Meni

Pretražite letove iz Niša za Milano

Prikaži filtere

Milano

Važne informacije o letu Niš – Milano

I putnici sa juga Srbije kao i putnici iz severnih krajeva naše zemlje koriste priliku za putovanje Niš - Milano avionom. Ova konekcija praktičan je način da se dođe do severa Italije i Milana, njenog važnog centra, odakle postoje brojne železničke veze do drugih delova zemlje.

Kada kupujete avio karte Niš – Milano, možete koristiti usluge klasičnih turističkih agencija ili se o cenama infromisati na društvenim mrežama, ali tehnologija je u 21. veku tu da ponudi pouzdanost i kvalitet. Na internet pretraživačima avionskih karata, kao što je recimo eSky, let Niš – Milano možete rezervisati koristeći sve prednosti moderne tehnologije. Da bi vam dao pregled svih potencijalnih konekcija između ovih gradova i njihove cene, eSky kontroliše sve promene cena kod više stotina avio prevoznika.

Pregled cena i prevoznika koji dobijete možete iskoristiti i da proverite kakva je cena za Niš - Milano avio prevoz u narednih ili prethodnih nekoliko dana, u prethodnom ili sledećem mesecu, možete se vezati za nekog avio prevoznika koji vam posebno odgovara itd. Akcenat je na brzini usluge, poudanosti i pristupačnosti korisnicima, koji uz avio kartu Niš – Milano mogu da rezervišu i karte za sve druge velike svetske gradove. I mnogo toga više – pročitajte dalje u tekstu.

Postoji li direktan let iz Niša za Milano?

Da, direktan let iz Niša u Milano obavlja irski niskobudžetni (low cost) prevoznik Ryanair.

Preko njega, na sajtu eSky, možete kupiti Niš - Milano avio karte. Možete koristiti i istoimenu mobilnu aplikaciju, koja se preko interneta može preuzeti besplatno. Mnogi ljudi koriste ovaj let iz Niša za Milano zbog njegove povoljne cene, ali treba uračunati i dodatne troškove ukoliko letite preko niskotarifnih prevoznika, koji naplaćuju svaku uslugu osim osnovne karte: prtljag (i to u oba pravca leta), brzo čekiranje na aerodromu, sedišta sa više prostora za noge, obroke i piće u kabini...

Najveći dodatni trošak za većinu putnika je prtljag. Naplaćuje se sve sem onog koji nosite sa sobom u kabinu – a on je često premali ukoliko putujete na duže. Ipak, direktan let ipak ima svoje prednosti i može vas koštati znatno manje nego letovi sa presedanjem. ESky nudi nekoliko opcija koje vam mogu pomoći u kupovini jeftine avio karte Niš – Milano, zato pročitajte o nekim njegovim posebnim opcijama.

Pomoć u kupovini Niš - Milano avionske karte

Postoji rešenje da vaša Niš - Milano avionska karta košta još jeftinije. ESky se potrudio da svim putnicima kojima je potreban smeštaj na odabranoj destinaciji obezbedi pogodnosti, te je na sajtu i u mobilnoj aplikaciji dostupna i opcija rezervacije hotela uz avio karte. Ukoliko vas zanimaju jeftini letovi Niš – Milano, uz avio karte možete rezervisati i smeštaj na toj destinaciji korišćenjem opcije Let+Hotel. Ne samo što ćete uštedeti vreme neophodno za organizaciju putovanja, već možete ostvariti i ukupnu uštedu do čak 30 posto.

I ne samo to – ovu opciju možete koristiti i za rizorte, skijališta, pa čak i krstarenja. Dostupno je više od milion različitih smeštajnih objekata i samim tim i mnogo tipova odmora. Svi smeštajni kapaciteti i kompletni turistički aranžmani koje ovom prilikom rezervišete praćeni su i ocenama drugih putnika. Vaše je samo da pronađete idealan aranžman po svojoj meri i započnete ga letom Niš – Milano.

Stvarno jeftini letovi iz Niša za Milano

Različite avio kompanije, kako redovne tako i niskobudžetne, nude tokom različitih perioda u godini različite popuste, kako kad su u pitanju Niš - Milano letovi, tako i za mnoge druge destinacije. Da biste bili u toku sa aktuelnim popustima i promocijama i mogli da ih iskoristite na najbolji način, na raspolaganju vam je više opcija.

Jedna od njih je da na sajtovima različitih avio prevoznika pratite kada su aktuelni popusti kako biste znali da je vaša avio karta Niš – Milano pojeftinila (ili košta manje od proseka za taj period godine). A eSky nudi i još neke opcije. Jedna je da se prijavite za besplatni newsletter, koji će vas povremeno obaveštavati o svim aktuelnim popustima na avionske karte. Druga je posebno draga putnicima, jer se u njoj mogu pronaći jeftini letovi iz Niša za Milano. Samo posetite deo sajta (ili u mobilnoj aplikaciji odaberite) Prilike, i tu ćete pronaći trenutno važeće promocije za avio karte, gde se one mogu kupiti po zaista niskim cenama.

