Meni

Pretražite letove iz Beograda za Memingen

Prikaži filtere

Memingen

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: nemački
  Vremenska zona: UTC+2 (leto), UTC+1 (zima)
  Valuta: Evro (EUR)

 • Grad jednoroga

  Svi sa oštrim okom primetiće statuu jednoroga na jednom od trgova, a takođe i apoteku ispod nje. Smatra se da je ovo stvorenje simbol Device Marije. Takođe se veruje i da ima izuzetnu lekovitu moć.

 • Srednjovekovni esnafi

  U Memingenu je sačuvano 11 vekovima starih zdanja koja su bila sedište različitih esnafskih udruženja, među kojima su ona što su osnovali trgovci, tkači, mesari i stolari.

 • Toranj veštica

  Od 1150. godine u gradu se nalazi Toranj veštica (Hexenturm). Najstarija od tri zatvorske kule u Memingenu svedoči o brutalnosti nekadašnjeg pravnog sistema.

Da li vam trebaju avio karte Beograd – Memmingen?

Jeftini letovi Beograd – Memingen su najbolji način da obiđete Minhen (a naravno i susedni grad Memingen) iz prestonice Srbije. Avio karte Beograd – Memmingen možete kupiti na sajtu eSky.

U odnosu na tradicionalne turističke agencije, ovaj sajt koristi brojne, veoma različite prednosti modernih tehnologija kako bi putnicima ponudio povoljnije avio karte Beograd – Memmingen, ali i avionske karte do mnogih drugih gradova u Evropi i u svetu. Ponuda letova na sajtu je veoma široka – uključeno je više stotina avio prevoznika, kako nacionalnih (redovnih), tako i onih jeftinih, odnosno niskobudžetnih (low cost). Pretraživač letova automatski poredi cene i uslove preko svih tih prevoznika kako bi vam ponudio najbolju avio kartu Beograd – Memmingen, bilo da su u pitanju redovni letovi, bilo oni sa presedanjem u nekoj od evropskih metropola.

Ako ste tip osobe koja je uvek u pokretu, obradovaće vas vest da eSky pretraga nije dostupna samo sa računara ili tableta, već da postoji i mobilna aplikacija, koja se može besplatno preuzeti preko interneta. Tako da, čak i kad ste u pokretu, možete da planirate sledeće putovanje i pretražujete avio karte Beograd – Memmingen. Uz mnoge druge pogodnosti!

Kako najbrže do Beograd - Memmingen avio karte?

Svi letovi iz Beograda za Memmingen dostupni u pretraživaču prikazani su sa cenama, a takođe je na jasan i nedvosmislen način pokazano i koje su usluge uključene u tu cenu.

Kada kupujete Beograd - Memmingen avio karte, na vama je samo da ukucate podatke sa kartice, koje možete i zapamtiti da vam budu dostupni za dalje kupovine. A Beograd – Memmingen avio karte, nakon što ste na eSky odabrali let i prevoznika, možete rezervisati bukvalno u nekoliko klikova.

Ukoliko pak niste zadovoljni ponuđenim cenama ili postojećim avio prevoznicima za termin odlaska ili povratka koji ste odabrali, obavezno proverite opcije koje se nude. Možda ćete bolji let ili cenu pronaći u delu sajta zvanom Slični letovi, ili pak u pretraživaču letova po cenama u toku aktuelnog meseca.

Nastavite da čitate da biste saznali još korisnih saveta kako da brzo (i po dobrim cenama) pronađete avio karte iz Beograda za Memmingen.

Troškovi avionske karte za Memmingen iz Beograda

Ukoliko se odlučite za let iz Beograda za Memmingen preko niskotarifnog prevoznika Wizz Air, koji ima direktan let ka ovome nemačkom gradu nekoliko puta nedeljno, cena može biti niska, ali svakako treba proveriti opcije koje se nude preko drugih avio kompanija, jer ćete možda naći i neku povoljniju kartu.

Inače, Beograd - Memmingen cena karte može se razlikovati u zavisnosti od različitih faktora. Među njima su najvažniji izbor direktnog ili leta s presedanjem, odabir avio prevoznika, datum putovanja (koliko je unapred kupljena), dužinu ostanka na odredištu itd.

Uglavnom, cena se može naći za povratnu kartu na relaciji Beograd – Memmingen za oko 50 evra, dok je u određenim periodima ona i po 250. Zbog ovoga će vam koristiti da proverite deo veb-sajta eSky nazvan Prilike, u kojem se redovno objavljuju popusti na avionske karte, a među kojima se povremeno mogu naći i karte za Memmingen. Pretplatite se na emailing listu eSky kako biste redovno dobijali ove korisne informacije o značajnim popustima na cene karata Beograd – Memmingen.

O letu Beograd - Memmingen Wizz Air

Let Vizer Beograd – Memmingen popularan je izbor putnika iz Srbije koji putuju za Memingen ili Minhen. On saobraća nekoliko puta nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom) u prepodnevnim časovima i zahvaljujući njemu na memingenskom aerodromu možete se naći za samo sat i četrdeset pet minuta.

