Meni

Pretražite letove za Dortmund

Prikaži filtere

Dortmund

Jeftini letovi za Dortmund

Putnicima iz Srbije, za gradove zapadne i severne Nemačke na raspolaganju su jeftini letovi iz Beograda za Dortmund i letovi iz Niša za Dortmund. Kada birate jeftine avio karte, najpre odaberite aerodrom polaska. Ako želite da birate i kompaniju kojom ćete leteti, nije loše rešenje da obavite pretragu dostupnih letova za Nemačku na nekom pouzdanom sajtu koji to omogućava. Da biste izbegli mnoštvo prozora u kojima ne znate da se snađete, odaberite pravi sajt za pretragu povoljnih ponuda.

Sajt eSky obezbeđuje pregled cena za letove upravo onako kako je to putnicima zgodno – prema mestu polaska, datumu trajanja putovanja, a možete proveriti i ima li presedanja i u kom gradu. Preko ovog sajta u opciji su i različiti direktni Wizz Air letovi za Dortmund: letovi iz Beograda za Dortmund, letovi iz Tuzle za Dortmund, a ova kompanija saobraća sa još drugih aerodroma u regionu. Lufthansa let za Dortmund takođe je dostupan, a ova kompanija saobraća preko obližnjih nemačkih aerodroma. Popularan je i njihov let Niš – Dortmund.

Last minute Beograd – Dortmund

Različite kompanije imaju svoje ponude za last minute Beograd – Dortmund, koje se menjaju iz dana u dan. Beograd – Dortmund Wizzair linija saobraća po cenama koje se kreću od 40 evra naviše. U cenu treba uračunati i prtljag koji vam je neophodan. On se doplaćuje prema težini i dimenzijama. Jeftini letovi za Dortmund iz Beograda mogući su i preko kompanije Lufthansa, pogotovo kada su u toku promotivne akcije ili kada je u pitanju let do drugih aerodroma u čiju je cenu uračunat prevoz nemačkom železnicom do finalne destinacije. I ovi letovi kombinovani sa železničkim transportom mogu da budu izuzetno povoljni.

Povratni let iz Beograda za Dortmund možete potražiti i u pretrazi letova s popustima. Iz različitih aerodroma biće dostupni Wizz Air letovi za Dortmund, ali i druge povoljne ponude, prema njihovim cenama, aerodromima polaska, broju presedanja i drugim parametrima. Budite u toku sa cenama kako biste mogli da reagujete na vreme, dok su karte još pristupačne. Cene karata za Dortmund koje vidite u pretrazi obično se ne prodaju u gomili, već važe za ograničen broj mesta.

Kako doći do Dortmunda u Nemačkoj?

Dortmund je od Beograda udaljen oko 1.200 km, što je veoma velika udaljenost za putovanje autobusom ili automobilom. Najpopularnija opcija su letovi za Dortmund sa aerodroma u Beogradu, Tuzli, Nišu, Temišvaru.

Niskotarifni avio prevoznik Wizz Air saobraća do rurskog grada direktnim letovima sa ovih aerodroma, ali dostupne su i duge opcije, kao što su letovi iz Tuzle za Dortmund, ali i Temišvara, Budimpešte...

Nemačka avio kompanija saobraća za Dortmund letovima preko Minhena ili Frankfurta, velikih nemačkih aerodroma koji su mrežom nemačke železnice Deutsche Bahn povezani sa svim gradovima. Vaše putovanje stoga ne mora nužno da bude ograničeno na letove za Dortmund. Pretragu letova možete proširiti i na obližnje gradove.

Aerodrom u Dortmundu

Međunarodni aerodrom u Dortmundu je manja vazdušna luka koja se nalazi 10 km na istok od ovog grada smeštenog u oblasti Rajna – Severna Vestfalija. Obeležen je IATA kodom DTM. Godišnje preko ovog aerodroma preleti u proseku oko dva miliona putnika.

Značajno je čvorište za redovne i čarter letove u istočnu dolinu Rajne i Rursku oblast, koje su spojene u najveći urbano područje u Nemačkoj. Zbog guste naseljenosti i visoke razvijenosti ovog regiona, koristi se i drugi obližnji aerodrom u Diseldorfu. Udaljen je samo 70 km od aerodroma u Dortmundu.

Letovi iz Beograda za Dortmund, kao i iz drugih gradova u Srbiji i Republici Srpskoj, vode upravo na ovaj aerodrom. Letovi iz Tuzle u Dortmund počeli su da saobraćaju do ovog aerodroma 2014. godine.

