letove za Njujork

Prikaži filtere

Njujork

„Velika jabuka“ na dlanu: avio karte za Njujork

Grad koji kažu da obavezno treba videti bar jednom u životu zbog njegove specifične atmosfere svakako je kulturna prestonica SAD. Ukoliko vas zanimaju avio karte za Njujork, na pravom ste mestu. U ovom tekstu naći ćete neke savete kako da do njih dođete preko onlajn pretraživača avionskih karata.

Naime, bilo da tražite „avio karte Njujork“ ili ste u potrazi za avionskim kartama za bilo koji drugi grad na svetu, onlajn pretraživači avio karata mogu vam biti od velike pomoći. Nakon što u njih ukucate polazni aerodrom i grad u koji želite da otputujete, prikazuju vam cene avionskih karta koje su u tom trenutku u ponudi preko više stotina redovnih avio kompanija. Ali to nije sve, jer su, osim redovnih, u igri i brojni letovi niskotarifnih avio prevoznika, pa tako osiguravate da vam budu dostupni i jeftini letovi za Njujork.

Rezultate pretrage, koji su sortirani od najjeftinijih ka skupljim, možete podešavati prema kriterijumima koji su vama važni: pa tako tražite npr. karte za direktan (ili let s presedanjem), birate prevoznika kog želite, najbržu ili najjeftiniju konekciju i tako dalje.

Kako pretraživati najjeftinije avio karte za Njujork

U moru ponuda različitih evropskih, američkih i bliskoistočnih kompanija koje nude avio avio karte za Njujork, teško je odabrati ako pretražujete cenu karte, vreme polaska i ostale detalje na sajtu svake od kompanija pojedinačno. Umesto toga potražite najjeftinije avio karte za Njujork u eSky pretraživaču.

Osim što je dostupan putnicima koji vole da karte pretražuju preko računara (preko interneta), može se koristiti i preko mobilnog telefona. Prethodno preuzmite besplatnu aplikaciju, koaj će vam olakšati pretraživanje najjeftinije avio karte za Njujork.

Ispitajte svaki deo sajta ponaosob jer se ne njemu kriju mnoge korisne opcije za sve koji putuju, bilo iz Srbije u Njujork ili u neki drugi grad u Evropi ili svetu.

Mnoštvo korisnih opcija

Kad su u pitanju avionske karte Njujork, na sajtu eSky (ili u mobilnoj aplikaciji) tokom samog pretraživanja možete koristiti neke praktične funkcionalnosti. Na primer, cena avio karte za Njujork preko prevoznika kog ste odabrali (što je jedna od opcija), može se proveriti na mesečnom nivou, ali i takođe ako putovanje pomerite nekoliko dana ranije ili kasnije u odnosu na prvobitno planirani datum. Tako vam sajt pomaže da manipulišete cenama i odaberete onu koja vam najviše odgovara kako bi vaše avionske karte za Njujork bile što povoljnije.

Jeftine avio karte za Njujork mogu se povremeno naći i u odeljku Prilike – u vreme kad avionski prevoznici imaju posebne akcije ili popuste. Tada cene mogu biti prilično povoljne, pa kada se karte za Njujork nađu u ovoj sekciji sajta, kupite ih što pre. Obično su tokom akcija prevoznika ograničeni periodi kupovine i broj karata koje se prodaju po nižoj ceni, pa treba reagovati brzo da se ne rasprodaju.

Dodatne usluge uz najjeftinije avionske karte za Njujork

Kada kupite svoje karte za Veliku jabuku na eSky, obratite pažnju i na dodatne usluge koje se nude. Kada su u pitanju obrok ili zabava u kabini, jasno je naznačeno da li odabrani prevoznik (ili prevoznici) pružaju takav vid usluge, pa ćete tačno znati šta vas na letu očekuje. Isto tako, naznačena je i dozvoljena količina prtljaga (koja se razlikuje od prevoznika do prevoznika čak i kada su u pitanju interkontinentalni letovi).

Sajt i aplikacija eSky nude i usluge putnog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja, kao i rent-a-car, koji vas može očekivati po dolasku na vašu destinaciju, bilo da putujete iz Njujorka za Beograd ili u obrnutom smeru.

