Meni

Beograd Cirih - Pretražite letove

Prikaži filtere

Cirih

Kratki saveti za kupovinu Beograd - Cirih avio karte

Jeftini letovi Beograd - Cirih su najbolji način da obiđete ovaj švajcarski grad iz Beograda. Najveća ponuda letova obično se može naći u moćnim i brzim pretraživačima avionskih karata na sajtovima za putnike. Na sajtu eSky možete naći karte za Beograd - Cirih avion, a u ponudi letova su i brojni drugi letovi kako do Švajcarske, tako i do mnogih drugih destinacija u svetu.

Jednostavno možete pretraživati avionske karte bilo za direktne ili letove sa presedanjem, odrediti avio kompaniju koja vam odgovara, a svi rezultati pretrage su prikazani sortirani prema ceni. Naravno, na veb-sajtu eSky sve doplate koje morate da načinite prilikom kupovine Beograd - Cirih avio karte jasno su naznačene, tako da kupcu što više bude olakšano izračunavanje troškova.

Beograd – Cirih avio karte možete pretraživati i kupiti ne samo sa svog računara ili tableta, već i u mobilnoj aplikaciji eSky, koja se može besplatno preuzeti.

Kako se mogu naći jeftine avionske karte Beograd – Cirih?

Mnogi putnici iz Srbije jeftine avionske karte Beograd – Cirih pronalaze na internet pretraživačima avio karata. Jedan od pouzdanijih je eSky.

Bilo da tražite let Beograd - Cirih danas ili planirate putovanje u nekom budućem periodu, na raspolaganju su vam brojne opcije. Jedna od preporuka je da rezervišete lokalni smeštaj kada kupite vaše jeftine avionske karte Beograd – Cirih koristeći opciju Let+Hotel. Rezervacijom hotela zajedno sa avio kartom postižete uštedu na ukupnoj ceni aranžmana i do 30 posto. Uz to, dobro je znati da je u ponudi više od milion različitih objekata širom planete. Možete ih pretraživati prema mestu gde se nalaze, turističkoj kategorizaciji (broju zvezdica), ali i sadržajima koji ih odlikuju – npr. tome da li imaju spa-centar, bazen, besplatan internet i slično.

Najjeftiniji letovi Beograd – Cirih ovako će biti upotpunjeni smeštajem po vašoj želji (s mnogo bogatijom ponudom koju obično nude tradicionalne turističke agencije). I to nije sve – jer za svaki hotel koji pronađete možete videti i ocene drugih gostiju koji su boravili u njemu. Let + Hotel je jedna od popularnih opcija da kupite najjeftinije avio karte Beograd – Cirih, ali pročitajte tekst do kraja kako biste dobili još neke korisne savete za najbolju kupovinu.

Kada kupiti avio karte Beograd – Cirih?

Jeftini letovi iz Beograda za Cirih ne mogu se pronaći baš u svako doba godine. U određenim periodima kada je vaša odrednica popularna među posetiocima cene, prirodno, rastu.

Ipak, postoji period u kojem možete očekivati da avio karte Beograd - Cirih budu nižih cena – a to je prvenstveno ako ih kupite dvoljno pred put – bar mesec ili dva ranije.

Bilo da je u pitanju Er Srbija let Beograd – Cirih ili let kojim švajcarski prevoznik Swiss saobraća do Ciriha, uvek treba gledati da izbegnete najskuplje periode, što su uglavnom periodi velikih praznika, recimo Nove godine.

Informacije o aerodromima

Kao i letovi drugih kompanija, i Air Serbia letovi Beograd – Cirih poleću sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Ovaj međunarodni aerodrom je najveći u Srbiji i jedini putnički u Beogradu, pa sa njega poleću i čarter letovi Beograd – Cirih. Ovaj aerodrom je nedavno renoviran i moderno uređen da primi svojih preko 5 miliona putnika godišnje. Nalazi se na 18 kilometara od centra grada, u predgrađu Surčin.

