Meni

Pretražite letove iz Beograda za Cirih

Prikaži filtere

Cirih

Kratki saveti za kupovinu Beograd - Cirih avio karte

Jeftini letovi Beograd - Cirih su najbolji način da obiđete ovaj švajcarski grad iz Beograda. Najveća ponuda letova obično se može naći u moćnim i brzim pretraživačima avionskih karata na sajtovima za putnike. Na sajtu eSky možete naći karte za Beograd - Cirih avion, a u ponudi letova su i brojni drugi letovi kako do Švajcarske, tako i do mnogih drugih destinacija u svetu.

Jednostavno možete pretraživati avionske karte bilo za direktne ili letove sa presedanjem, odrediti avio kompaniju koja vam odgovara, a svi rezultati pretrage su prikazani sortirani prema ceni. Naravno, na veb-sajtu eSky sve doplate koje morate da načinite prilikom kupovine Beograd - Cirih avio karte jasno su naznačene, tako da kupcu što više bude olakšano izračunavanje troškova.

Beograd – Cirih avio karte možete pretraživati i kupiti ne samo sa svog računara ili tableta, već i u mobilnoj aplikaciji eSky, koja se može besplatno preuzeti.

Kako se mogu naći jeftine avionske karte Beograd – Cirih?

Mnogi putnici iz Srbije jeftine avionske karte Beograd – Cirih pronalaze na internet pretraživačima avio karata. Jedan od pouzdanijih je eSky.

Bilo da tražite let Beograd - Cirih danas ili planirate putovanje u nekom budućem periodu, na raspolaganju su vam brojne opcije. Jedna od preporuka je da rezervišete lokalni smeštaj kada kupite vaše jeftine avionske karte Beograd – Cirih koristeći opciju Let+Hotel. Rezervacijom hotela zajedno sa avio kartom postižete uštedu na ukupnoj ceni aranžmana i do 30 posto. Uz to, dobro je znati da je u ponudi više od milion različitih objekata širom planete. Možete ih pretraživati prema mestu gde se nalaze, turističkoj kategorizaciji (broju zvezdica), ali i sadržajima koji ih odlikuju – npr. tome da li imaju spa-centar, bazen, besplatan internet i slično.

Najjeftiniji letovi Beograd – Cirih ovako će biti upotpunjeni smeštajem po vašoj želji (s mnogo bogatijom ponudom koju obično nude tradicionalne turističke agencije). I to nije sve – jer za svaki hotel koji pronađete možete videti i ocene drugih gostiju koji su boravili u njemu. Let + Hotel je jedna od popularnih opcija da kupite najjeftinije avio karte Beograd – Cirih, ali pročitajte tekst do kraja kako biste dobili još neke korisne savete za najbolju kupovinu.

Kada kupiti avio karte Beograd – Cirih?

Jeftini letovi iz Beograda za Cirih ne mogu se pronaći baš u svako doba godine. U određenim periodima kada je vaša odrednica popularna među posetiocima cene, prirodno, rastu.

Ipak, postoji period u kojem možete očekivati da avio karte Beograd - Cirih budu nižih cena – a to je prvenstveno ako ih kupite dvoljno pred put – bar mesec ili dva ranije.

Bilo da je u pitanju Er Srbija let Beograd – Cirih ili let kojim švajcarski prevoznik Swiss saobraća do Ciriha, uvek treba gledati da izbegnete najskuplje periode, što su uglavnom periodi velikih praznika, recimo Nove godine.

Informacije o aerodromima

Kao i letovi drugih kompanija, i Air Serbia letovi Beograd – Cirih poleću sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Ovaj međunarodni aerodrom je najveći u Srbiji i jedini putnički u Beogradu, pa sa njega poleću i čarter letovi Beograd – Cirih. Ovaj aerodrom je nedavno renoviran i moderno uređen da primi svojih preko 5 miliona putnika godišnje. Nalazi se na 18 kilometara od centra grada, u predgrađu Surčin.