Ipak, nekada se najjeftinije avionske karte za Njujork mogu naći kada ih rezervišete zajedno sa smeštajem na vašoj destianciji. Time možete uštedeti i do 30% na ceni kompletnog aranžana. A ponuda smeštaja na eSky je zaista velika i raznovrsna, pogotovo za veliki grad kao što je Njujork.

U kom periodu je najbolja cena avio karte za Njujork?

Cena avio karte za Njujork varira u skladu s brojnim faktorima. Npr. periodom putovanja.

Kad je period putovanja u pitanju, ako želite da prođete jeftinije, izbegnite da avio karte Njujork – Beograd kupujete u prometnom periodu, kao što je recimo Nova godina. Jeftini letovi do Njujorka mogu se naći u nekim periodima kada ima manje putnika na letovima, npr. u februaru, krajem januara ili u junu.

Cena avio karte za Njujork kreće se od oko 370 evra za povratnu avio kartu za Njujork kompanije Air Serbia. Njihov direktan let za Njujork traje oko devet časova, a obavlja se najnovijim Airbus 330 avionima.

Na koji se aerodrom sleće?

Tri glavna aerodroma u Njujorku su: Džon F. Kenedi (JFK), La Gvardija (LGA) i Newark Liberty International (EWR). Prva dva se nalaze u Kvinsu, dok je treći lociran u Nju Džerziju.

Aerodrom Džon F. Kenedi smatra se „kapijom Amerike“ jer je on glavni koji se koristi za međunarodne letove, mada pojedini letovi iz Evrope sleću i na Njujark. Sa aerodroma La Gvardija uglavnom saobraćaju letovi ka drugim gradovima u SAD, Kanadi ili Karibima.

Džon F. Kenedi je na oko 20 km jugoistočno od centra Njujorka (tačnije Menhetna) i služi kao baza avio kompanija American i Delta Airlines i JetBlue. Ima više terminala jer oko 90 svetskih aviokompanija ima letove s njega, pa vodite računa o tome pre poletanja. Ovde sleću i letovi za Njujork Air Serbia. Avionska karta za Njujork preko ove kompanije veoma je popularan izbor za odlazak u „Veliku jabuku“.

Aaerodrom La Guardia je takođe veliki aerodrom. Ima 4 terminala i takođe je baza velikih američkih prevoznika Delta i American Airlines. Njujark je aerodrom koji je udaljen oko 14 kilometra od Menhetna i ima tri terminala.

I kako do grada posle?

Do kog god aerodroma da imate avio karte za Njujork, na raspolaganju su vam različite varijante prevoza, uključujući čak i helikopterski prevoz sa aerodroma Džon F. Kenedi.

Ako vaša avio karta za Njujork vodi na ovaj aerodrom, pred vama su sledeće opcije. Vozna linija na aerodromu je Archer Avenue i tu staju vozovi E, J i Z. Direktan autobuski prevoz obezbeđuje NYC Airporter, a postoji i nekoliko drugih autobuskih linija ka metrou i putu za Long Ajlend: Q3, Q7, Q10, B15. B15, Q3 i Q10 idu sa terminala 6. Ima i privatnih prevoznika do Menhetna, Hadson velija i Lond Ajlenda, kao i Filadelfije, Džerzija, Čeltenama i većih gradova u blizini. Za taksi postoji fiksna cena do Menhetna, u koju su uračunate napojnice, a stiže za nešto više od pola sata.

Ukoliko vaši letovi Njujork - Beograd vode sa aerodroma Njuark, do njega možete stići vozom iz Nju Džerzija ili Lond Ajlenda. Autobusom NJT možete doći iz Irvingtona, Njuarka ili sa Pen stanice, a Olympia Trails ima ekspres autobuse za Brajant Park i Grand Central Terminal na Menhetnu. AirTrain je naziv voza koji će vas prevoziti između terminala ovog aerodroma.

Do aerodroma La Gvardija vodi nekoliko MTA regionalnih autobuskih linija (između ostalog do njujorškog metroa i železnice za Long Ajlend) kao i mnoštvo privatnih prevoznika za Menhetn, Hadson veli ili Long Ajlend.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Njujork na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Njujork?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Njujork, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Njujork?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Njujork uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Njujorku

Idi do aerodroma

Popularne avio kompanije za Njujork

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Njujorku

Nađite smeštaj u Njujorku