Red letova Beograd – Cirih je prilično gust, a sa ovog aerodroma poleću letovi više od 30 avio kompanija do nekih 90 gradova u Evropi, i to do četiri kontinenta. Avio karta Beograd – Cirih dovešće vas na aerodrom u Cirihu (Flughafen Zürich). Obeležen je slovima ZUR, a poznat i po imenu Kloten. Služi kao baza najvećeg švajcarskog prevoznika Swiss. Najveći je aerodrom u Švajcarskoj i nalazi se 13 kilometra severno od centra grada. Sa njegova tri terminala (koji su dodatno izdeljeni po slovima A, B/D i E) godišnje poleće i na njih sleće oko 30 miliona putnika do skoro dve stotine odredišta širom Evrope i sveta.

Koji vas još prevoz čeka uz Beograd - Cirih avionom...

Kada planirate kako da stignete na aerodrom Beograd let Beograd – Cirih, treba da imate na umu da, ukoliko putujete iz drugih gradova (a ne iz glavnog) postoji više privatnih prevoznika koji saobraćaju direktno do aerodroma. Kada na let Beograd – Cirih dolazite iz centra Beograda, možete osim taksija koristiti i javni prevoz, i to konkretno autobuse. Linija 72 polazi sa stanice kod pijace Zeleni venac i vodi do aerodroma za nekih 45-50 minuta (u slučaju saobraćajne gužve ovo se vreme znatno može produžiti, vodite računa!), a funkcioniše u toku dana. Nekoliko noćnih polazaka (uz polaske na oko pola sata u toku dana) ima i minibus A1, koji polazi sa centralnog beogradskog trga Slavija. Ovaj autobus vodi do aerodroma uz samo nekoliko stanica - na autobuskoj/železničkoj stanici i kod Fontane na Novom Beogradu.

Vaš prevoz Beograd - Cirih avionom ne završava se na ciriškom aerodomu, ali zbog njegove blizine gradu možete brzo doći do centra Ciriha. Železnička stanica je tik uz aerodrom i S-Bahn vozovi vode do centra za oko 15 minuta. Ukoliko želite da stignete do Bazela, Ženeve, Berna, Lozane ili nekog drugog grada u Švajcarskoj (pa i Evropi) možete odabrati neki od polazaka InterRegio, Eurocity ili InterCity vozova. Sa stanice Stadtbahn Glattal ispred samog aerodroma možete uhvatiti i neki tramvaj, na liniji 10 ili 12 do centra, odnosno 10 do glavne ciriške železničke stanice. Taksi je takođe dostupan i brza je opcija, a vozilo možete uzeti ispred zgrade izlaznog terminala.

Avio karte Beograd-Cirih: cene

Kada je u pitanju prevoz Beograd - Cirih avionom cena karte može da varira, a prvenstveno će zavisiti od izbora direktnog ili leta s presedanjem – direktni su obično jeftiniji. Dalje, sigurno ste upoznati s tim da avionske karte imaju različitu cenu i uzevši u obzir datum putovanja i vreme kupovine (odnosno koliko ste unapred kupili kartu). Na sajtu eSky ili u mobilnoj aplikaciji možete ipak naći karte po povoljnoj ceni.

Naravno, uzevši u obzir različite faktore koji utiču na rast cene, prilikom kupovine karte se ipak možete osloniti na neke pravilnosti. Najjeftiniji letovi Beograd – Cirih na eSky se mogu naći preko švajcarske i srpske nacionalne kompanije. Avio karta Beograd - Cirih cena je oko 110 evra u oba smera za ovaj let (samo s ručnim prtljagom).

Ukoliko želite da i pored pretrage pronađete jeftiniju cenu, istražite na eSky opcije Najjeftiniji letovi. A ako niste obavezni da putujete u određenom periodu, pomerite putovanje za nedelju dana ranije ili kasnije.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Cirih na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Cirih?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Cirih, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Cirih?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Cirih uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Cirih

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Cirih

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Cirihu

Nađite smeštaj u Cirihu