Red letova Beograd – Cirih je prilično gust, a sa ovog aerodroma poleću letovi više od 30 avio kompanija do nekih 90 gradova u Evropi, i to do četiri kontinenta. Avio karta Beograd – Cirih dovešće vas na aerodrom u Cirihu (Flughafen Zürich). Obeležen je slovima ZUR, a poznat i po imenu Kloten. Služi kao baza najvećeg švajcarskog prevoznika Swiss. Najveći je aerodrom u Švajcarskoj i nalazi se 13 kilometra severno od centra grada. Sa njegova tri terminala (koji su dodatno izdeljeni po slovima A, B/D i E) godišnje poleće i na njih sleće oko 30 miliona putnika do skoro dve stotine odredišta širom Evrope i sveta.

Koji vas još prevoz čeka uz Beograd - Cirih avionom...

Kada planirate kako da stignete na aerodrom Beograd let Beograd – Cirih, treba da imate na umu da, ukoliko putujete iz drugih gradova (a ne iz glavnog) postoji više privatnih prevoznika koji saobraćaju direktno do aerodroma. Kada na let Beograd – Cirih dolazite iz centra Beograda, možete osim taksija koristiti i javni prevoz, i to konkretno autobuse. Linija 72 polazi sa stanice kod pijace Zeleni venac i vodi do aerodroma za nekih 45-50 minuta (u slučaju saobraćajne gužve ovo se vreme znatno može produžiti, vodite računa!), a funkcioniše u toku dana. Nekoliko noćnih polazaka (uz polaske na oko pola sata u toku dana) ima i minibus A1, koji polazi sa centralnog beogradskog trga Slavija. Ovaj autobus vodi do aerodroma uz samo nekoliko stanica - na autobuskoj/železničkoj stanici i kod Fontane na Novom Beogradu.

Vaš prevoz Beograd - Cirih avionom ne završava se na ciriškom aerodomu, ali zbog njegove blizine gradu možete brzo doći do centra Ciriha. Železnička stanica je tik uz aerodrom i S-Bahn vozovi vode do centra za oko 15 minuta. Ukoliko želite da stignete do Bazela, Ženeve, Berna, Lozane ili nekog drugog grada u Švajcarskoj (pa i Evropi) možete odabrati neki od polazaka InterRegio, Eurocity ili InterCity vozova. Sa stanice Stadtbahn Glattal ispred samog aerodroma možete uhvatiti i neki tramvaj, na liniji 10 ili 12 do centra, odnosno 10 do glavne ciriške železničke stanice. Taksi je takođe dostupan i brza je opcija, a vozilo možete uzeti ispred zgrade izlaznog terminala.

Avio karte Beograd-Cirih: cene

Kada je u pitanju prevoz Beograd - Cirih avionom cena karte može da varira, a prvenstveno će zavisiti od izbora direktnog ili leta s presedanjem – direktni su obično jeftiniji. Dalje, sigurno ste upoznati s tim da avionske karte imaju različitu cenu i uzevši u obzir datum putovanja i vreme kupovine (odnosno koliko ste unapred kupili kartu). Na sajtu eSky ili u mobilnoj aplikaciji možete ipak naći karte po povoljnoj ceni.

Naravno, uzevši u obzir različite faktore koji utiču na rast cene, prilikom kupovine karte se ipak možete osloniti na neke pravilnosti. Najjeftiniji letovi Beograd – Cirih na eSky se mogu naći preko švajcarske i srpske nacionalne kompanije. Avio karta Beograd - Cirih cena je oko 110 evra u oba smera za ovaj let (samo s ručnim prtljagom).

Ukoliko želite da i pored pretrage pronađete jeftiniju cenu, istražite na eSky opcije Najjeftiniji letovi. A ako niste obavezni da putujete u određenom periodu, pomerite putovanje za nedelju dana ranije ili kasnije.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Cirih

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Cirih

Red letenja:

Beograd Cirih

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Cirihu

Nađite smeštaj u Cirihu