Polasci i dolasci iz Niša za Milano

Kad su u pitanju letovi iz Niša za Milano, prvenstveno su aktuelni letovi Niš - Milano Ryanair, koji sleću na milanski aerodrom Bergamo. On je poznat pod imenom Orio al Serio (nosi ime i slikara Karavađa) i možete ga prepoznati po šifri BGY. Aerodrom Milano Bergamo nalazi se na samo 4 kilometra od grada Bergama i oko 45 kilometara severoistočno od grada Milana. Ne samo što se koristi za ovaj veliki grad severne Italije već ga putnici često koriste i za susedne gradove Breša, Torino, Verona i Parma.

Ukoliko vaš Niš - Milano avion vodi na aerodrom Malpensa (MXP), treba da znate da je ovo najveći međunarodni aerodrom u severnoj Italiji i regionu Milana. Aerodrom Malpensa je od grada udaljen 49 kilometara (tek nešto malo više od aerodroma Bergamo). Godine 2017. preko njega se prevezlo više od 22 miliona putnika, zbog čega je među najprometnijim aerodromima u Evropi i drugi po prometu u čitavoj Italiji. Ovaj aerodrom nekada je bio sedište kompanije Alitalia, a sada je čvorište za nekoliko drugih avio kompanija i fokus aerodrom firmi easyJet, Ryanair, Neos i još nekih niskobudžetnih prevoznika. Ima dva terminala, a prvi terminal je podeljen na još tri dela, što je važno ukoliko imate presedanje na njemu.

Kao aerodrom polaska na vaš let Niš - Milano Bergamo prevoznika Ryanair koristićete niški aerodrom Konstantin Veliki, poznat pod kodom INI. On je udaljen samo 4 kilometra severoistočno od grada, na granici naselja Medoševac i Popovac. Kad dolazite iz Beograda, nalazi se na severnom ulazu u grad. Niški aerodom je renoviran 2003. godine i koristi se uglavnom za letove niskobudžetnih avio kompanija.

Prevoz na let Niš - Milano (i sa njega)

Vaš prevoz do niškog aerodroma kada idete na Niš - Milano avio let nije teško isplanirati jer je aerodrom blizu grada. Najzgodniji prevoz zato je taksi prevoz, a postoje i gradski autobusi na linijama 34 A i 34 B. Oni tokom radnog dana polaze iz centra Niša na petnaestak minuta, praznikom i vikendom na svakih posla sata. Linija 34 dovešće vas na vaš let Niš – Milano iz gornjeg grada, dok 34 A polazi iz samog centra, u blizini autobuske i železničke stanice. Karte se kupuju u vozilu.

Kad je taksi prevoz u pitanju, od centra grada do aerodroma se stiže za samo nekoliko minuta, te je stoga i cena prevoza prilično niska, obično oko 400-500 dinara. Iz drugih većih gradova u Srbiji (recimo Beograda, Jagodine, Požarevca, Smedereva) privatni prevoznici organizuju prevoz kombijem do zgrade aerodroma i drugi.

Kada vas avio linija Niš – Milano dovede na aerodrom Bergamo, osim taksija, možete se osloniti na redovne autobuse, koji saobraćaju ne samo do centra Milana već i do Milanskog sajma i drugog milanskog aerodroma Malpensa (ukoliko letite dalje). Možete koristiti i ATB voz, koji saobraća do železničke stanice u Bergamu, odakle možete uzeti jedan od više dnevnih vozova za do Milana.

Koja je cena karte za let Niš – Milano?

Kao i sve druge cene, i Niš - Milano let cena zavisi od različitih faktora.

Pre svega, od datuma kada planirate putovanje. Ako se termini dolaska i polaska ne poklapaju sa nekim važnim državnim ili velikim crkvenim praznicima, Niš - Milano cena avionske karte u oba pravca može dostići i samo 30 evra za direktan let, koji traje nešto manje od dva sata. Naravno, cene za letove sa presedanjem znaju da budu i znatno više.

Za Niš - Milano avion cena se određuje preko svakog avio prevoznika ponaosob, što znači da cene mogu da variraju. Ono što vam može uštedeti novac jeste ranija kupovina karte. Niš – Milano cena karte je najpovoljnija ako se kupi bar mesec i po pre planiranog putovanja.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Niša za Milano na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Niša za Milano?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Niša za Milano, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Niša za Milano?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Niša za Milano uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Niš Milano

Popularne avio kompanije na ruti Niš - Milano

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Milanu

Nađite smeštaj u Milanu