Meni

Pretražite letove za Memingen

Prikaži filtere

Memingen

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: nemački
  Vremenska zona: UTC+2 (leto), UTC+1 (zima)
  Valuta: Evro (EUR)

 • Grad jednoroga

  Svi sa oštrim okom primetiće statuu jednoroga na jednom od trgova, a takođe i apoteku ispod nje. Smatra se da je ovo stvorenje simbol Device Marije. Takođe se veruje i da ima izuzetnu lekovitu moć.

 • Srednjovekovni esnafi

  U Memingenu je sačuvano 11 vekovima starih zdanja koja su bila sedište različitih esnafskih udruženja, među kojima su ona što su osnovali trgovci, tkači, mesari i stolari.

 • Toranj veštica

  Od 1150. godine u gradu se nalazi Toranj veštica (Hexenturm). Najstarija od tri zatvorske kule u Memingenu svedoči o brutalnosti nekadašnjeg pravnog sistema.

Memmingen – najjeftiniji letovi za Minhen

Jeftini letovi za Memmingen u Nemačkoj omogućavaju da se brzo i po povoljnim cenama pristupi velikom nemačkom transportnom centru i glavnom gradu Bavarske, Minhenu. Ovaj grad je veoma dobro povezan brojnim kontinentalnim i interkontinentalnim letovima sa svim kontinentima, te su iz njega moguće konekcije ka brojnim gradovima širom sveta. Jeftini letovi za Memmingen lako su pretraživi preko internet putničkih kompanija poput eSky-a. Na ovom sajtu nude se jeftine avionske karte za Minhen iz Srbije, ali i drugih zemalja.

Kada je Srbija u pitanju, jeftini letovi za Memmingen mogu se rezervisati preko različitih avio kompanija. Air Serbia direktno leti za Minhen iz Beograda, ali cene avionskih karata znaju znatno da variraju i nekada nisu toliko povoljne kao kada letite preko Memingena.

Pregledajte u našoj ponudi cene letova za Memingen i otkrijte koja je za vas najpovoljnija avio karta za Memingen, ili rezervišite let i noćenje ovde – radi veće uštede ukoliko putujete dalje u Nemačku ili svet.

Ponude niskobudžetnih prevoznika za Memmingen

Do malog nemačkog grada Memingena prevoze niskotarifni prevoznici, koji od 2004. godine naovamo opslužuju putnike koji žele da putuju u čitavu regiju Bavarske, pa i dalje. Srpskim putnicima posebno su zanimljivi Wizz Air letovi za Memmingen iz Beograda i Niša, ali i sa obližnjih aerodroma u Podgorici ili Tuzli. Krajem oktobra 2018. pomenuti niskotarifni prevoznik omogućiće let i iz Prištine. Njima konkurentska kompanija Ryanair uvodi u istom periodu let iz Banja Luke.

Uzmite sve ovo u obzir kada kupujete jeftine avionske karte za Memmingen. Da biste pretražili letove više avio kompanija i otkrili najjeftinije avionske karte za Memmingen, dovoljno je da ukucate ime grada i okvirni datum polaska. Naš pretraživač će sortirati prevoznike prema ceni tako da transparentno možete da ustanovite i koje ćete dodatne troškove eventualno imati na prtljag. Još jedna korisna informacija koju naš sajt nudi je i pregled cena prema datumu polaska i povratka. Tako ćete na lak način moći da kupite veoma jeftine avionske karte za Memmingen ako nemate fiksan termin putovanja, jer ćete moći da se prilagodite i tako još više novca uštedite.

Koja je cena avionske karte Beograd – Memmingen?

Cena avionske karte za Memmingen varira s obzirom na avio prevoznika, datum putovanja, vreme kupovine, dužinu ostanka na destinaciji, kao i količinu ponetog prtljaga. Kreće se od oko 50 pa do više od 250 evra.

Jeftine avio karte Beograd – Memmingen veoma je moguće da ćete nabaviti ukoliko pratite sezonske popuste niskobudžetnih avio kompanija ili kartu kupite nekoliko meseci unapred, minimum dva meseca ranije. Takođe i ako za period boravka u ovom regionu odaberete doba godine kada se ne održavaju neki važni događaji, kao što su veliki sajmovi, manifestacije ili državni praznici. Ukoliko na destinaciji ne ostajete duže od dva dana i stoga nemate potrebu da nosite puno prtljaga sa sobom, vaše šanse za jeftine avio karte Beograd – Memmingen se još više povećavaju.

U svakom slučaju, uz ručni prtljag, cena povratne karte iz Beograda za Memmingen može da bude veoma povoljna – oko pedeset evra samo sa ručnim prtljagom. Ukoliko nosite više prtljaga, doplata može da iznosi i do trideset evra po komadu u jednom pravcu leta.

Kako da kupim jeftine avionske karte za Memmingen?

