Meni

Pretražite letove za Cirih

Prikaži filtere

Cirih

Povoljne avio karte za Cirih

Kada je u pitanju let za Cirih, mnogi građani Srbije odlučuju se za let za Cirih iz Beograda ili let za Cirih iz Niša. Budući da niskotarifni avio prevoznici nemaju nijednu direktnu konekciju između ova dva grada, avio let za Cirih najpraktičnije je rezervisati preko redovnih avio prevoznika. Iako takvi letovi važe za skuplju varijantu avionskog prevoza, i preko redovnih prevoznika moguće je naći povoljne avio karte za Cirih.

Da biste izbegli pretraživanje preko svake avio kompanije ponaosob – jer to može da bude zamorno i dugo traje – za vas smo sve povoljne avio karte za Cirih sakupili na jednom mestu. Na sajtu eSky možete ih pretraživati prema prevozniku i datumu putovanja koje odaberete. Cene će vam biti prikazane tako da imate dobar uvid i u eventualne dodatne troškove (za više prtljaga ili usluge koje treba doplatiti).

Letovi za Cirih dostupni su i preko naše mobilne aplikacije za sve one koji više vole da rezervišu povoljne avio karte za Cirih preko svog mobilnog telefona. Dostupne su ne samo karte Cirih-Beograd već i karte za let Cirih-Niš. Daunlodujte sa odgovarajuće internet prodavnice našu aplikaciju i možete početi pretraživanje povoljnih karata za Cirih ili iz ovog grada, ali i mnogih drugih destinacija širom Evrope i sveta.

Letovi za Cirih iz Beograda

Između srpske prestonice i švajcarskog centra redovno saobraća direktan let Beograd-Cirih. Na ovoj liniji letovi postoje svakog dana u nedelji, i to u više termina – od jutarnjih do kasnijih večernjih. Let Cirih-Beograd organizuju dva avio prevoznika, Air Serbia i Swiss Airlines. Budući da se za prevoz između ove dve destinacije koriste avioni različitih veličina (od Embraera sa stotinak sedišta do većih Erbasovih aviona A321 sa oko 160 sedišta), trajanje putovanja se razlikuje, ali let traje u proseku oko dva sata.

Kada u pretrazi letova na sajtu eSky ukucate kao polazni aerodrom u Beogradu i kao grad dolaska Cirih, možete naći povoljne avio karte za Cirih i preko ova dva prevoznika. Oba često imaju letove na promociji i specijalne ponude u određeno doba godine. Rezervišite zato let Cirih-Beograd danas!

Avio karte za Cirih – cene

Sigurno znate koliko cene avionskih karata mogu da variraju s obzirom na datum putovanja i to koliko ste vremena unapred obavili kupovinu. I pored toga, na sajtu eSky moguće je naći jeftine avio karte za Cirih, a kao dobro polazište neka vam služe cene prevoznika koji do ovoga grada iz Srbije prevoze direktno i imaju redovne letove. Evo koliko treba preko njih da izdvojite za avio karte za Cirih:

Letovi za Cirih iz Niša bez presedanja postoje samo preko kompanije Swiss, te za direktan let Niš-Cirih preko kompanije Swiss treba izdvojiti najmanje 160 evra (za oba pravca). Cena avio karte Cirih-Niš naravno zavisi od perioda putovanja. Treba imati na umu da u letnjoj sezoni avio karte nisu tako jeftine. Pokazalo se da su najbolji periodi za kupovinu karte između ova dva grada petak i nedelja, a da je najpovoljniji mesec oktobar.

Da biste se uverili da ste zaista kupili najjeftinije avionske karte za Cirih, pretražite i druge cene preko opcije Najjeftiniji letovi (+/- 3 dana), a ako niste vezani datumom, putovanje možete pomeriti i za nedelju ili mesec ranije ili kasnije – cene znaju da variraju čak i kod istog prevoznika.

Najjeftinije avio karte Cirih-Beograd

Kada tražite povoljne avio karte za Cirih ili iz ovoga grada do srpske prestonice, imajte na umu da redovan let za Cirih iz Beograda postoji preko dve kompanije, a da one imaju promocije i akcije, i to ne uvek u istom periodu. Kako biste izbegli da redovno pratite njihove sajtove tražeći najjeftinije avionske karte Cirih-Beograd, za vas smo napravili specijalnu mejling listu samo za popuste svih kompanija. Prijavite se na nju jer vas, između ostalog, obaveštavamo i kada se pojavi najjeftinija avio karta za Cirih.