Ovi jeftini letovi Beograd – Memmingen dolaze uz skrivene troškove niskotarifnish prevoznika (koji su na eSky, naravno, jasno naznačeni radi veće udobnosti putnika koji pretražuju letove). Najveći među njima je prtljag. Imajte na umu da se on doplaćuje posebno za svaki smer putovanja i da (što je čest slučaj preko low cost prevoznika), njegova cena može biti i viša od cene avionske karte. Još neke usluge koje se doplaćuju na letu Beograd - Memmingen Wizz Air su: obroci i piće u avionu, prioritetno ukrcavanje, brza traka, sedište sa više prostora za noge, susedna sedišta i slično. U avionima niskotarifnih prevoznika, međutim, nema biznis klase.

Aerodromske opcije

Beogradski aerodrom Nikola Tesla ima oznaku BEG i najveći je aerodrom u Srbiji. Godišnji promet mu je oko šest miliona putnika, koje nekih trideset avio prevoznika prevozi do devedesetak destinacija na različitim kontinentima. Nalazi se u Surčinu – zbog čega ga zovu i Surčinski aerodrom. Nedavno je renoviran, savremen je i opremljen svim klasičnim sadržajima koji su neophodni putnicima: apoteka, prodavnice, trafike, kafići, barovi...

Koja god avio karta Beograd – Memmingen vam je bila najzgodnija za put, sletećete na aerodrom u Memingenu, koji ima šifru FMM i poznat je i pod nazivima Munich West i Allgäu. Za letove u grad Minhen, inače, može se koristiti jedan od tri aerodroma u pokrajini Švabiji jer su sva tri u relativnoj blizini bavarske prestonice. Aerodrom Memingen je jedan od njih i nalazi se na oko 4 kilometra od istoimenog grada i oko 110 km od Minhena. Koristi se često za letove niskotarifnih avio prevoznika, među kojima su Ryanair, Wizz Air, Pobeda itd. (među kojima su Beograd - Memmingen letovi). FlyEgypt ga koristi za čartere ka letnjim destinacijama na Mediteranu. Ovo nije veliki aereodrom, ali tokom dana na njemu rade duty free shop, nekoliko prodavnica i kafeterija. Možete iznajmiti automobil u jednoj od rent-a-car agencija.

Prevozna sredstva sa aerodroma

Bez obzira da li sa aerodroma Memmingen putujete ka Minhenu ili ka ovome gradu, možete koristiti različita prevozna sredstva: automobil, autobus i železnički prevoz.

Da biste došli do aerodroma u Beogradu, imajte na umu da se nalazi u relativnoj blizini izlaza sa A2 auto-puta. Ukoliko dolazite automobilom iz pravca grada, udaljen je oko pola sata vožnje. Autobuski prevoz je takođe moguć, linijom 72 koja vodi sa Zelenog venca ili pak minibusom A1 (koji ima i nekoliko polazaka u toku noći i saobraća skoro direktno do aerodroma). Autobuski prevoz može da potraje mnogo duže od procenjenih 50 minuta.

Beograd-Memmingen avio karta može biti jeftina, ali većina putnika iz Srbije želi da uštedi na prevozu, zbog čega često biraju jeftinije opcije, poput autobusa. Sa aerodroma on saobraća do železničke stanice u Memingenu, a ukoliko idete dalje do Minhena, tu možete presesti na voz za Minhen (do te železničke stanice saobraćaju autobuske linije 2, 810 i 811). Ovde takođe možete uzeti neki od Deutsche Bahn vozova za Minhen (ili druge nemačke gradove), koji redovno idu.

Još jedna mogućnost je da s aerodroma u Memingenu do Minhena uzmete direktni autobus – on ide nekoliko puta dnevno i polasci su usklađeni s redom letenja. Cena karte je desetak evra i stiže se za sat i dvadeset minuta. Najjeftinija opcija su ipak Flixbus autobusi. Automobilom ćete sa aerodroma do Minhena putovati oko 110 km na zapad, putem 96, kojim se stiže za oko sat vremena.

Kada da kupite Beograd - Memmingen avio karte

Iskusni putnici znaju da koriste različite strategije i odrede pravi tajming kako bi maksimalno smanjili cenu avio karte Beograd – Memmingen. Bilo da je u pitanju prodaja avio karata Wizzair ili ste na eSky kupili karte nekog redovnog prevoznika za Memingen, principi su slični: kartu kupite što ranije pre putovanja, jer što se put više bliži, to će njena cena biti viša.

Beograd - Memmingen avio karte (a isto važi i za druge gradove) poskupe, i to drastično, ukoliko ih kupite pred putovanje, a takođe imaju standardno visoke cene tokom velikih praznika, čak se neznatno poskupljenje oseti i u letnjoj sezoni. Sva ova poskupljenja imaju isključivo ekonomski razlog, zbog toga što u tim periodima veći broj ljudi putuje.

Tako, ako želite da izbegnete nepotrebno skupe cene i razliku potrošite na svojoj destinaciji, pomerite putovanje u manje tražene periode godine i izbegnite velike državne i nacionalne praznike.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Memingen na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Memingen?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Memingen, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Memingen?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Memingen uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Memingen

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Memingen

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Memingenu

Nađite smeštaj u Memingenu