Jeftine avionske karte za Memmingen moguće je nabaviti preko bilo kojeg prevoznika, redovnog ili niskobudžetnog, a za pregled prema cenama, najbolje je to učiniti na nekom pouzdanom veb-sajtu za putnike.

Na sajtu eSky, na jednom mestu su prikazane sve moguće kombinacije letova do željenog grada, a na putniku je samo da ukuca aerodrom polaska i datum putovanja. Ovo potonje se može i prilagoditi prema ceni, tako da lako možete da nabavite jeftine avionske karte Niš – Memmingen i Beograd – Memmingen u bilo kom periodu godine.

Istraživanje Minhena, ali i Memingena i svih drugih bavarskih gradova, nikada nije bilo lakše uz redovne polaske: iz Beograda ponedeljkom, sredom i petkom, Niša – utorkom i subotom, Tuzle – ponedeljkom i petkom.

Aerodrom Memmingen

Kao jedan od tri aerodroma u nemačkoj pokrajini Švapskoj, Memmingen opslužuje bavarski glavni grad Minhen. Od njega je udaljen oko 110 kilometara, a od grada Memingena deli ga samo 4 km.

Grad Minhen, naime, ima svoj aerodrom, služi se takođe i nirnberškim, dok je aerodrom Memmingen tek treći po veličini od ova tri i uglavnom se koristi za letove niskobudžetnih avio prevoznika kao što su Wizz Air, Ryanair, Pobeda i drugi. Preko njega sezonske čarter letove organizuje i FlyEgypt do različitih letnjih destinacija.

Da bi se dva aerodroma u blizini bavarske prestonice razlikovala, za aerodrom Memmingen uveden je i naziv Memmingen – Munich West, a poznat je i pod imenom Allgäu. Preko ovog aerodroma godišnje se preveze oko 1,8 miliona putnika, uglavnom na letnje destinacije, ali se koristi i za letove do evropskih metropola. Inače, kao komercijalni aerodrom funkcioniše od 2004. godine, te je solidno opremljen. Tokom dana na njemu radi duty free shop, kao i nekoliko prodavnica i kafeterija. Na njemu postoji i mogućnost iznajmljivanja automobila.

Kako doći od aerodroma Memmingen do Minhena?

Različiti vidovi prevoza povezuju aerodrom u Memingenu sa Minhenom. Možete koristiti automobil, autobus i železnički prevoz.

Aerodrom Memmingen udaljen je od Minhena oko 110 kilometara na zapad. Ova dva mesta povezana su putem 96, te ćete na svoju destinaciju automobilom stići za nešto više od sat vremena.

Druga mogućnost je autobus sa aerodroma do železničke stanice u Memingenu, odakle je moguće preći na železnički prevoz do Minhena. Do te železničke stanice saobraćaju autobuske linije 2, 810, 811, a odatle je moguće preći na neki od redovnih Deutsche Bahn vozova za Minhen.

Sa aerodroma u Memingenu do Minhena vodi i direktni autobuski prevoz nekoliko puta dnevno (usklađeno s redom letenja). Cena karte je nešto više od 10 evra, a putovanje traje oko sat i dvadeset minuta. Nešto jeftiniji su Flixbus autobusi, koji prevoze na istoj trasi.

Najbolje konekcije sa aerodroma Memmingen

Jeftine avio karte za letove Niš – Memmingen i Beograd – Memmingen možete iskombinovati za putovanja na druge evropske destinacije, ali i za sezonske letove na letnje destinacije koji saobraćaju iz ovog bavarskog grada.

FlyEgipt sezonski prevozi do Hurgade. Avio prevoznik People`s organizuje takođe sezonske letove sa ovog aerodroma za Napulj u Italiji i gradić Kalvi na francuskoj Korzici, te ova inače skuplja putovanja mogu da vas koštaju znatno povoljnije. Ruska niskobudžetna avio kompanija Pobeda povezuje bavarski centar sa moskovskim aerodromom Vnukovo.

Najpoznatiji prevoznici, koji ujedno daju i najviše opcija za planiranje daljih putovanja, jesu Ryanair i Wizzair. Ryanair sa ovog aerodroma leti za Alikante, Atinu, Edinburg, Faro, Fes, Stokholm, Sevilju, Palmu de Majorku, Tenerife i mnoge druge letnje destinacije širom Mediterana. Wizz Air od udaljenijih gradova leti u ukrajinski Kijev i Kutaisi u Gruziji, dok su njegove konekcije mahom sa gradovima u Rumuniji, Kluž-Napoka, Temišvar, Sibinj, Targu Mureš... I naravno sa balkanskim regionom – Beograd, Tuzla, Niš, Podgorica...

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Memingen na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Memingen?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Memingen, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Memingen?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Memingen uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Memingenu

Popularne avio kompanije za Memingen

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Memingenu

Nađite smeštaj u Memingenu