Uz ogradu da cena zavisi od perioda u godini i vremena rezervacije ili kupovine karte, najjeftinije avio karte iz Ciriha za Beograd mogu se naći na našem sajtu rpeko kompanija Swiss i Air Serbia, koje imaju svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Cirih, čak i više puta dnevno. Let je direktan i traje oko dva sata. Cene se kreću od oko 110 evra za povratnu kartu.

Još jedna mogućnost za ljubitelje putovanja u Cirih, ali i u mnoge druge aktuelne gradove Evrope, jeste naš odeljak sajta Prilike, u kom možete pronaći karte po specijalnim, zaista niskim cenama, između ostalog i najjeftinije avio karte iz Beograda za Cirih. Požurite s kupovinom, jer se te karte obično prodaju u ograničenim količinama.

Kako se zove aerodrom u Cirihu?

Aerodrom u Cirihu (Flughafen Zürich) poznat je pod imenom Kloten. Nosi IATA oznaku ZUR.

Ovaj međunarodni aerodrom je najveći u Švajcarskoj i na njemu se nalazi glavna baza švajcarskog avio prevoznika Swiss International Air Lines. Ako ste kupili jeftine avionske karte za Cirih (a putujete za ovaj ili neki od drugih švajcarskih gradova) sletećete upravo na ovaj aerodrom, jer on opslužuje i ovaj grad i njegovu okolinu. Dobra transportna mreža povezuje ga zato sa brojnim drugim gradovima u zemlji, ali i u inostranstvu.

Ciriški aerodrom se nalazi 13 kilometara na sever od centra grada, a sama njegova površina pokriva nekoliko opština, od kojih su sve u Ciriškom kantonu. Aerodrom je u upotrebi od 1921. godine i podeljen je na tri terminala (obeleženih slovima A, B/D i E). Sa njega se preveze skoro 30 miliona putnika godišnje na bezmalo 200 destinacija širom Evrope i sveta (u više od 60 zemalja).

Prevoz aerodrom u Cirihu – centar

Nakon što ste nabavili povoljne avionske karte za Cirih, vreme je da se upoznate sa vidovima prevoza sa ili do aerodroma. Srećom, ciriški aerodrom nije udaljen puno od centra, tek 13 kilometara, stoga je na raspolaganju mnoštvo opcija za brz transport.

Železnicom, čija se stanica nalazi odmah ispod zgrade aerodroma, možete se prevesti S-Bahn ciriškim vozovima do grada (vozovi su česti i do centra vam treba petnaestak minuta). Takođe, sa iste stanice možete koristiti usluge InterCity, Eurocity ili InterRegio vozova ako želite da stignete do Berna, Bazela, Ženeve, Lozane ili drugih gradova u Švajcarskoj i Evropi.

Ispred aerodromske zgrade je stanica Stadtbahn Glattal, sa koje tramvaji 10 i 12 vode do centra grada. Tramvajska linija 10 vodi i do glavne železničke stanice u Cirihu.

Ako let za Cirih kombinujete sa iznajmljivanjem automobila, treba da znate da aerodrom sa centrom grada povezuje auto-put A51. Što se parkiranja tiče, na samom aerodromu obezbeđeno je više od 14.000 mesta za duže i kraće zadržavanje.

Taksi prevoz je još jedna opcija za brz prevoz do centra Ciriha, a vozila ćete naći ispred aerodromske zgrade.

Koji su najpopularniji avio prevoznici koji lete iz Ciriha?

Nešto više od polovine putnika sa ciriškog aerodroma preveze Swiss, a kad je u pitanju ostali promet, dominiraju avio kompanije Niki i Belair, potom Eurowings/Germanwings i British Airlines.

Najpopularnije destinacije su evropske metropole, kao što su London, Berlin, Beč, Diseldorf, Amsterdam ili Frakfurt, dok su najtraženije međunarodne destinacije Dubai, Njujork, Hong Kong, Tel Aviv, Singapur, Muskat, Majami. Putnici iz Srbije u ovom gradu često naprave presedanje (let Cirih-Čikago).

Među redovnim avio prevoznicima koriste se usluge švajcarske kompanije Edelweiss Air (mnoštvo sezonskih letova za destinacije širom sveta), ali i stranih prevoznika kao što su Aeroflot, Air China, Air Europa, American Airlines, Cathay Pacific, Delta Air Lines, Emirates, Hainan Airlines, Germania Flug, Royal Jordanian i mnogi drugi. Ukoliko vas zanimaju low cost letovi iz Ciriha, uslugu tog tipa pružaju EasyJet, Vueling i FlyEgypt.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Cirih na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Cirih?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Cirih, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Cirih?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Cirih uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Cirihu

Popularne avio kompanije za Cirih

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Cirihu

Nađite smeštaj u Cirihu