Kako doći sa aerodroma u Dormundu do centra grada?

Nekoliko je načina da se prevezete do centra grada kad sletite u Dortmund. Postoje redovne linije ekspres autobusa, obična autobuska linija i autobus koji vodi do gradske mreže metro stanica.

Redovna autobuska linija sa aerodroma u Dortmundu takođe postoji za obližnju manju železničku stanicu Holcvikede, koju Deutsche Bahn svrstava u stanicu 4. kategorije. Polasci su na svakih 20 minuta.

Uzmite u obzir da su brojni drugi gradovi u Nemačkoj dostupni sa glavne železničke stanice u Dortmundu. Do nje se stiže ekspresnim autobusom od zgrade aerodromskog terminala.

Ako želite da dalje putovanje po gradu nastavite metroom, sa aerodroma u Dortmundu vodi autobus do metro linije U47.

Još jedna opcija je autobuski prevoz do grada Una.

Kako od aerodroma u Dotmundu stići do drugih gradova u Nemačkoj?

Rurska oblast posebno je interesantna putnicima za Dortmund. Do gradova vode regionalni vozovi, a u blizini su dve železničke stanice.

Ako želite da sa aerodroma u Dortmundu stignete do Diseldorfa, treba da uzmete autobus do dortmundske železničke stanice Holcvikede. Polasci su na svakih 20 minuta ispred zgrade terminala. Sa nje treba da uzmete voz RE 12 ka gradu Venlo. Do Diseldorfa vas čeka oko sat vremena putovanja, a polasci su na oko 60 minuta.

Ekspres autobus vodi od aerodroma do glavne autobuske stanice u Dortmundu, koja je veoma blizu i takođe izuzetno dobro povezana sa gradovima širom Nemačke. Čak 600 polazaka lokalnih i regionalnih vozova tipičnim radnim danom svrstava je među veoma prometne stanice.

Koje avio kompanije lete za Dortmund?

Aerodrom u Dortmundu, u visokofrekventnom regionu Rurske oblasti i istočne doline Rajne, veoma je popularan za letove niskotarifnih prevoznika.

Do njegovog terminala saobraćaju različite evropske kompanije. Među njima najviše destinacija i letova ima Wizz Air. Građanima Srbije su najznačajniji letovi iz Beograda do Dortmunda, letovi iz Tuzle do Dortmunda, letovi iz Niša do Dortmunda. Takođe, ovaj avio prevoznik saobraća i iz Budimpešte, Temišvara, Kluž-Napoke, Bukurešta, Sofije, Skoplja i brojnih drugih gradova u istočnoj i centralnoj Evropi. Putnici iz Srbije let Air Srbije za Dortmund mogu da koriste uz obavezno presedanje. Dortmund – Beograd red letenja: ponedeljak, sreda, petak i nedelja ujutru. Niš – Dortmund red letenja: ponedeljak i petak u jutarnjim časovima.

Ryanair povezuje aerodrom u Dortmundu sa Solunom i letnjim destinacijama, easyJet sa londonskim aerodrom Luton, a Eurowings saobraća do Minhena, Majorke, uz sezonski let do Splita.

Još jedan prevoznik je SunExpress, koji organizuje sezonske letove za Izmir u Turskoj.

Kada kupiti karte za Dortmund?

Ukoliko želite da za sebe kupite jeftine karte za Dortmund, najbolje je da karte rezervišete unapred, bar nekoliko meseci ranije. Wizz Air let za Dortmund zna da bude na godišnjim popustima, kao i avio karte redovnih prevoznika.

Letovi iz Beograda za Dortmund, isto kao i letovi iz Niš za Dortmund, popularni su tokom cele godine, te ako letite sa aerodroma Nikola Tesla, razmislite o tome da se prijavite za specijalne popuste i last minute ponude letova za Dortmund. Tako ćete na vreme znati kada se pojave specijalne ponude i moći ćete da reagujete na vreme.

Na sajtu internet agencija možete pronaći objedinjene ponude različitih prevoznika, te nije loša ideja da se prijavite na mejling listu kako biste uvek bili u toku koje su najnovije cene letova za Dortmund.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Dortmund na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Dortmund?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Dortmund, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Dortmund?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Dortmund uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Dortmundu

Popularne avio kompanije za Dortmund

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Dortmundu

Nađite smeštaj u Dortmundu